Kadin dedigin...

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?

evlilik zor bende sizin gibiyim hissettigimi soylerim hakliysam alttan almam karakter meselesi insan belli bir yaştan sonra degisemiyo ki ama tatli dili de yaparim erkekler cocuk gibi pispislanmayi seviyolar duruma gore davran idare etmeyi bilmek lazim yinede

Sinir kat sayınızı düşürdünüz mü tamamdır
Kadın gibi davranmak için devasa bi çabaya gerek yok bence
Doğuştan kodlusunuz zaten
Sinir biraz sıkıntı sanki

o tatlilik, kadinlik karsidakinin anlamasiyla ilgilidir.. yoksa istersen takla at..
Hay ağzına sağlık..

Cilveli kadın olmak demişsin arkaadaşım da karşındakine bağlı o da. Tabi tahmin yani bu ben bekarım. Ama istemezdim yani içimden gelmez heralde odun bakımsız pis birini nazlamak. Sen eşinde sorun olduğunu düşünüyor musun? Mesela temizlik açısından vs iyi ama senin yine de içinden mi gelmiyor? Yoksa seni iten bir sebep mi var?

hemende akıllar nerelere gidermiş sertliğim fazla beybisi hemen bağırır sinirlenirim.sevgililik dönemindede böyleydim alıştı napsın

Saate ver artık sert hatun
Fazla sertlik başa bela
Konu Sahibi arkadaşa da onu söyledim

Saate ver artık sert hatun
Fazla sertlik başa bela
Konu Sahibi arkadaşa da onu söyledim
benim sinir olduğum şeyler defalarca yapma dediğim şeyler yapılınca oluyor.basit şeyler ama sanki inadına yapar gibi.mesela binlerce kez yatak odasının halısının üzerinde soyunma bacak kılların halının içine doluyor zor çıkıyor diyorum gene gidip üstünde soyunuyor.bu dert mi tabi değil ama yapma demişim bi dikkat et yahu yapmasan ölürmüsün.benim sinirliliğim hep böyle absürt şeylerden oluyor işte

Nerede soyunsun istersin
Evcil heyvan muamelesi yapmışın azıcık
Alternatif bi yer var mı mesela soyunacağı
Çözüm ürettin mi hiç
Kenara köşeye gazete kağıdı ser bari

Nerede soyunsun istersin
Evcil heyvan muamelesi yapmışın azıcık
Alternatif bi yer var mı mesela soyunacağı
Çözüm ürettin mi hiç
Kenara köşeye gazete kağıdı ser bari
ay kız sesli güldüm valla halı küçük zaten,oda kocaman.koca odada niye özellikle halının üstünde soyunuyosun diyorum,neymiş ayağını halıya basmayı severmiş.mayısta evleneli 2 sene olacak inanırmısın evlendiğimizden beri aynı muhabbet dönüyor ortada

Yazık bu eniştelere

Adamı soyunmaktan soğutursan görürsün dedenin şarap çanağını

Pınar eşinin davranış sorununu ortadan kaldıramıyorsan o halde halıyı ortadan kaldır

Öfke yönetimi yapmayı öğrendikten sonra sırtın yere gelmez. Sen kadın olmayı beceriyorsun ama sanırım eşin seni çileden çıkartabildiğine göre o bir kadına nasıl davranacağını henüz çözememiş.Zamanla oturur umarım.

iki farklı karakterde insanın yıllarca aynı evde oturması evlilik....evliliğin sağlıklı yürümesi için bütün yük tek bir tarafa yıkılmamalı...tabiki işve cilve çok güzel ama bunu arada eşinde yapmalı..herzman güler yüzlü mutlu olamıyor insan ozaman diğer taraf bu durumu kapatacak..iki tarafında bu konuda bilinçli olması gerekiyor..

canım şu yazını görünce sabah sabah gülmekten karnıma ağrı girdi
hakatten evcil hayvan muamelesi yapmışsın yazık adama :)

evlilik zor ilk 1.5 sene bende oldukça zorlandım hızlı bir flört ve kısa süren nişanlılık sonrası bambaşka iki dünya aynı evde. evet çok zor. ama çok şükür tanıdık birbirmizi geçti o dönemler. kadınlık erkeklikle alakası yok olayın. kadın olmayı beceremiyorum diye düşünme lütfen. kadınlık kırmızı gecelikle güzel parfumlerle hep bir afrodizyak havada evin içinde dolanmak değildir kiii.. kimse kolay kolay haksızlığa gelemez ben de gelemezdim. ama zamanla eşim benim bu huyumu anladı ben de onun aslında bana haksızlık etmediğini anladım. yani olay birbirinizi tanımakta.
kendini olmadığın biri gibi davranmaya zorlama. çok daha beter çıkar acısı. olduğun gibi ol ama eşini de gerçekten anlamaya çalış. neyi neden yapıyor neyi neden yapmıyor? sen anlam yükleme yani anlam yüklediğimizde genelde hep yanlış anlamlar yüklüyoruz. erkeklerle kadınlar çok farklı düşünüyor sen direk eşinle konuş o sinirler vurup kırmalar falan uzlaşınca hep geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…