Kadıköy rıhtıma cami yapılacak

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.608
213.141
1.423
60
Kadıköy rıhtım bölgesine, yeni bir 'Ulu Cami' yapılması planlanıyor.
Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü’nün talepleri doğrultusunda, Kadıköy rıhtım bölgesine, kalabalık cemaate uygun büyüklükte yeni bir ‘Ulu Cami’ yapılması planlanıyor.

Kadıköy Deniz Otobüsü İskelesi yanındaki İSPARK alanına yapılması planlanan Cami için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazırlanan planı askıya çıkarıldı. Eğer itiraz gelmezse rıhtım bölgesinde bulunan ve denizin doldurularak yapıldığı otopark alanına caminin temeli atılacak.

MECLİS ÜYESİ HÜSEYİN SAĞ: DİN ÜZERİNDEN KUTUPLAŞMA YARATILIYOR
Projeye karşı çıkan Kadıköy ve İBB’nin CHP’li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ ise Ankara’daki bürokratların Kadıköy halkına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a danışmadan bu kararın alındığını iddia ediyor. Hüseyin Sağ, projenin Jeolojik açıdan sakıncalı olduğunu belirtirken din üzerinden kaotik bir ortam yaratılmaya çalışıldığını iddia etti.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/kadikoy-rihtima-cami-yapilacak-989661/

İstanbul'u kitleyen trafik sorununa çözüm arayın önce,otopark yapın camiye gerek yok her sokakta var nasılsa.
İnin kadıköye kitlenen trafiğe bakın,adamlar minicik yere 5-10 tane araba alacak kadar park yapmışlar ne kadarı yasal bunların.
İşpark olsun fiatlarıda daha uygun..

Kadıköy'de cami yok mu Kadıköy'ün Etrafında irili ufaklı bir sürü cami var, mescitleri saymadım bile.
Oldu olacak Üsküdar'a da yapsınlar ordada hiç yok

Üsküdar-Kadıköy tarafında trafik pert ama buna çözüm yok e güzel. İstanbul'a dönmemek için sebeptir trafik, otobüsle 50 dakikada gidilen yol artık 3 saatte gidiliyor heyoooo

Aaa lütfen eski camiler 7 haziran seçmenine anca yetiyordu e şimdi 7 hazirandan 1 kasıma seçmen artar da cami artmaz mi

Yakinda yeni yapılacak evler 3 oda bi mescit olarak tasarlanacak

Vay be , EE kimin neye ihtiyacı varsa.onu istiyor namazla isi olmayanın cami ye ne.ihtiyacı olur

Eyy İstanbul da kaç nüfus kaç günlük misafir nüfus kaç sahsi araba var?

Trafik gayet normal , ama camii baya dert olmuş vay anasını .

Ellerine sağlık hemde bursa ulucami mimarisinde yapilacakmis

Çok memnunum .

Trafik normalmi sizce,eskiden sabah akşam trafik yoğunluğu olurdu,şimdi 24 saat yoğun nerdeyse..
Cami her sokakta var nerdeyse.
Peki çocuk parkı,ototpark varmı yok.
Camiye o kadar ihtiyaç varmı,ona da yok bence,yeteri kadar var zaten.

valla trafik normale katılarak güldün. kadıköye asla arabayla inmiyoruz. metroyla gidip geliyoruz. trafik ,park yeri sorunu yüzünden..
. yaşamasak inanacağızda:)

Dün akşam eve geldik arabayı park edecek yeri zor bulduk,hemde evimizin önü yani..
Kadıköy'e mümkünmü arabayla gitmek,bizde gidersek ara yollardan gidiyoruz otoparka bırakıyoruz arabayı..
Hele iskelenin olduğu cadda araba kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…