- 14 Kasım 2024
- 64
- 33
- 3
- Konu Sahibi Gokcegul52
-
O kadar para veriyoruz, bence boşverKadın Doğum Doktorum Erkek 50 yaşında ne hediye alabilirim ?
Kadın doğumcum çiçekleri ve kahveyi çok seviyor. Rölyef macunu ile çok kolay tablolar yapılıyor onlardan yapıp hediye etmeyi düşünüyorum.Kadın Doğum Doktorum Erkek 50 yaşında ne hediye alabilirim ?
Doğumuma 2 hafta var . Doktorum çok ilgili . Jest yapmak istedim. Bende rölyefle ilgileniyorum tablolar yapıyorum. Ağırlaştım oturamıyorum.aklıma geldi de yapamam istediğim gibi olmazKadın doğumcum çiçekleri ve kahveyi çok seviyor. Rölyef macunu ile çok kolay tablolar yapılıyor onlardan yapıp hediye etmeyi düşünüyorum.
30 bin olmuşO kadar para veriyoruz, bence boşver
Yabancı birine hediye bulmak çok zor insan tanıdığa karar veremiyor
İşin zor
Ben olsam güzel bir fıstıklı kuru baklava alıp götürürdüm en iyisiKadın Doğum Doktorum Erkek 50 yaşında ne hediye alabilirim ?
O Allah’ın emri zatenBen olsam güzel bir fıstıklı kuru baklava alıp götürürdüm en iyisi
Benimki de öyle. İlk başlarda düşük riskim vardı. Çok güzel yönetti süreci. Bir de hediyeleri kim sevmez. Maddi hediyeden ziyade manevi değeri olan bir şey bana daha anlamlı geliyor. Elinizde fazla tablolardan varsa onu da hediye edebilirsiniz ya da doğum sonrası kontrole çağırıyor o zaman götürebilirsiniz. Tabi o zaman bebekle yapmak daha zor olur.Doğumuma 2 hafta var . Doktorum çok ilgili . Jest yapmak istedim. Bende rölyefle ilgileniyorum tablolar yapıyorum. Ağırlaştım oturamıyorum.aklıma geldi de yapamam istediğim gibi olmaz
Benimki de öyle. İlk başlarda düşük riskim vardı. Çok güzel yönetti süreci. Bir de hediyeleri kim sevmez. Maddi hediyeden ziyade manevi değeri olan bir şey bana daha anlamlı geliyor. Elinizde fazla tablolardan varsa onu da hediye edebilirsiniz ya da doğum sonrası kontrole çağırıyor o zaman götürebilirsiniz. Tabi o zaman bebekle yapmak daha zor olur.
En son ki çalışmam buydu oğlumun odası için veya hastane kapı süsü olarak düşünmüştüm. Zorlanıyorum bitiremicem galibaBence meyve alınabilirhem sağlıklı hem de hoş bir jest
Sen öyle mi yaptınBence meyve alınabilirhem sağlıklı hem de hoş bir jest
Ahahaha yok yapmadımSen öyle mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?