• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye civarında oturanlar lütfen yardım edin

nemoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
146
1
96
İstanbul
Merhaba, bebeğim 1 aylık , takibini yapacak doktor bulamıyoruz, aslında doğum taptığım hastanede (medipol) bir doktorun takibine başladık, güleryüzlü biri ama o hastanede muayeneler çok kısa tutuluyor (5dk kadar) ve doktorumuz çok fazla ilaç kullandırmak yanlısı gibi geldi bana , çocuk 15-20 günlük falandı akşam çok agladı dedim gazdandır dedi hemen bir gaz damlası , bir de spazm çözücü fitil yazdı, çocugun gazını çıkaramıyorum dedim birkez olsun göstermedi bile 1. ay kontrolüne götürdük , devit3 e başlattı ve neden olduğunu halen anlamadım alerji damlası diye bir damla verdi sürekli kullanıcakmışım ki prospektüsünde bir sürü yan etki yazıyor hatta kullanımı bile 6. ayda başlıyor adı da zaditen oral damla artı kusuyor dedim boğazı tahriş olmasın dedi gaviscon verdi , tüm bunlar bana fazla geldi ya da yanılıyormuyum bebeğimi tartarken bile badisi, pijamasısının altı ve çoraplarıyla tartıyor hemşires,i ben soymak istedim gerek yok diyorlar sanki fazla zaman almasın diye yapıyorlar . Lütfen bana bir fikir verin tüm bunlar normal mi ben mi yanlış yorumluyorum ve kadıköy, üsküdar, ümraniye çevresinden hastalarına zaman ayıran, açıklama yapan ve gereksiz ilaç kullandırtmayan bir doktor önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben birrkaç doktor gezmiş bir anne olarak özel göztepe hastanesinde metin doğruyu tavsiye ederim sorularına cevap bulabileceğin güler yüzlü ilaç yanlısı olmayan bir doktor.Tahliller için de yeditepe üniversitesi hastanesini ya da medical parkı kullanıyorum.

canım biz de uzun aramalar sonunda hospitalium ümraniye de Bülent Baştürk ü bulduk,ilaç yanlısı bir doktor değil,kabızlık için zeytin yağı ve kayısı suyu tavsiye edebilecek kadar doğaldan yana (çoğu dr fitil ya da bağırsak yumuşatıcı şurup veriyor),sorduğumuz her soruya uzun uzun cevap veriyor,kendi kızına uygulamadığı ya da kullanmadığı şeyi bize tavsiye etmiyor ve sgk muayene ücretleri de çok uygun. 2 yıldır Bülent Beye gidiyoruz,yakında bir kızımız daha olacak inşallah onu da Bülent Beyin takibin de tutmak istiyoruz.

Son düzenleme:
Ben de kızımı Bülent baştürk e götürüyorum,ümraniye hospitalıum da.
Harika bir insan.
kesinlikle ilaç yanlısı değil,gaz ilacı istedim,işe yaramaz boşa para verme dedi
ilk ay kilo almadı gene mama verdirmedi,emzirme kampına soktu beni ve kilo alımı düzeldi,mamacı değil en başta.
kızım 5 aylık şimdi,bugün gene yanındaydım,burnu akıyordu.
boğazlar berbat ama emzirmeye devam ilaç yok dedi.
Sorduğum sorulara öyle cevaplar veriyor ki,hem akademik seviyede işin tıbbi yönünü hemde benim rahatlamam için duygusal taraflarını da anlatıyor.
Ben memnunum,etrafıma da tavsiye ettim.
muayene sgk 20tl.
Güleryüzlü de,kahkaha atmadan odadan çıkmıyorum :)
Bilgili,ilgili güleryüzlü,mamacı olmayan bir doktor.insan başka ne arar ki.

medical park göztepe hasan ünlütürke gidiyoruz memnunuz aşı yapınca hiç ağlamıyor bile oğlum..eğer yakan bi aşıysa o başkada..
bu arada devit 3 dediğin şey çok önemli.. sağlık ocağı ücretsiz veriyor 1 yaşına kadar kullanmak zorundasın bıngıldak gelişimi için çok çok önemli..

saol canım devit3 kullanıyorum ama o alerji damlasını niye verdi anlamadım, çocuğun burnu tıkanıyor demiştim bir burun damlası verdi zaten sonra muayenenin sonunda ailede alerji var mı diye sordu yok dedik ben alerji damlası yazıyorum onu kullan dedi ben de rutin her bebeğe verilen birşey sandım çünkü bebeğimin sağlığının iyi olduğunu söyledi hatta ben bir hırlama duyuyorum dedim yok hırlama dedi ama ilacı alıp eve gelince baktımki pek herkese verilecek bir ilaç değil hatta benim astım olan kuzenimin yıllarca kullandığı bir damlaymış, bebeğimin birşeyi yoksa niye verdi ya da varsa bana niye söylemedi aklımdan çıkmıyor çocuğum hasta mı diye ya da diyorum kızım kime emanet Allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıktan ayırmasın İnşallah

Back