• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum kontrolü nasıl yapılıyor?

Marshmallovv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
464
489
53
Merhaba Hanımlar. Evleneli 4 ay oldu ama kadın doğuma gidip hem rutin testleri yaptırmak hem de bebek yapmak için sıkıntı var mı diye sormak istiyorum. İlk kez gidicem nasıl oluyor birde doktora genel kontrol demem yeterli mi tüm testleri yapmaları için?

Gebe kalmak istiyorum ... desen bile genel kontrol olacağını anlar zaten :))) ultrosonla rahmine bakacak kan tahlilinden oranlarına bakacak hepsi bu

Adetin 3. Gunu gidersen daha iyi olur hormon tahlillerine o gun bakiliyor. Ultrasonda rahmine yumurtaliklarina bakacak bir de o kdar iste

Merhaba Hanımlar. Evleneli 4 ay oldu ama kadın doğuma gidip hem rutin testleri yaptırmak hem de bebek yapmak için sıkıntı var mı diye sormak istiyorum. İlk kez gidicem nasıl oluyor birde doktora genel kontrol demem yeterli mi tüm testleri yapmaları için?
Bebek düşündüğünü bunun oncesinde muayene olmak istedigini belirtmen yeterli olacaktir. Hormonlarina bakilma durumuna karşı adetin 2.-3. Günleri gitsen daha iyi olur en net sonucu ozaman alirsin ayrica canim rahimde en net bu zamanlarda görünüyor. Vajinal muayene edecektir tabiki.

Back
X