ben prenses nişanlık diktirmeyi düşünüyorum geçenler de kadıköye gittim bir kaç yere girdim fiyatlar biraz pahalı seren modaevi kapalı kiralık 1 gibi enson belki 800 gibi anlaşacağımızı düşünüyorum bana gene de pahalı gibi geldi.
pendik kartal kadıköy gibi bildiğiniz yer var mı yardımcı olurmusunuz.[/QUOT
Ay çok afedersiniz. Aslına bakarsanız yıllardır bu abiye, nişanlık ve gelinliklerin fiyatlarıyla ilgilenecek bir pozisyonum olmadığı için belki normal olsa da ben hakikaten çok ama çok şaşırdım.
Eğer yukarıdaki fiyat üstelik bir de kiralık fiyatı ise gerçekten Allah böyle güzel ve anlamlı adımlar atanlara, ailelerine ve böyle hayırlı cemiyetleri olanlara yardım etsin demekten başka bir şey bulamıyorum.
Benim şimdiden hazırlık yapmaya başlamam lazım ve çok para biriktirmem lazım galiba. Eğer ömrüm yeterse artık askerlik çağına gelmiş bir oğlum var, Allah herkesin evladını bağışlasın.
Yani hayatını birleştirmek kararı verdiğinde, O nun hayat arkadaşı olacak genç kızın böylesi önemli bir gün için dilediği şeyleri elim erdiği gücüm yettiğince alabilmeyi ve temin edebilmeyi çok isterim tabi ki. Ama ne kadar ve ne kadarı mümkün olabilir işte o konuda açıkçası bir şey söyleyemiyor insan.
Allah inşallah karınca kararınca herkesi memnun ve mutlu edebilecek şeyler temin etme konusunda yardımını esirgemesin bizlerden ve daha da önemlisi sonrasında, hani dört duvar bir çatı içinde diye tabir edilen bölümünde sağlık, sıhhat, sevgi, saygı, huzur ve bereket nasip etsin herkeslere ve size inşallah.