Bir ilişki yaşamadım.Kaza falan da geçirmedim.Yalnız 13/14 yaşlarımda,daha kızlık zarının ne olduğundan haberim bile yokken,tüylenmenin yeni başladığı dönemde,duş eldivenleri var ya kese gibi onunla ozel bölgemi yıkarken bir acı hissettim ve akabinde bir miktar kan geldi.Tahriş mi oldu yoksa kızlık zarimi mi kaybettim bunu bilmek istiyorum.Sebebi nedir acaba merakınızın??
Canım ne yaşadığın için değil aslında sormamın sebebi kaza vs durumlarında bakıyorlar diye duydumBir ilişki yaşamadım.Kaza falan da geçirmedim.Yalnız 13/14 yaşlarımda,daha kızlık zarının ne olduğundan haberim bile yokken,tüylenmenin yeni başladığı dönemde,duş eldivenleri var ya kese gibi onunla ozel bölgemi yıkarken bir acı hissettim ve akabinde bir miktar kan geldi.Tahriş mi oldu yoksa kızlık zarimi mi kaybettim bunu bilmek istiyorum.
rapor istemesen bakar diye düşünüyorum da,Bir ilişki yaşamadım.Kaza falan da geçirmedim.Yalnız 13/14 yaşlarımda,daha kızlık zarının ne olduğundan haberim bile yokken,tüylenmenin yeni başladığı dönemde,duş eldivenleri var ya kese gibi onunla ozel bölgemi yıkarken bir acı hissettim ve akabinde bir miktar kan geldi.Tahriş mi oldu yoksa kızlık zarimi mi kaybettim bunu bilmek istiyorum.
Kızlık zarı o kadar kolay bozulmaz eşim 3 gün uğraşmıştıBir ilişki yaşamadım.Kaza falan da geçirmedim.Yalnız 13/14 yaşlarımda,daha kızlık zarının ne olduğundan haberim bile yokken,tüylenmenin yeni başladığı dönemde,duş eldivenleri var ya kese gibi onunla ozel bölgemi yıkarken bir acı hissettim ve akabinde bir miktar kan geldi.Tahriş mi oldu yoksa kızlık zarimi mi kaybettim bunu bilmek istiyorum.
benimkide zor yırtıldı..Kızlık zarı o kadar kolay bozulmaz eşim 3 gün uğraşmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?