• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kadıköy evlendirme dairesinden yeni gün alan var mı?

Dqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
74
0
86
İstanbul
Arkadaşlar, herkes farklı bir şey söylüyor. Bazıları sağlık ocagında herşeyi halletmiş, bazıları ayrıca verem savaşa gitmiş. Bazıları ikametgah ve nufus kayıt ornegi almış, oysaki ordaki memurlar bana biz burdan cıkarıyoruz demişlerdi. Kafam karıştı. Bizim bir günde hepsini halletmemiz lazım- bir gün izin alabiliyoruz. En hızlı nasıl halledebiliriz? Hangi sırayla gitmeli? Kadıkoy evlendirme dairesine başvuranlar hangi saglık ocagına gittiniz? Dugunumuz temmuzda ve 1 şubat itibariyle başvurabiliyorum. Hemen halletmek istiyorum bu işi. Yardımcı olursanız sevinirim.

ben kadıköyden aldım gün bi 2 ay fln önceydi
ama ataşehirden izinli gittik.
sağlık raporunu da acibademden aldım çok kolay oldu hemen verdiler beklemedik
gerisi de ikametgahla resimdi galiba resim fazla isteniyor 10tane bulunsun
ordan verdikleri formları doldurmaklazım bi de
gene de unuttum.hangi belgeler lazımdı web sitesinden bi bakarsanız kolay olur
saatleri önemli çok kısa.ama belgeler tamamlanınca yarım saat bile sürmüyor biz bi günde hallettik ki bazı aksilikler çıkmıştı

ben kadıköyden aldım gün bi 2 ay fln önceydi
ama ataşehirden izinli gittik.
sağlık raporunu da acibademden aldım çok kolay oldu hemen verdiler beklemedik
gerisi de ikametgahla resimdi galiba resim fazla isteniyor 10tane bulunsun
ordan verdikleri formları doldurmaklazım bi de
gene de unuttum.hangi belgeler lazımdı web sitesinden bi bakarsanız kolay olur
saatleri önemli çok kısa.ama belgeler tamamlanınca yarım saat bile sürmüyor biz bi günde hallettik ki bazı aksilikler çıkmıştı

acıbademde nerden aldın saglık raporunu
ben de acıbademde oturuyorum da
raporun ücreti ne kadar

Arkadaşlar, herkes farklı bir şey söylüyor. Bazıları sağlık ocagında herşeyi halletmiş, bazıları ayrıca verem savaşa gitmiş. Bazıları ikametgah ve nufus kayıt ornegi almış, oysaki ordaki memurlar bana biz burdan cıkarıyoruz demişlerdi. Kafam karıştı. Bizim bir günde hepsini halletmemiz lazım- bir gün izin alabiliyoruz. En hızlı nasıl halledebiliriz? Hangi sırayla gitmeli? Kadıkoy evlendirme dairesine başvuranlar hangi saglık ocagına gittiniz? Dugunumuz temmuzda ve 1 şubat itibariyle başvurabiliyorum. Hemen halletmek istiyorum bu işi. Yardımcı olursanız sevinirim.

canım 3 sene önce gün aldım ama haydarpaşanın orada sağlık ocağı var nikah salonuna en yakın ve kapsamlı yer orası biz oradan sağlık raporu aldık.
nüfus kayıt örneğini de muhtarlıktan alıyosun zaten.
bu arada her evrağının tam olmasına gerek yok gün alman için. biz de herşeyi bir günde hallettk ama oraya gidince eksik evrakla da gün alındığını ve daha sonra nikah tarihine kadar eksik evraklarında tamamlanabileceğini öğrendik.

anlayacağın boşuna o kadar kendimizi kastık . sen istersen nikah salonunu arayıp bilgi alabilirsin.

kadıköy evlendirme dairesinin tam karşısında sağlık ocağı var. eşim ordan aldı sağlık raporunu. ben de kendi ilçeme bağlı bir sağlık ocağından almıştım. tabi bu 5 sene önceydi. sonra değişti mi bilemiyorum yerimseniben

Back