• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kadıköy Rıhtım' da Çocuk Bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sukranyvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
1
0
36
İstanbul
Kadıköy Rıhtım' da oturuyoruz. 6.5 Yaşında 1. sınıfa giden oğlumuz için Part Time Sabah : 8.00 Öğlen : 12.00 arası çocuğumuza refakat edecek onun dilinden anlayacak birini arıyoruz. Başka herhangi bir talebimiz yok.

12:00' de servise binip okula gidiyor. Verebileceğimiz ücret 250 TL eğer uygun bulan olursa XXXXXXXXXXXX adresine mesaj atmasını rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadıköy Rıhtım' da oturuyoruz. 6.5 Yaşında 1. sınıfa giden oğlumuz için Part Time Sabah : 8.00 Öğlen : 12.00 arası çocuğumuza refakat edecek onun dilinden anlayacak birini arıyoruz. Başka herhangi bir talebimiz yok.

12:00' de servise binip okula gidiyor. Verebileceğimiz ücret 250 TL eğer uygun bulan olursa XXXXXXXXXXXX adresine mesaj atmasını rica ediyorum.

Merhabalar sukranyvz,

Ben de Kadıköy Rıhtıma yakın Mühürdar da oturuyorum. 13 aylık kızım var ve gündüzlü bakıcı arıyorum, bulamadım bir türlü. Özellikle bize yakın oturan biri olsun istiyorum. Sen daha önce tüm gün bakıcı olarak kimi bulmuştun? Oğluna kim baktı kreşe gidene kadar? Yakın çevrende oturan bakıcılık yapabilecek referanslı güveilir birileri var mı? Haberlerlini bekliyorum
İlgilendiğin için şimdiden teşekkürler

Merhaba ben kadıköye yakın oturuyorum(yarım saat) üniversite öğrencisiyim ve evliyim zevkle yapabileceğim bir iştir çocuk bakıcılığı ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz

mrb ben 36 yasında 4 cocuk anesı ve ık cocuk buyuttum 1 yıenımıde ben buyuttum sıgara kuanmıyorum cocuklarla ıletısımım gusel referansta verebılırım ılgılenısenınz sevınırım umranıyede oturyorum.

acıbademde oturuorum 2 yaşında oğlum var evımde istersenz ılgılenebılırım...yanı oğlum ıcınde ıı olur ...

Back