merabalar ben ilknur 8senedir bu işi yapıyorum.referansım var 30yaşındayım evliyim bir kızım var kadıköye bir vesaitlik yerde ikamet ediyorum eyer düşünürseniz cevabınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz iyi günler
meraba ünalan mahhallesinde ikamet ediyorum kızım 10yaşında enson çıktıgım işyeri küçük yalıdaydı dogumundan sonra işe başladım dört sene çalıştım kreş yaşı oldugu için kreşe başladı annede evde çalışmadıgı için artık bana ihtiyaç olmadıgı için çıktım ondan öncekilerde balık esire taşındı referanslarım var.kızıma annem bakıyo.evide bana yakın.akşam iş çıkışlarında onunla ilgileniyorum.haftasonlarıda benimle beraber.allaha şükür beni üzmeyen evlada sahibim.telefon numaramı veriyim konuşalım.0XXXXXXXXXXXXXXiyi akşamlar
Merhabalar İlknur,
Cep numaranı göndermişsin ancak bursasu düzenleme yaparken XXXX şeklinde girmiş. Sitede 100 mesajdan daha az yazıştığım için özelden de sana mesaj atamıyorum. Lütfen cep numaranı XXXXXXXXXXXX Oradan konu hakkında görüşelim.
Teşekkürler
evet haklısınız benimde hakımm yok özel mesaj atmaya meil adresimi yollasam öyle iletişime geçe bilirmiyiz bideneyeyim olursa konuşuruz.XXXXXXXXXXXXX şansCep numaranı göndermişsin ancak bursasu düzenleme yaparken XXXX şeklinde girmiş. Sitede 100 mesajdan daha az yazıştığım için özelden de sana mesaj atamıyorum. O yüzden email adresimi vermiştim ancak UzmaN arkadaş da email adresimi silmiş. Bu sitede yazışarak ama telefon, email, adres vs bilgilerimizi vermeden anlaşmamızı bekliyorlar. Bu nasıl olacak bilemiyorum!
Eğer senin özelden mesaj atma hakkın varsa sen bana özelden mesaj atar mısın (telefon numaranı, email adresini vs)? Eğer bu hakkın yoksa ve vaktin varsa çeşitli konularda 100 adet mesaj atıp ilgili sayıya ulaşınca atabilirsin... Benim vaktim olursa o sayıya da ulaşabilirsem ve o zamana kadar hala da bakıcı bulamamış olursam sana ulaşabilirim.
İnşaallah buluşabiliriz, ama sanırım bu buluşma bu forum aracılığı ile olamayacak... !!!
Merhaba ben zehra kadıköy acıbademde oturuyorum 18 ve 14 yaşlarında iki çocuk annesiyim 43 yaşındayım sizin çocuğunuza bakabilirim temiz titiz ve düzenli bir insanım sigara kullanmıyorum çocukları çok seviyorum onlarla çok iyi dialog kurabiliyorum.
Merhaba ben zehra kadıköy acıbademde oturuyorum 18 ve 14 yaşlarında iki çocuk annesiyim 43 yaşındayım sizin çocuğunuza bakabilirim temiz titiz ve düzenli bir insanım sigara kullanmıyorum çocukları çok seviyorum onlarla çok iyi dialog kurabiliyorum.
Merhabalar,
Minibüs Caddesi Kazaskerde oturuyorum. 10 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum. Evde kamera sistemi var ve annane & dede evde. Ayrıca günlük ev işlerinde de (yemek, toz alma, çamaşır, ütü) yardım bekliyorum. Sabah 07:30 akşam 19:00 çalışma saatleri, haftasonu izinli olunacak. İlgilenen bayanların mesaj atmasını rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?