- 17 Şubat 2023
- 255
- 57
- 18
- 28
- Konu Sahibi Pemdebalon
-
Hanile misinizselam kızlar aksarayda yaşıyorum iyi bir Kadın doğumcuya gidip muayene olmak istiyorum ama yakın çevrede ki Konya , Kayseri , Ankara gibi yerlerde tavsiye doktorlar varsa oralara da gidebilirim var mı tavsiyeniz ?
Hayır değilim bu yüzden gitmeyi düşünüyorumHanile misiniz
Bahçeci tüp bebek merkezi Aytaç hocaya gidebilirsiniz,yada Aydan Biri koru hastanesiHayır değilim bu yüzden gitmeyi düşünüyorum
Tüp bebek değil de doğal yolla gebelik için iyi bir doktor arıyorumBahçeci tüp bebek merkezi Aytaç hocaya gidebilirsiniz,yada Aydan Biri koru hastanesi
Merhabalar, bende aksarayliyim, inovada mehmet boza gidiyorduk bu ay aşılama yapacakti hatta ama duymussunuzdur hemşire olayını o yüzden esim kadın katillerinin olduğu yerde devam etmeyelim dedi önümüzde ki ay özel aksarayda zeki önük veya Sevilay kılıçer nazlıya gideceğiz. Zeki önük bir akrabamin da doktoru tüp bebek yapmış onlara yıllar önce hatta annem bana hamileyken zeki önüğe gitmiş ve doğuma tatili bırakıp gelmiş. Annem de zeki önüğe gitmemi çok istiyorselam kızlar aksarayda yaşıyorum iyi bir Kadın doğumcuya gidip muayene olmak istiyorum ama yakın çevrede ki Konya , Kayseri , Ankara gibi yerlerde tavsiye doktorlar varsa oralara da gidebilirim var mı tavsiyeniz ?
İnovada ki Ayşe hanıma da iyi diyorlardı bende gitmeyi düşünüyordum tıpkı sizin gibi son olaylardan sonra asla oraya gitmek istemiyorum zeki beyi denemedim hiç o da yılların doktoru ama çok konuşmadığı için nasıl iletişim kurarım diye tereddüt etmiştimMerhabalar, bende aksarayliyim, inovada mehmet boza gidiyorduk bu ay aşılama yapacakti hatta ama duymussunuzdur hemşire olayını o yüzden esim kadın katillerinin olduğu yerde devam etmeyelim dedi önümüzde ki ay özel aksarayda zeki önük veya Sevilay kılıçer nazlıya gideceğiz. Zeki önük bir akrabamin da doktoru tüp bebek yapmış onlara yıllar önce hatta annem bana hamileyken zeki önüğe gitmiş ve doğuma tatili bırakıp gelmiş. Annem de zeki önüğe gitmemi çok istiyor
Evet zeki önük gerekli bilgileri veriyor fakir boş boş fa konuşmuyor ne sorarsan cevaplıyor. Sonuçta bide senelerin doktoruİnovada ki Ayşe hanıma da iyi diyorlardı bende gitmeyi düşünüyordum tıpkı sizin gibi son olaylardan sonra asla oraya gitmek istemiyorum zeki beyi denemedim hiç o da yılların doktoru ama çok konuşmadığı için nasıl iletişim kurarım diye tereddüt etmiştim
En kısa zamanda hayırlı bir şekilde sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inşallahEvet zeki önük gerekli bilgileri veriyor fakir boş boş fa konuşmuyor ne sorarsan cevaplıyor. Sonuçta bide senelerin doktoru
Merhaba. Fatih demirciyi önerdiler bana ama gitmedim bilmiyorum. Ben niğdeye gidiyorum devlete. 6 ay hamile kalamamıştım sonra doktorum vitamin yazdı hemen oldu. Düşük yaptım sonra doktorum hiç bi test yapmadan ikinci gebelikte iğne verdi şükür 6 aylık bi kızım varselam kızlar aksarayda yaşıyorum iyi bir Kadın doğumcuya gidip muayene olmak istiyorum ama yakın çevrede ki Konya , Kayseri , Ankara gibi yerlerde tavsiye doktorlar varsa oralara da gidebilirim var mı tavsiyeniz ?
Niğde’de ki doktor iyi olduğu için mi gittinizMerhaba. Fatih demirciyi önerdiler bana ama gitmedim bilmiyorum. Ben niğdeye gidiyorum devlete. 6 ay hamile kalamamıştım sonra doktorum vitamin yazdı hemen oldu. Düşük yaptım sonra doktorum hiç bi test yapmadan ikinci gebelikte iğne verdi şükür 6 aylık bi kızım var
Hayır tesadüf gittim. Tüm özellere gittim bi Murat Özdil hariç pek sevemedim. Zaten iğneden vermediler sonra bıraktım hepsini devlete devam ettim. Ankarada Mehmet Fatih Karslı tavsiye ediyorlar duymuşsunuzdur meşhur mfk yöntemini bi ona gidin ister.Niğde’de ki doktor iyi olduğu için mi gittiniz
Evet duydum baya da araştırdım ama bana çok samimi gelmedi doğrusuHayır tesadüf gittim. Tüm özellere gittim bi Murat Özdil hariç pek sevemedim. Zaten iğneden vermediler sonra bıraktım hepsini devlete devam ettim. Ankarada Mehmet Fatih Karslı tavsiye ediyorlar duymuşsunuzdur meşhur mfk yöntemini bi ona gidin ister.
Evet bazen öyle geliyor bazen sevimliEvet duydum baya da araştırdım ama bana çok samimi gelmedi doğrusuher şeyin hayırlısı inşallah cok teşekkür ederim size de
Konuyla alakası yok ama kusura bakmayn Mehmet Bozu bende takip ediyorm tiktoktan da ne olayı oldu acaba? Çok merak ettimMerhabalar, bende aksarayliyim, inovada mehmet boza gidiyorduk bu ay aşılama yapacakti hatta ama duymussunuzdur hemşire olayını o yüzden esim kadın katillerinin olduğu yerde devam etmeyelim dedi önümüzde ki ay özel aksarayda zeki önük veya Sevilay kılıçer nazlıya gideceğiz. Zeki önük bir akrabamin da doktoru tüp bebek yapmış onlara yıllar önce hatta annem bana hamileyken zeki önüğe gitmiş ve doğuma tatili bırakıp gelmiş. Annem de zeki önüğe gitmemi çok istiyor
Hastanede çalışan bir hemşire cinayete kurban gittiği için esim pek gitmek istemiyor artık o hastaneyeKonuyla alakası yok ama kusura bakmayn Mehmet Bozu bende takip ediyorm tiktoktan da ne olayı oldu acaba? Çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?