Dövme Kadiköyde önerebileceginiz steril yerler..

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.298
122
Bana kadiköyde steril, saglam ve güvenilir dövme yaptirabilecegim bir yer önerebilirmisiniz ?

Kadiköy olmasi sart degil aslinda ama anadolu yakasinda olmasi tercihim..

Birde... simdiden belirteyim, kücük ebatlarda isimimi yada k.atatürk imzasini yaptirmayi düsünüyorum
belki bu yardimci olur...

Bu tip dövmeler de,tahminen fiyat ne kadara mal olur sizce?
yerimseniben

Kadıköy Studio

Neşet Ömer Sok.
Kadıköy Çarşısı No: 60
(büyük PTT'nin olduğu pasaj)
Kadıköy / İSTANBUL

arkadaşmız önermiş zaten ben sana iletişim bilgilerini vereym. dövme genelde eğerki bir toprilin tanıdığın yoksa 100-125 makina açılışı ile başlar. senin dövmen en fazla 140 tutar bana göre. benim kendi dövmem bir el büyüklüğünde 435 tutuyordu ben 200 verdim ama arkadaşımdı zemuszemus

eğerki biraz konuşur ve bu konuda bilgili olduğunu belli edersen fazladan fark koymazlar. cm2 si 10 tl veya 5 tl oluyor. yani 120+100 tll olur seninki en fazla minik birşeyse.

sevgiler şimdiden hayırlı olsun

Kadıköy çarşısı PTT üstü Dream Tatto Umut Kıran gözüm kapalı öneririm. 3 sene önce yaptırdım çok memnunum yeni bir model için iki aya kadar yine gitmeyi düşünüyorum. Vücudunda senle yaşayacak bir iz yaptırıyorsun işinin ehli olmasına dikkat et. Hem mail yolu ile ebat bildirdiğinde sana net fiyat veriyorlar

ist da dövme yaptırmak isteyen varsa bana özelden ulaşabilirsiniz..anadolu yakasındayız ama farketmez... 9 yıllık tecrube ve steril koşullardayerimseniben

Dream Tattoo.
Buradaki öneriler ile buldum ve oraya yaptırdım gerçekten güvenilir temiz bir yer, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…