• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın Doğum Muaynesi

sahi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Yarın ilk defa devlet hastanesinde kadın doğum bölümüne gidip muayne olacağım.Kızlık zarımın durumu ile ilgili bir şüphem var onu gidermek için muayne olmak istiyorum.21 yaşındayım.Sizce bakar mi? Rapor falan talebim yok sadece durumunu öğrenmek istiyorum

Sebebi nedir acaba merakınızın??

bakar

Sebebi nedir acaba merakınızın??
Bir ilişki yaşamadım.Kaza falan da geçirmedim.Yalnız 13/14 yaşlarımda,daha kızlık zarının ne olduğundan haberim bile yokken,tüylenmenin yeni başladığı dönemde,duş eldivenleri var ya kese gibi onunla ozel bölgemi yıkarken bir acı hissettim ve akabinde bir miktar kan geldi.Tahriş mi oldu yoksa kızlık zarimi mi kaybettim bunu bilmek istiyorum.

Bakmaz. Savcılık talebi gerekiyor diye biliyorum. Özeller bakar seni rahatlatabilir..

Bir ilişki yaşamadım.Kaza falan da geçirmedim.Yalnız 13/14 yaşlarımda,daha kızlık zarının ne olduğundan haberim bile yokken,tüylenmenin yeni başladığı dönemde,duş eldivenleri var ya kese gibi onunla ozel bölgemi yıkarken bir acı hissettim ve akabinde bir miktar kan geldi.Tahriş mi oldu yoksa kızlık zarimi mi kaybettim bunu bilmek istiyorum.
Canım ne yaşadığın için değil aslında sormamın sebebi kaza vs durumlarında bakıyorlar diye duydum

rapor istemesen bakar diye düşünüyorum da,
ilişki yaşamadığın halde bu kadar korkuyorsan, evlenince kanaman olmasa ne yapacaksın merak ettim doğrusu :(

Kızlık zarı o kadar kolay bozulmaz eşim 3 gün uğraşmıştı:KK70:

Devlet Hastanesi'nde vajinal muayene yaparlar mı ki böyle bi sebeple ?

Bakmiyorlar diye biliyorum izin gerekiyor bunun icin

Bakmıyorlar kolay kolay ayrıca içini rahatlatayım benim ayağım kaymıştı (klasik aşkım bisikletten düştüm yalanı gibi :D) üniversitedeyken ve inanılmaz bir kanama olmuştu o bölgede. O zaman o kadar takmıştım ki bu durumu annemi arayıp ağlıyordum durmadan annem artık sonunda aman be ne olduysa oldu takma bu kadar sen kendini bilmiyor musun yeter kendini paralama demişti. Özel bir hastaneye gittim doktor önce bakmayacağım özel izin gerekiyor demişti ama yaralanma olduğu için bakmıştı bakarken o olaya da bakmıştı şüphem olduğunu söylemiştim. Kan gelmesine rağmen benden hiçbir şey olmamıştı çünkü darbe alındığı zaman dışa alınıyor sonuçta bir şey sokmadığın sürece ne olacak ki. İçin rahat olsun bence şimdiki aklım olsa gitmezdim ama yaş küçük olunca korkmuştum.

Gerek yok gitmene okadar kolay giden bisey degil adamjar zor bozuyor bi teseyle olmaz hele bu durumda aslaa olmaz bide devlet bakmaz yasak ozel belki rica mica bakar ama gerek yok kadin olarak o catal bizim bile hosunuza gitmiyor bos verrr

Zarın bozulması için parmağınızı bayaaaa bir sokmanız, az da zorlamanız gerekiyor. Girişte veya çevresinde bir yeri tahriş etmişsinizdir. Kanama sebebi o tarz bir şeydir. Korkmayın :KK54:

bakmayacaktır ama bence takmanıza da gerek yok, kızlık zarı öyle kolay bozulan birşey değil..

Back