Kadın Doğum Doktora Alınacak Hediye Ne Olabilir?

Kadın doğumcum çiçekleri ve kahveyi çok seviyor. Rölyef macunu ile çok kolay tablolar yapılıyor onlardan yapıp hediye etmeyi düşünüyorum.
Doğumuma 2 hafta var . Doktorum çok ilgili . Jest yapmak istedim. Bende rölyefle ilgileniyorum tablolar yapıyorum. Ağırlaştım oturamıyorum.aklıma geldi de yapamam istediğim gibi olmaz

O kadar para veriyoruz, bence boşver
Yabancı birine hediye bulmak çok zor insan tanıdığa karar veremiyor
İşin zor
30 bin olmuş
Ama çok ilgili çok memnunum kendisinden
Stanley termos mu alsam ?
İsimli masa aksesuarı mı ?
Gömlek mi ?
Çok zor gerçekten

Doğumuma 2 hafta var . Doktorum çok ilgili . Jest yapmak istedim. Bende rölyefle ilgileniyorum tablolar yapıyorum. Ağırlaştım oturamıyorum.aklıma geldi de yapamam istediğim gibi olmaz
Benimki de öyle. İlk başlarda düşük riskim vardı. Çok güzel yönetti süreci. Bir de hediyeleri kim sevmez. Maddi hediyeden ziyade manevi değeri olan bir şey bana daha anlamlı geliyor. Elinizde fazla tablolardan varsa onu da hediye edebilirsiniz ya da doğum sonrası kontrole çağırıyor o zaman götürebilirsiniz. Tabi o zaman bebekle yapmak daha zor olur.

Bence meyve alınabilir hem sağlıklı hem de hoş bir jest
En son ki çalışmam buydu oğlumun odası için veya hastane kapı süsü olarak düşünmüştüm. Zorlanıyorum bitiremicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…