Kadıköy Fikirtepe tarafı hakkında bilgisi olan varmı?

orası marmara üniversitesi göztepe kampüsünün oralarda. araştırma hastanesiyle m.ü nün arkasında kalıyor. gebze minibüsüyle göztepe kampüsüne gelebilirsin yada trenle göztepede de inebilirsin bulman kolay olur

Ortaokulu tam olarak bilmiyorum ama, ferah mahallesi'ne kadıköy iskelesinden otobüs kalkıyordu, 21F gibi sonu f li otobüslerdii. Mahallenin içlerine kadar gidiyordu onlar. Güzergahına bakıp haritadan okulun noktasıyla ilişkilendirebilirsiniz.
Edit: tövbe yareppim fikirtepe'yi ben nasıl ferah diye okudum? Uykum var herhalde, pardon.

Tren kalkti trenle gidemezsiniz. Izmitten grlen 200 hatli otobus var. Gebzeden falan da geçiyor. Ona binip kartal metrosunda inin ve metroyla kadikoye gidin. Minibuse atlayip direk gidebilirsiniz. Minibusculere sorarsaniz onlar sizi yonlendirir. Ha 17B de var. Hem seferleri daha fazla.. IETT'nin sayfasindan bakip saatlerine gore kendinizi ayarlayabilirisniz. Kolay gelsin..

Teşekkürler ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…