kadın dogum için iyi doktor arıyorum

iidursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
21
0
36
Zonguldak
slm kızlar önerdiğiniz iyi bi kadın dogum doktoru var mı lutfen yardımcı olun. SİZİ SEVİYORUM:) ... .(SİZDE OLMAZSANIZ NE OLURDU HALIM HİÇ BİLMİYORUM::))

slm kızlar önerdiğiniz iyi bi kadın dogum doktoru var mı lutfen yardımcı olun. SİZİ SEVİYORUM:) ... .(SİZDE OLMAZSANIZ NE OLURDU HALIM HİÇ BİLMİYORUM::))

erkek veya kadın olması fark eder mi bilmiyorum ama ben BAYAN DR. şartı aramasam DR. Ahmet Koca'ya giderdim. Avrupa yakasında.İşinin ehli bir doktor. Giden tanıdıklarım var ordan biliyorum.

bayan olmasını isterim ama o kadar da önemli degil. önemli lan iyi olması avrupa yakasındayım ben bana yakn olmasını istıyorum. tşk ederim :)

bayan olmasını isterim ama o kadar da önemli degil. önemli lan iyi olması avrupa yakasındayım ben bana yakn olmasını istıyorum. Tşk ederim :)

arkadaşım kedni doktorumu öneririm sana çok çok memnunum doktor fobisi olan ben hiç stressiz gidiyorum muayneye.
Fatih/aksarayda historianın karşısında ayşe büyüköğüt gitmeni tavsiye ederim hiç pişman olmazsın muayne ücreti 150 tl bilgin olsun.

Bende arıyorum avruapa yakasında sskk gecen ıyı bır dr ve hastane..bıkac ısım solenıyor ama onlar da orada dogum vs yapmamıslar.

beylıkduzunde oturuyordum bekarken bende..suan zeytınburnundayım.

beylıkdu<unde otururken medılıfe ıkı kez gıtme gafletınde bulundum..hıc begenmedıgım bır kadro ama tabııkı kadın dogum degıldı benım sıkayetım olan yer..

bagcılar sanrım daha yakın gozukuyor.

tskr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…