kadın doğum uzmanı izmide ACİL!!!!!!!

dibekci35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3
0
86
42
İzmir
a.s.selam arrkadaşlar 15 aylık evliyim evliliğimin ilk aylarında hapla korundum ama 3. ayda kullanmayı bıraktım son 5 aydırda malesef adet olmuyorum artık bende bebiş istiyorum bu hafta izmir özel gzi hast. randevum var dr. çiğdem karas 1. ayda bu hastanede ayşen hanıma gitmiştim ancak verdiği tansiyon ilacı sabah işe giderken çok baş dönmesi yaptı bıraktım ve artık tedavil olmak istiyorum işin özü ne olur bana izmirde iyi güler yüzlü sorunumu içtenlikle dinleyen ben söylemeden sorunu fark eden hayatından bıkmış gibi davranmayan bir dr tavsiyesi istiyorum arkadaşlar lütfennnnn....( BAYAN):CüvCüv::CüvCüv:

Ordamısınız arkadaŞlar lÜtfen....

selam canım sen iyi bir jınekologmu istiyorsun yanlış anlamadıysam sana harika bir dr tavsiye edeceğim kahraman kolday süper bir dr hatta psikolog gibi insanı çok rahatlatıyor çokda samimi içten bir kınekolog canım gözün kapalı gidebilirsin istersen sana telefonunu verebilirim istersen canım ben hr akşam 11 den sonra giriyorum nete istersen görüşürüz canım kendine iyi bak canım:1hug:

teşekür ederim arkadaşlar dediğim gibi izmir gazi hast. gitim doktorum çiğdem hanım çok tatlı ve içten çıktı ilaç tedavisine başladım inşallah en kısa zamanda bebişimi kucağıma alabileceğim.Beni yalnız bırakmadığınız için teşekürler....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…