• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın dogum konturol hapı :((

sevd26

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
2
0
16
Eskişehir
slm arkadaşlar yasmin kullanıyom yenı başladım dun yutmadım dun son gun olcakdı yedıgun ara verilcekmiş açaba bişyel olurmu kullanmadıma dahıl lutfen yardımçı olun?

eger uzun zamandır kullanıyorsanız 1 gün icmezsenız ertesı gun 2 tane ıcın dıye yazıyordu nette..yanı alışkanlık halıne getırmedıgın sürece sorun olmazmıs.sürekli kullandıgın ıcın koruyuculugu devam edıyormus.bende unuttum 1-2 defa.sonra devam ettım ve birşey olmadı..yani sadece söyliyeyim dedim ama sen yinede riske atma.adetının 1.2. günü yenıden yenı kutuya basla.

BENDE YASMİN KULLANIYORUM UNUTTUĞUNUZDA ERTESİ GÜN 2 SİNİ BİRDEN ALIN YAZIYODU BENDE UNUTTUĞUMDa ÖYLE YAPIYORUM BU ARADA YASMİN SİZE MİDE BULANTISI YAPIYO MU BENDE 1 HAFTADIR ÇOK ACAYİP Bİ MİDE BULANTISI VAR ONDAN MI ACABA? 2 HAFTADIR KULLANIYORUM VE İLK KEZ KULLANIYORUM

bende yasmın kullanıyorum gayet memnnum unuttugunuzda ertesı gun 2 kere ıcın hıc bır sorun kalmıyor kızlar

Back