• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum doktoru tavsiye..

Ask sana benzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
3.436
1.866
53
Merhaba Bağcılar cevresi kadın doğum doktoru arıyorum 7 haftalık hamileyim devlete gidiyorum doktorumu degistirecegim cunku 3 aya kadar bakıyor devlette özel de olabilir ?

Merhabalar
Kadın Doğum doktoru gerçekten çok önemli. Çünkü doktorumuzun bizi anlaması en çok istediğimiz noktadır. Medicine da Deniz hanıma gidiyordum kendisi çok dilli asla kanmayın öyle insanlara. Ben çok doktor değiştirdim ama sonunda Nisa Hastanesi Muhabbet Haliloğlu nda Doğumum gerçekleşti. Ekibi de kendi de çok iyi çok çabuk toparlandım. Mecburi sezeryan oldum ama Muhabbet hanım beni çok rahatlattı. Onun samimiyeti benim ona güvenmeme sebep oldu.

Merhabalar
Kadın Doğum doktoru gerçekten çok önemli. Çünkü doktorumuzun bizi anlaması en çok istediğimiz noktadır. Medicine da Deniz hanıma gidiyordum kendisi çok dilli asla kanmayın öyle insanlara. Ben çok doktor değiştirdim ama sonunda Nisa Hastanesi Muhabbet Haliloğlu nda Doğumum gerçekleşti. Ekibi de kendi de çok iyi çok çabuk toparlandım. Mecburi sezeryan oldum ama Muhabbet hanım beni çok rahatlattı. Onun samimiyeti benim ona güvenmeme sebep oldu.
Bende su an Deniz hanıma gidiyorum evet cok dilli insanları kendisine bağlıyor güler yüzlü faln nisa hastanesini pek tavsiye eden olmadı hic düsünmedim orayi orada muayne ücreti ne kadar peki ?

Back
X