- 1 Ocak 2011
- 734
- 10
Yaklaşık 1 ay önce Kadıköy Escarpin ayakkabıcısından dolgu topuk bir çizme aldım(150tl ye).Ayakkabıyı sadece ilk aldığım gün giydim ayağım inanılmaz şekilde su topladı kaç gün yere basamadım.Bugünlerde tekrar yağmur başlayınca bir kere daha giydim tekrar aynı şey oldu. Aldığım yere götürdüm. Ayakkabıyı alırken her türlü şikayetinizde getirin diyen satıcı ayakkabıya sadece bir taban koymuş bana verdi.Ayakkabıcıdan çıkıp eve gelene kadar aynı şey tekrar oldu. Bugün tekrar ayakkabıyı götürdüğümde bana yapabilcekleri bişey olmadığını söyledi. Ayakkabının topuğu falan benim normal giydiğim ölçüde ama böyle bir durum ilk kez başıma geliyo.Adam bana resmen napalım diye soruyo. Dedimki ayakkabıcı olan sizsiniz çözümü siz bulucaksınız.Ayakkabıyı aldı fabrikaya göndericekmiş 1 haftadan öncede gelmezmiş.Daha önce alanlardan hiç şikayet gelmemiş.
Ben şu anda ne yapabilirim?Bu mağazayı nereye şikayet edebilirim?Değişim yada iade yapmıyo bana bu şekilde giyceksiniz başka yapıcak bişeyim yok dedi..Şu anda ayakkabı mağazada ve ne zaman gelir belli değil.
Ben şu anda ne yapabilirim?Bu mağazayı nereye şikayet edebilirim?Değişim yada iade yapmıyo bana bu şekilde giyceksiniz başka yapıcak bişeyim yok dedi..Şu anda ayakkabı mağazada ve ne zaman gelir belli değil.