Kadıköyden-Zeytinburnuna nasıl gidilir :)

balbebekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
60
10
Kızlar İstanbula 2. kez gidicez, Kadıköy sahilden Zeytinburnuna en kolay ve en ucuz yoldan nasıl gidebiliriz, Metro tren vs var mıdır.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Marmaray ile sirkeciye geçebilir ordan da tramvaya binerek direk zeytinburnuna geçebilirsiniz.
Ya da istanbula gelme imkanınız çok yoksa eğer bence vapura binin eşyanız yoksa yanınızda, vapur ile eminönü yada karaköye geçip oradan yine tramvay ile ditek zeytinburnuna gidebilirsiniz.
İkiside aynı fiyata denk gelir.

Metrobus en hizlisi olur sanirim :KK56: ben ogrenci akbili kullandigimdan tam nekadar bilmiyorum.. kadikoyden binip aktarma yapmaniz gerek :KK66:

Kadıköyden 500a otobusleri var ona binersiniz sofore en uygun duragi sorup inin yol uzerinde tekrar bir otobuse daha binince tamamdir 2 vesayit olur .Birde iett sayfasna girin nasil giderim bolumunden bir bakin

en guzelı vapurla bı denız havası alıp sonra emınonunden tramwaya binmek..çok özledım bende oralarıı

kadıköyden 34A metrobüsüne binip Zeytinburnu Durağına tek vesait gidebilirsin. Zeyinburnunun içine de ya yürüsün yada minübüse binersin.

kısa sürede gitmek istiyorsanız; Marmaray ile Yenikapı oradan da tramvay ile Zeytinburnu
Acelemiz yok geze geze gidelim derseniz; vapur ile Eminönü tramvay ile Zeytinburnu.
Yenikapıda çalışıyorum, Zeytinburnunda oturuyorum.
Eşimde Üsküdar'da çalışıyor,
işten erken çıktığım zamanlar kızımı alıp Üsküdara geçiyorum kocamı alıp balık ekmek yeyip
Mihrimah Sultan Caminde Akşam namazını kılıyoruz
geze geze vapur ile Eminönüne gidip Yeni camide yatsıyı kılıyoruz sonra tramvay ile eve geçiyoruz.
Ramazana bir kaç gün kala gitmiştik en son, haftaya gideyim bari anlatırken içim açıldı.
Güzel İstanbul.

kadıköyden 34A metrobüsüne binip Zeytinburnu Durağına tek vesait gidebilirsin. Zeyinburnunun içine de ya yürüsün yada minübüse binersin.
Tek vasıta ama Metrobüste insan boğulma tehlikesi atlatıyor, ne kalabalık oluyor öyle yahu.
Bİrde köprü trafiği giriyor işin içine, en kısa süreli olanı Kadıköy-Yenikapı marmaray / Yenikapı-Zeytinburnu tramvay
en zevkli olanı Kadıköy-Eminönü vapur / Eminönü- Zeytinburnu tramvay.
Keşke Kadıköy-Yenikapı arası deniz yolu olsa.

En kolay ve tek vasita marmaray.Kadikoy ayrilikcesmesi duragindan biniyorsun.Yenikapida inmene gerek kalmadan 14 dakikada zeytinburnu kazlicesmede iniyorsun.inince zeytinburnunun istedigin yerine giden minibusler var otobusler var.Marmaray surekli bos.Zeytinburnunda oturuyorum.Sicakta metrobuslerde otobuslerde mahvolma..Kopru trafigi felaket.Ben surekli kullaniyorum.ustelik cok ucuz 2.5 tl :)

X