Kadıköy'de Alyans Önerisi

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
Selamlar...
Davulun sesi misali uzaktan hoş gelen evlilik hazırlıkları başladı. Önerileriniz benim için önemli..
Şimdi,
Alyans seçimi konusunda bir araştırma yaptım, müstakbel nişanlımla zevklerimiz uyuşuyor, o konuda sıkıntı yok. Fakat internet üzerinden yaptığım araştırmada fiyat konusunda inanılmaz bir istikrarsızlık görüyorum. Tanınmış markalar saçma sapan yüzükleri uçuk kaçık fiyatlardan göstermiş. Diğer taraftan tanınmamış yerden almak ne kadar güvenilir bilemedim..
Kadıköy'de bildiğiniz bir kuyumcu vs var mı.. Ataşehir veya Üsküdar da olur tabi.. Ayrıca vereceğiniz tüyolar için de sabırsızlanıyorum.

taninmamis derken?
alyans genelde altin olur (7,14 veya 22 Ayar)- Beyaz, Sari ve Rose mevcuttur. Önemli olan Ayari ve gramaji- gerisi sizin zevkinize kalmis.
herhangi bir kuyumcudan begendiginiz modeli satin alabilirsiniz.

ben gecen sene 11 gram (toplami) 14 Ayar alyansa 1500 TL verdim

Ben aslında çift alyans almaktan yanayım. Dediğim gibi sevgilimle zevklerimiz her halükarda ortaklaşabilir. Tektaşım beyaz altın olduğu için beyaz altın olsun istiyorum. Ama fiyat konusunda kafam karışık. Çifti 1500 liradan başlayıp 3000'e kadar olanları gördüm (Daha yüksek ya da kullanılan madene göre düşükleri vardır illa ki ama benim beğendiklerim arasında). Ortalama fiyatı nedir? Ne kadarlık bir yüzük makuldür?.. Bunu merak ediyorum. :)

aynen- kullanilan madenine göre ve isciligine degisiyor. ben ciftine 1500 verdim- ve tercihim 14 Ayar sari altindan oldu. Nisan yüzügüm ayni 14 Ayar Sari altin yarim tur. benim icin önemli olan kullanimi ve nisan yüzügümle uyumuydu. Spora giderken veya evde is yaparken rahat edebilecegim bir model secdim ve sansima begendigim yüzük fazla pahali degildi :) Yani sira alyansa fazla para dökmek istemedim. ben ciftine 2000den fazla vermezdim cünkü alyans alirken zaten isciligini ödüyoruz. Normalde 11 gramm 14 Ayar altin 1100 lira- ben yani 400 lira sadece isciligine verdim. bence 400-1000 arasi iscilige verilir- ama tabiki yüzügün stiline bagli olarak

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…