Kadiköy Şifa Hastanesi Tüm Vücut Lazere Başladım Hata Mı Yaptım Sizce ? :(

SacakLi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
103
Merhaba kızlar.Tüm bacak, tüm genital, göbek, gögüs arası, koltuk altı ve tüm kol olmak üzere 6 seans 6 da kontrole 3300tl fiyat ödedim.Makinanın çift atışlı Alexander+ ND Yag oldugunu söylediler.Geçen ayın 14ünde ilk seansıma gittim.Eski bir polikistik hastası oldugum için kıllarım kalın ve siyah(aralarda kökü sarı olanlar var diyor çalışan bayanlar) bir kökten 2-3 kılım çıkıyor ve uygulanan bölgeler fazla oldugu için seans 3 saat sürdü.

Son düzenleme:
Şimdi gelelim gözlemlerime.Burada çalışan 2 bayan var.İkiside güler yüzlü ve işini iyi yapmaya çalışan kişiler.Seansı her ikisi de uygulayabiliyor yoruldukça.Ama bana kayıt sırasında çift atış alex+ nd yag uygulanacak dendigi halde sadece kollarıma bu uygulandı.Diger tüm bölgelerime sadece alex uygulandı.Sebebini sordugumda kollarımda aralarda sarı oldugu için yaptıgını söyledi.Seans sonu bana vücudumu bol bol nemlendirmem gerektiğini ve pealing yapmam gerektiğini söyleyip iki krem önerdiler.Biri için 80tl digeri için 140 tl istediler.Ben zaten 3300tl yi zar zor 2 senede biriktirmiştim.Madem bu kadar gerekli diyip 80tl lik nemlendiriciyi alarak eve geldim.Eve geldiğimde internetten bu nemlendiricinin 30tl ye satıldıgını öğrenince ilk şokumu yaşadım.Eve gider gitmez kremi sürmemi söylemişlerdi.İkinci şokuda vücudumu kremlerken geçirdim.Çünkü tüm genital bölgeme dahil oldugunu söyledikleri arka popo arasını öylece bırakmışlardı.Heralde unuttular dikkatten kaçtı 3 saatten sonra diyip 5 Aralık için yani bugun verdikleri kontrol seansımı bekledim.İlk 2 gün yıkanmadım 1 hafta süresince de kendimi liflemedim.Çünkü bana böyle söylediler.Lazer bölgelerimi de hergün o 80tl lik kremle nemlendirdim.

Bugün ki kontolüme 10dk kadar geciktim trafikten dolayı.Yine sadece Alex olarak ayarladı makinayı. Koltuk altından başlayıp gögüs arası tüm kol göbek genital önünü yapıp bacaklara geçildi.Bacaklara geçildiğinde diğer çalışan bayan odayı arayıp bir sonraki randevu sahibinin geldiğini söyledi .Bundan sonra bayan acele etmeye başladı.Kontrolün amacı biliyorsunuz seansta kaçan kılları yakalayıp yakmaktır.Allah ı var ilk seansta ve bu telefondan önce her kıla atış yapıyordu.Ama telefondan sonra kılları atlamaya başladı.1 saat ayırmıştık zaten dedi bana.Arkamı döndüm.Yine kılları atlayarak arka tüm bacakta bitti.Arka genital kısmını yaparken yine o iç popo kısmını yapmadan geçmiş olsun dedi.Ben kendimi incelerken popo kısmını bıraktım orası ayrı ücretlendiriliyor dedi.Bende ilk seansta yapmamıştınız gözünüzden kaçtı sanmıştım dedim.Ben kayıt sırasında özellikle sormuştum genitalin arka tarafı dahil mi diye dahil demiştiniz bana dedim.Yok .dahil degil orası farklı dedi bana.Ne kadar olur peki burası dedim.145 seansı dedi.İki parmak kadar bir bölge sadece kılın oldugu bölge.Ben o kadarını yaptıramam zaten zor ödedim bu parayı dedim.Sonra durup istersen fiyatı konusuruz belki bişey yaparız dedi ve diger bayana yönlendirdi beni.Ben moralim bozuk üzerimi değişmeye geçtim perde arkasında.daha değiştirmeden diger müsteriyi aldı içeri.Banada adımla seslenip perdeden içeri baktı ha tamam diyerek.Yani acele etmemi ister şeklinde bakış attı.Ben odadan çıkıp yukarı diger bayanın yanına gidip durumu anlattım.Oda o kısmı ayrı ücretlendiriyoruz dedi.Bende kayıtta dahil demiştiniz özellikle sormuştum dedim.Yok falan diyip uzattı bende üstüne basa basa sordugumu dahil oldugunu söylediklerini söyledim.O zaman bir sonraki seansta yaparız dedi.Yani kalan 5 seansımda yapmayacalarını sadece 1 seferlik bir şey olucagını ima etti.Ben teşekkür edip çıktım.

Bu durumda ne yapmam gerek nasıl davranmalıyım bu uygulamalarda yanlış olan bir şey var mı tecrübe bilgi sahibi olan bayanlar lütfen yardım edin??? :(

Kimse okumadı mi yardım edin lutfen o_O

Kimse okumadı mi yardım edin lutfen o_O

Bence 1 seans parasını düşüp, kalanını iade etmelerini iste derim. Sana daha iyi muamelede bulunacak profesyonel insanlarla mutlu bir şekilde lazer epilasyonunu yaptıracağın bir merkez bulmanı öneririm. Bir de o kadar paranı almışlar ve sana hiç olmayacak şekilde davranmışlar. Ankara'daysan merkez önerebilirim, hem de verdiğin ücretten daha uygun ve elit bir merkez.

Başka yer bulamadım malesef bana yakın rahat gidip geliyordum ne yapicam bilmiyorum. :KK61:

kesinlikle gitme oraya ben daha uyguna bi poliklinğe gidiyorum ve kesinlikle böyle bi saçmalıkla karşılaşmadım. değiştir ve o miktar çok fazla çünkü sana 6 seans yetmicek buda ayrı bi masraf demek

Başka yer bulamadım malesef bana yakın rahat gidip geliyordum ne yapicam bilmiyorum. :KK61:
Valla bende bı guzellık merkezıne gıdıyorum ve dandık bı yer degıl heryer temız calısanları guler yuzlu ve mesafeli gittigim zaman bekleme odasında cayım kahvem onume gelır cok kıbarlar üstelik alexandrıte aletleri ve ben 16seans kolaltı 16 seans genıtal aldım 650tl ödedim butun arkadaslarım cok memnun sen sankı bıraz fazla odemıssın hemde 6 seans:( sözleşme yapmadıysanız ıptal ettir kesınlıkle

Valla bende bı guzellık merkezıne gıdıyorum ve dandık bı yer degıl heryer temız calısanları guler yuzlu ve mesafeli gittigim zaman bekleme odasında cayım kahvem onume gelır cok kıbarlar üstelik alexandrıte aletleri ve ben 16seans kolaltı 16 seans genıtal aldım 650tl ödedim butun arkadaslarım cok memnun sen sankı bıraz fazla odemıssın hemde 6 seans:KK43: sözleşme yapmadıysanız ıptal ettir kesınlıkle

Sözleşme yapıldı başta malesef. :KK61::KK61::KK61:

2. Seansın yaklaşıyor ama gitmek istemiyorum. :KK43:

Canım okadar para vermişssin bari git ne kadar azalırsa kardır :(

Back