Ben kendi 3 gün önce yaşadığım kötü tecrübeyi paylaşmak istiyorum.Medipol Hastanesi kadın doğum uzmanı Seher Özlem Yılmaz hanıma gitmiş bulundum. Açık açık yazamasamda bayan arkadaşlar az çok anlamıştır kadın doğumda muayenenin ne kadar insanı utandırdığını. Seher hanım alttan muayene için hazırlanmamı söyledi. Asistanı iç çamaşırımı çıkarmamı ve çatala çıkmamı söyledi. Utana sıkıla hazır duruma geçtim ve tüm samimiyetimle söylüyorum ben o durumdayken, doktor hiç aciliyeti olmayan bir konu hakkında, tam 5 dakikaya yakın telefon görüşmesi yaptı.Kendinizi benim yerime koyun her tarafım ortada ve daha 1.5 senelik evliyim yani alışık olmadığım durumlar. utanç verici resmen aşağılandım değersiz bir mal gibi hissettim kendimi. neyse görüşmesi bitti ve nihayet muayene ettikten sonra bana durumumla ilgili bilgi vermesini beklerken bir şok daha yaşadım başka bir konu hakkında tekrar bir görüşme daha..Bu kadar terbiyezlik,saygısızlık görmedim. dışarı bir çıktım insanlar kuyruk oluşturmuş kötü kötü bana bakıyo. onlara kızmıyorum ne bilsinler doktorun telefonla ordan burdan gereksiz muhabbet ettiğini..Devlet hastahanesinde bile yok böylesi. nerde kaldı hipokrat nerde kaldı yemini... Her fırsatta her yerde ifşa edicem. insanları aşağılamak ne demekmiş göstericem..ohhh beee birine anlatmazsam çatlardım heralde. tekrar altını çizerek söylüyorum hiç bir aciliyeti olmayan, hastanın çıkmasını bekledikten sonrada konuşabileceği basit bir konu