• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kadıköy'de oturan bebek bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yakamoz18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
14
0
86
İstanbul
Merhabalar, İstanbul Kadıköy-Rıhtıma çok yakın ikamet ediyoruz. 1 yaşında bir kızım var. 10 ayına kadar ben büyüttüm. Yaklaşık 3 aydır da aile dostu bir ablamız bakıyor. Biz ondan o bizden çok memnun ancak bize çok uzakta (Çavuşbaşında) oturduğu için mesafe sorun oldu.

Bebekleri seven hatta bu işi iş olarak görmeyen, kızıma sevgiyle, ilgiyle, sabırla (iştahsız bir bebek olduğu için zor yediği için) ve itinayla bakabilecek, referansları kuvvetli güvenilir bir bayan arayışı içerisindeyim. Çalışma saatleri 07.15-19.30 şeklinde çalışabilecek yukarıdaki özelliklere sahip Kadıköyde ya da Kadıköy e çok yakın oturan bayanların benimle irtibata geçmesini rica ederim.

merhaba allah çocugunuzu saglıkla büyütmeyi nasip etsin ben 25 yaşındayım göztepede oturuyorum evliyim 1 kızım var 2 yıl bebek baktım 6 aylıktan 2.5 yaşına kadar referans verebilirim eger isterseniz görüşebiliriz

merabalar ben ilknur 8senedir bu işi yapıyorum.referansım var 30yaşındayım evliyim bir kızım var kadıköye bir vesaitlik yerde ikamet ediyorum eyer düşünürseniz cevabınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz iyi günler

merabalar ben ilknur 8senedir bu işi yapıyorum.referansım var 30yaşındayım evliyim bir kızım var kadıköye bir vesaitlik yerde ikamet ediyorum eyer düşünürseniz cevabınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz iyi günler

Merhabalar İlknur,
Tam olarak nerede oturuyorsun?
8 yıl boyunca hangi çocuklara, ne kadarlık sürelerle baktın?
Kızın kaç yaşında ve çalıştığın süre zarfında kızına kim bakacak?
Sabah saat 7:20 de bizde olabilecek ve akşam da 19:30 civarı çıkabilecek misin? bu süreler senin için sorun olur mu?
Bu sorularımı yanıtladıktan sonra telefon numaralarımızı veririz konuşuruz olur mu?
Teşekkürler

meraba ünalan mahhallesinde ikamet ediyorum kızım 10yaşında enson çıktıgım işyeri küçük yalıdaydı dogumundan sonra işe başladım dört sene çalıştım kreş yaşı oldugu için kreşe başladı annede evde çalışmadıgı için artık bana ihtiyaç olmadıgı için çıktım ondan öncekilerde balık esire taşındı referanslarım var.kızıma annem bakıyo.evide bana yakın.akşam iş çıkışlarında onunla ilgileniyorum.haftasonlarıda benimle beraber.allaha şükür beni üzmeyen evlada sahibim.telefon numaramı veriyim konuşalım.0XXXXXXXXXXXXXXiyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba ünalan mahhallesinde ikamet ediyorum kızım 10yaşında enson çıktıgım işyeri küçük yalıdaydı dogumundan sonra işe başladım dört sene çalıştım kreş yaşı oldugu için kreşe başladı annede evde çalışmadıgı için artık bana ihtiyaç olmadıgı için çıktım ondan öncekilerde balık esire taşındı referanslarım var.kızıma annem bakıyo.evide bana yakın.akşam iş çıkışlarında onunla ilgileniyorum.haftasonlarıda benimle beraber.allaha şükür beni üzmeyen evlada sahibim.telefon numaramı veriyim konuşalım.0XXXXXXXXXXXXXXiyi akşamlar

Merhabalar İlknur,
Cep numaranı göndermişsin ancak bursasu düzenleme yaparken XXXX şeklinde girmiş. Sitede 100 mesajdan daha az yazıştığım için özelden de sana mesaj atamıyorum. Lütfen cep numaranı XXXXXXXXXXXX Oradan konu hakkında görüşelim.
Teşekkürler

Merhabalar İlknur,
Cep numaranı göndermişsin ancak bursasu düzenleme yaparken XXXX şeklinde girmiş. Sitede 100 mesajdan daha az yazıştığım için özelden de sana mesaj atamıyorum. Lütfen cep numaranı XXXXXXXXXXXX Oradan konu hakkında görüşelim.
Teşekkürler

Cep numaranı göndermişsin ancak bursasu düzenleme yaparken XXXX şeklinde girmiş. Sitede 100 mesajdan daha az yazıştığım için özelden de sana mesaj atamıyorum. O yüzden email adresimi vermiştim ancak UzmaN arkadaş da email adresimi silmiş. Bu sitede yazışarak ama telefon, email, adres vs bilgilerimizi vermeden anlaşmamızı bekliyorlar. Bu nasıl olacak bilemiyorum!

Eğer senin özelden mesaj atma hakkın varsa sen bana özelden mesaj atar mısın (telefon numaranı, email adresini vs)? Eğer bu hakkın yoksa ve vaktin varsa çeşitli konularda 100 adet mesaj atıp ilgili sayıya ulaşınca atabilirsin... Benim vaktim olursa o sayıya da ulaşabilirsem ve o zamana kadar hala da bakıcı bulamamış olursam sana ulaşabilirim.

