• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kadıköyde tavsiye edebileceğiniz moda evi

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
ben prenses nişanlık diktirmeyi düşünüyorum geçenler de kadıköye gittim bir kaç yere girdim fiyatlar biraz pahalı seren modaevi kapalı kiralık 1 gibi enson belki 800 gibi anlaşacağımızı düşünüyorum bana gene de pahalı gibi geldi.
pendik kartal kadıköy gibi bildiğiniz yer var mı yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar şu aralar facede çok moda olan fotoğrafçılar varya ben ordaki tesettürlü nişan elbiselerinden diktirmek istiyorum alt kısmı tül tül olan üstü kolları boncuklu o tarz bişey nerde diktirebilirim.
bazılarını diken moda evlerini buldum çok tuzlu söylüyorlar

Eklentiler

• $IMG_5745 copy.jpg
    $IMG_5745 copy.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 132
ben prenses nişanlık diktirmeyi düşünüyorum geçenler de kadıköye gittim bir kaç yere girdim fiyatlar biraz pahalı seren modaevi kapalı kiralık 1 gibi enson belki 800 gibi anlaşacağımızı düşünüyorum bana gene de pahalı gibi geldi.
pendik kartal kadıköy gibi bildiğiniz yer var mı yardımcı olurmusunuz.[/QUOT

Ay çok afedersiniz. Aslına bakarsanız yıllardır bu abiye, nişanlık ve gelinliklerin fiyatlarıyla ilgilenecek bir pozisyonum olmadığı için belki normal olsa da ben hakikaten çok ama çok şaşırdım.

Eğer yukarıdaki fiyat üstelik bir de kiralık fiyatı ise gerçekten Allah böyle güzel ve anlamlı adımlar atanlara, ailelerine ve böyle hayırlı cemiyetleri olanlara yardım etsin demekten başka bir şey bulamıyorum.

Benim şimdiden hazırlık yapmaya başlamam lazım ve çok para biriktirmem lazım galiba. Eğer ömrüm yeterse artık askerlik çağına gelmiş bir oğlum var, Allah herkesin evladını bağışlasın.

Yani hayatını birleştirmek kararı verdiğinde, O nun hayat arkadaşı olacak genç kızın böylesi önemli bir gün için dilediği şeyleri elim erdiği gücüm yettiğince alabilmeyi ve temin edebilmeyi çok isterim tabi ki. Ama ne kadar ve ne kadarı mümkün olabilir işte o konuda açıkçası bir şey söyleyemiyor insan.

Allah inşallah karınca kararınca herkesi memnun ve mutlu edebilecek şeyler temin etme konusunda yardımını esirgemesin bizlerden ve daha da önemlisi sonrasında, hani dört duvar bir çatı içinde diye tabir edilen bölümünde sağlık, sıhhat, sevgi, saygı, huzur ve bereket nasip etsin herkeslere ve size inşallah.

kadıköyde gelinlik 21 var.ablam ordan almıştı gelinliğini güzel modeller vardı ama kiralık 1500 tl di.belki daha ucuzlarıda vardır.

ben gelinlik için vitrinlere bakıyordum , evimizle ilgili bazı sorunlar olduğu için denemeden modellere,fiyatlara sadece baktım. İşimizi halledince yani kafam rahatlayınca dedim kadıköy e gideyim ve ilk girdiğim modaevine bayıldım ,oraya diktirmeye karar verdim umarım beni utandırmazlar ama ilk izlenimlerim çok iyi. Meral Doğan modaevi. Adını feriha koydum dizisinin gelinliğini yapmışlar. Benim beğendiğim gelinlik 2000 tl.

Back