• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doğum doktoru hk.

ciciscicis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
11
0
36
İstanbul
mrb. arkadaşlar ben 5,5 aylık hamileyim kadın doğum doktoru arayışındayım bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum. istanbul da oturuyorum. ethıca hastanesinde SENNUR ZORER diye bir doktor varmış bu doktor hakkında bilgisi olan var mı? yada önerebileceğiniz istanbul avrupa yakasında bir doktor yardımcı olursanız çok sevinirim.

ethica hastanesine meserret kullanıcı adlı arkadaşımız gidiyor,ama senin dediğin doktora mı bilmiyorum.Ben ve forumdan 2 kişi daha Zeytinburnu Avrasya Hospital Gamze Baykan'a gidiyoruz ,ben tavsiye üzerine gidip diğer arkadaşlara tavsiye ettim ,hepimiz de çok memnunuz.

Ben Ethicada Uğur Kal'a gidiyorum. Çok da memnunum. Bebeğim 25 haftalık oldu. Gereksiz hiçbir şey yaptırmıyor. Çok bilgili ve siz sormadan herşeyi uzun uzun anlatıyor. Muayene ücreti diğerlerindenbiraz fazla, ben emekli sandığı 92 lira veriyorum. Ama bana yaşattığı huzurlu gebeliği hiçbir şeye değişmem. Ayrıca Amerikan Hastanesinde çalışıyor ve Nişantaşında kendi muayenehanesi var. Onun gibi bir doktor Ethica için iyi bir etiket. Kesinlikle tavsiye ederim.

2005 yılında nisan da evlendim, temmuz gibi fena halde kasık ağrılarıyla doktor aramaya başladım bana sennur hanımı önerdiler.. gittim biton test(sonrada gereksiz olduğunu öğrendiğimiz.) netice de muayne ve testler bitti.. bana kansızlık ve latince bir terimle bir hastalık adı verdi. anlayamadığımı söyledim, bir not kağıdına yazdı ve evde nette bakmamı söyledi, durumumu düşünün artık.. eve gelince baktım bir kısırlık türü olduğunu öğrendim, verdiği ilaçları kullandım 6 ay sonunda 9 kilo aldım ve başka bir doktora gitmeye karar verdik gittik ve duyduklarımıza inanmayıp 2 doktora daha gittik, gititğimiz doktorlarda profösör idiler. neyse sonuç mu? sonuç kısır olmadığım tam tersine gayet doğurgan olduğum idi. bunların testlerini de yaptırdım ve gittim sennur hanıma bana cevap veremedi. verdiği ilaçlar da hormonmuş. neler çektim anlatamam..
ne diyeyim şimdi önermem mümkün değil arkadaşlar... ama bana bir iyiliği oldu ne mi? bu olaylardan 2 yıl geçti ve eşim geçirdiği bir rahatsızlık sonucu çocuk sahibi olamayacağımız anlaşıldı ama ben alışmıştım bu duruma çünkü bana sennur hanım kendimle ilgili zannederek alıştırmıştım kendimi.. film gibi belki ama bu hayat arkadaşlar ama kimseye bu doktor hanımı önermeyeceğimi de bilmenizi isterim...

Back