İnşaallah buluşabiliriz, ama sanırım bu buluşma bu forum aracılığı ile olamayacak... !!!

Cep numaranı göndermişsin ancak bursasu düzenleme yaparken XXXX şeklinde girmiş. Sitede 100 mesajdan daha az yazıştığım için özelden de sana mesaj atamıyorum. O yüzden email adresimi vermiştim ancak UzmaN arkadaş da email adresimi silmiş. Bu sitede yazışarak ama telefon, email, adres vs bilgilerimizi vermeden anlaşmamızı bekliyorlar. Bu nasıl olacak bilemiyorum!

Eğer senin özelden mesaj atma hakkın varsa sen bana özelden mesaj atar mısın (telefon numaranı, email adresini vs)? Eğer bu hakkın yoksa ve vaktin varsa çeşitli konularda 100 adet mesaj atıp ilgili sayıya ulaşınca atabilirsin... Benim vaktim olursa o sayıya da ulaşabilirsem ve o zamana kadar hala da bakıcı bulamamış olursam sana ulaşabilirim.

İnşaallah buluşabiliriz, ama sanırım bu buluşma bu forum aracılığı ile olamayacak... !!!
evet haklısınız benimde hakımm yok özel mesaj atmaya meil adresimi yollasam öyle iletişime geçe bilirmiyiz bideneyeyim olursa konuşuruz.XXXXXXXXXXXXX şans

Merhaba ben zehra kadıköy acıbademde oturuyorum 18 ve 14 yaşlarında iki çocuk annesiyim 43 yaşındayım sizin çocuğunuza bakabilirim temiz titiz ve düzenli bir insanım sigara kullanmıyorum çocukları çok seviyorum onlarla çok iyi dialog kurabiliyorum.

Merhaba ben zehra kadıköy acıbademde oturuyorum 18 ve 14 yaşlarında iki çocuk annesiyim 43 yaşındayım sizin çocuğunuza bakabilirim temiz titiz ve düzenli bir insanım sigara kullanmıyorum çocukları çok seviyorum onlarla çok iyi dialog kurabiliyorum.

Merhabalar Zehra Hanım,
Aşağıdaki mail adresime mail atarsanız haberlerşebiliriz...
Teşekkürler
xxxxxxxxxxx

kuralları bildiğiniz halde hala mail adresi vs. vererek letişime geçmeye çalışıyorsunuz..
bu kurallar bu forumda değil her forum sitesinde böyledir ki olması gerekende budur .

mesaj sayınızı 100 e çıkararak özel mesaj hakkına sahip olabilirsiniz mesela nasıl fikir??

Son düzenleme:

Merhabalar Zehra Hanım,
Tam olarak nerede oturuyorsunuz?
Daha önce kendi çocuklarınız dışında başka çocuklara baktınız mı? Bebek bakımı tecrübeniz var mı? Varsa kaç yaşındaki çocuklara, ne kadarlık sürelerle baktınız?
Çalıştığınız süre zarfında çocuklarınıza kim bakacak?
Sabah saat 7:20 de bizde olabilecek ve akşam da 19:30 civarı çıkabilecek misiniz? Bu süreler sizin için sorun olur mu?
Teşekkürler

Not: Sitede attığım mesaj sayısı 100 e ulaşmadığı için size özelden mesaj atamıyorum. Sizin hakkınız varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler

Merhabalar

Kadıköy çevresinde bebek bakıcısı arayışım devam etmekte olup, ilgilenen arkadaşlara duyururum.
İlgilenen arkadaşlar bu forum aracılığı ile bana ulaşabilirler...

Saygılarımla,

Merhaba,ben Aysel kutlu üsküdar zeynep kamilde oturuyorum 37 yaşındayım titizim ve güvenilir biriyim refarans verebilirim 5 yıldır çocuk bakıyorum daha önce Prematür ikiz baktım. xxxxxxxxxxx :emir_bebek:

Merhaba Adım Aysel kutlu 5 yıldır çocuk bakıyorum.Refarans verebilirim,zeynep kamilde oturuyorum çocunuğunuza anne şefkati gibi bakarım. ilgilerinizi bekliyorum.:emir_bebek::emir_bebek:

Merhabalar,

Minibüs Caddesi Kazaskerde oturuyorum. 10 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum. Evde kamera sistemi var ve annane & dede evde. Ayrıca günlük ev işlerinde de (yemek, toz alma, çamaşır, ütü) yardım bekliyorum. Sabah 07:30 akşam 19:00 çalışma saatleri, haftasonu izinli olunacak. İlgilenen bayanların mesaj atmasını rica ediyorum

maas olarak 1500- 2000 tl düşünüyorsunuz herhalde yanlış anlamadıysam
Merhabalar,

Minibüs Caddesi Kazaskerde oturuyorum. 10 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum. Evde kamera sistemi var ve annane & dede evde. Ayrıca günlük ev işlerinde de (yemek, toz alma, çamaşır, ütü) yardım bekliyorum. Sabah 07:30 akşam 19:00 çalışma saatleri, haftasonu izinli olunacak. İlgilenen bayanların mesaj atmasını rica ediyorum

Back