Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kadıköyde tavsiye edebileceğiniz moda evi

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
ben prenses nişanlık diktirmeyi düşünüyorum geçenler de kadıköye gittim bir kaç yere girdim fiyatlar biraz pahalı seren modaevi kapalı kiralık 1 gibi enson belki 800 gibi anlaşacağımızı düşünüyorum bana gene de pahalı gibi geldi.
pendik kartal kadıköy gibi bildiğiniz yer var mı yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar şu aralar facede çok moda olan fotoğrafçılar varya ben ordaki tesettürlü nişan elbiselerinden diktirmek istiyorum alt kısmı tül tül olan üstü kolları boncuklu o tarz bişey nerde diktirebilirim.
bazılarını diken moda evlerini buldum çok tuzlu söylüyorlar

Eklentiler

• $IMG_5745 copy.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 133
resimde isim yazıyormuş şimdi fark ettim silmeye çalıştım olmadı umarım yasak değildir

kadıköyde gelinlik 21 var.ablam ordan almıştı gelinliğini güzel modeller vardı ama kiralık 1500 tl di.belki daha ucuzlarıda vardır.

ben gelinlik için vitrinlere bakıyordum , evimizle ilgili bazı sorunlar olduğu için denemeden modellere,fiyatlara sadece baktım. İşimizi halledince yani kafam rahatlayınca dedim kadıköy e gideyim ve ilk girdiğim modaevine bayıldım ,oraya diktirmeye karar verdim umarım beni utandırmazlar ama ilk izlenimlerim çok iyi. Meral Doğan modaevi. Adını feriha koydum dizisinin gelinliğini yapmışlar. Benim beğendiğim gelinlik 2000 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…