Arkadaslar, ben bu Mayis'ta evlendim; oldukca kisa bir zamanda hazirlandigimiz icin her hazirligim son dakikaya kaldi. Forumdan aldıgım fikirle gelinlik icin bir modaevinden randevu almıstım. Oraya gitmeden once de fikir olsun diye 1-2 yere bakmak istedim. Ilk girdigim yer Kadıkoy'deki Gelinlik 21; cok sansliyim ki orada benimle Sabire Hanim ilgilendi. Ben 40 bedenim, karin ve basen problemim var. Sabire Hanim'in gozu o kadar alisik ki hemen bana gidecek, kusurlari kapatacak modeli buluverdi; itiraf edeyim ilk bakista cok dikkatimi cekmeyen bir modeldi; digerleri ile birlikte onu da denedim ve tek kelime ile aşık oldum... Ben hazir bir gelinlik tercih ettim, ama ozel dikimde de cok basarililar. Hayatimda ilk defa icim bu kadar rahat olarak bir karar verdim; diger modaevindeki randevumu da iptal ettim tabii...Tam istedigim hayallerimdeki gelinlik oldu... Ozellikle gelinlik seciminde; model dikim vb kadar karsinizdakinin guler yuzlu, anlayisli, sabirli, her turlu kaprisinizle ugrasmaya gonullu olması bence cok onemli; secimimi yapana kadar bir suru modeli defalarca giydim cikardim; Sabire Hanim olmasa bu kadar rahat ve icime sinerek bir secim yapamazdim.. Hepinize simdiden mutluluklar...