• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadıköy Civarı Yardımcı Arayanlar

wakawaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
193
3
68
İstanbul
Merhaba haftada 1 en fazla 2 gün şeklinde evine yardımcı bayan arayan var mı? Kadıköy civarında oturduğumuz için yine bu civarlar tercih edilecektir. Annem için iş arıyorum titiz ve güvenilir bir yardımcı arayanlar benimle iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba haftada 1 en fazla 2 gün şeklinde evine yardımcı bayan arayan var mı? Kadıköy civarında oturduğumuz için yine bu civarlar tercih edilecektir. Annem için iş arıyorum titiz ve güvenilir bir yardımcı arayanlar benimle iletişime geçebilirsiniz.
Haftada değil ama 2-3 haftada bir arıyorum annen ilgilenirse bana cevap yazabilirsiniz. Rasimpaşadayız bizde

merhabalar kadiköydeki evimize haftada 5 gün (haftasonu tatil) saat 1 den 6 ya kadar yarıdımcı arkadaş arıyoruz. ilgilenen arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.

Hala bulamadı ısenız gorusebılıriz

Back