2005 yılında nisan da evlendim, temmuz gibi fena halde kasık ağrılarıyla doktor aramaya başladım bana sennur hanımı önerdiler.. gittim biton test(sonrada gereksiz olduğunu öğrendiğimiz.) netice de muayne ve testler bitti.. bana kansızlık ve latince bir terimle bir hastalık adı verdi. anlayamadığımı söyledim, bir not kağıdına yazdı ve evde nette bakmamı söyledi, durumumu düşünün artık.. eve gelince baktım bir kısırlık türü olduğunu öğrendim, verdiği ilaçları kullandım 6 ay sonunda 9 kilo aldım ve başka bir doktora gitmeye karar verdik gittik ve duyduklarımıza inanmayıp 2 doktora daha gittik, gititğimiz doktorlarda profösör idiler. neyse sonuç mu? sonuç kısır olmadığım tam tersine gayet doğurgan olduğum idi. bunların testlerini de yaptırdım ve gittim sennur hanıma bana cevap veremedi. verdiği ilaçlar da hormonmuş. neler çektim anlatamam..
ne diyeyim şimdi önermem mümkün değil arkadaşlar... ama bana bir iyiliği oldu ne mi? bu olaylardan 2 yıl geçti ve eşim geçirdiği bir rahatsızlık sonucu çocuk sahibi olamayacağımız anlaşıldı ama ben alışmıştım bu duruma çünkü bana sennur hanım kendimle ilgili zannederek alıştırmıştım kendimi.. film gibi belki ama bu hayat arkadaşlar ama kimseye bu doktor hanımı önermeyeceğimi de bilmenizi isterim...