bazen eşim "sen erkek ben kadın olmalıymışım biz ters olmuşuz" diyor.bu söz herşeyi anlatıyor
hemende akıllar nerelere gidermişEne neyin fazla acep
Malum erkek gibi olman için bi fazlalık lazım
Hay ağzına sağlık..o tatlilik, kadinlik karsidakinin anlamasiyla ilgilidir.. yoksa istersen takla at..
hemende akıllar nerelere gidermişsertliğim fazla beybisi hemen bağırır sinirlenirim.sevgililik dönemindede böyleydim alıştı napsın
benim sinir olduğum şeyler defalarca yapma dediğim şeyler yapılınca oluyor.basit şeyler ama sanki inadına yapar gibi.mesela binlerce kez yatak odasının halısının üzerinde soyunma bacak kılların halının içine doluyor zor çıkıyor diyorum gene gidip üstünde soyunuyor.bu dert mi tabi değil ama yapma demişim bi dikkat et yahu yapmasan ölürmüsün.benim sinirliliğim hep böyle absürt şeylerden oluyor işteSaate ver artık sert hatun
Fazla sertlik başa bela
Konu Sahibi arkadaşa da onu söyledim
benim sinir olduğum şeyler defalarca yapma dediğim şeyler yapılınca oluyor.basit şeyler ama sanki inadına yapar gibi.mesela binlerce kez yatak odasının halısının üzerinde soyunma bacak kılların halının içine doluyor zor çıkıyor diyorum gene gidip üstünde soyunuyor.bu dert mi tabi değil ama yapma demişim bi dikkat et yahu yapmasan ölürmüsün.benim sinirliliğim hep böyle absürt şeylerden oluyor işte
ay kız sesli güldüm vallaNerede soyunsun istersin
Evcil heyvan muamelesi yapmışın azıcık
Alternatif bi yer var mı mesela soyunacağı
Çözüm ürettin mi hiç
Kenara köşeye gazete kağıdı ser bari
ay kız sesli güldüm vallahalı küçük zaten,oda kocaman.koca odada niye özellikle halının üstünde soyunuyosun diyorum,neymiş ayağını halıya basmayı severmiş.mayısta evleneli 2 sene olacak inanırmısın evlendiğimizden beri aynı muhabbet dönüyor ortada
dimi bide bu risk varYazık bu eniştelere
Adamı soyunmaktan soğutursan görürsün dedenin şarap çanağını
ay kız sesli güldüm vallahalı küçük zaten,oda kocaman.koca odada niye özellikle halının üstünde soyunuyosun diyorum,neymiş ayağını halıya basmayı severmiş.mayısta evleneli 2 sene olacak inanırmısın evlendiğimizden beri aynı muhabbet dönüyor ortada
Öfke yönetimi yapmayı öğrendikten sonra sırtın yere gelmez. Sen kadın olmayı beceriyorsun ama sanırım eşin seni çileden çıkartabildiğine göre o bir kadına nasıl davranacağını henüz çözememiş.Zamanla oturur umarım.Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?
canım şu yazını görünce sabah sabah gülmekten karnıma ağrı girdibenim sinir olduğum şeyler defalarca yapma dediğim şeyler yapılınca oluyor.basit şeyler ama sanki inadına yapar gibi.mesela binlerce kez yatak odasının halısının üzerinde soyunma bacak kılların halının içine doluyor zor çıkıyor diyorum gene gidip üstünde soyunuyor.bu dert mi tabi değil ama yapma demişim bi dikkat et yahu yapmasan ölürmüsün.benim sinirliliğim hep böyle absürt şeylerden oluyor işte
evlilik zor ilk 1.5 sene bende oldukça zorlandım hızlı bir flört ve kısa süren nişanlılık sonrası bambaşka iki dünya aynı evde. evet çok zor. ama çok şükür tanıdık birbirmizi geçti o dönemler. kadınlık erkeklikle alakası yok olayın. kadın olmayı beceremiyorum diye düşünme lütfen. kadınlık kırmızı gecelikle güzel parfumlerle hep bir afrodizyak havada evin içinde dolanmak değildir kiii.. kimse kolay kolay haksızlığa gelemez ben de gelemezdim. ama zamanla eşim benim bu huyumu anladı ben de onun aslında bana haksızlık etmediğini anladım. yani olay birbirinizi tanımakta.Iyi geceler hanimlar. Ben yedi aydir evliyim ama evlilik cok zormus. Sanirim bu biraz da benim karakterimden kaynaklaniyor. Ben kadin olmayi beceremiyorum. Hani tatli dille sabirla kocasina yaklasan kadinligini kullanan kadinlar var ya oyle olmak lazim galiba. Ben ne dusunuyorsam ne hissediyorsam cat cat soyluyorum. Haksizliga gelemiyorum. Kavga ediyorum. Sinirliyim. Ve sogutuyorum kendimden. Siz eslerinize nasil yaklasiyorsunuz?