kadıköy çağıner hastanesi

Bende merak ediyorum. Kimse yokmuuuuu? Bu hastanenin doğumla ilgili bi kampanyası varmış. Eğer iyi bir hastaneyse faydalanmak istiyorum

Son düzenleme:
o hastanede tanıdığım calıstı sadece oradan biliyorum eski bir hastane kötü bir olayını duymadım. zaten sahibi kadın doğumcusu, ünsal bey.

slm ben yasemin,

az önce kadıköy çağıner ile görüştüm bende. yeni bir doğum paketi kampanyaları varmış. 1.400 TL ye normal yada sezeryan doğum (farketmiyor) paketinden faydalanabiliyormuşsun. SSK ve hemen hemen tüm özel kurumlar geçiyor. paket oldukça ayrıntılı ve avantajlı gözüküyor. Düşünen arkadaşlar bir arayıp bilgi alsın derim ben. doktorlarına gelince gitmediğim için fikrim yok ama eski oturmuş bir hastane olduğundan ve sahibinin kadın doğum uzmanı olduğunu bildiğimden bu cumartesiye randevu aldım hem hastaneye hemde doktorumuza bir bakıcaz :) bu arada 6,5 aylık hamileyim ve bir oğluşumuz olucak allah izin verirse. Herkese sevgiler....

bende burda bi bayanın tavsiyesiyle gecen gün gittim.
900 liraya doğum paketi var içinde herşey dahilmiş.
ama hastaneyi beğenmedim açıkçası.
dr devrim bey iyi ilgili ama sezeryan taraftarı.
tercih meselesi tabi. gidip görün kararı verirsiniz zaten:ecrin_bebek:

bende biliyorum senelerce oraya yakın bi yerde oturdum kayınvalidemde arka sokağında oturyodu bi arkadaşım orda sezeryanla doğum yaptı him memnun kalmadı anestezide narkozu bile biraz fazla vermişler biraz zor uyanmıştı kuzenimde son ayına kadar evine ve işine yakın olduğu için oraya gitti hiç memnun kalmadı çok ilgisizlermiş.baştan savma bakıyolarmış.ne tansiyon ne kilo takibi nede diğer testleri istememişler vede kuzenimde yaşı 35 ve ikinci hamileliği.ailede şekewr ve tansiyon hastalarıda var.yani hiç memnun deildi ve erme hastanesinde doğurdu çokta memnun kalmış vede 700 tl doğum paketi onlarda tavsiye ederim yani

pardon yanlış yazmışım erdem hastanesi dicektim ama denemesi bedava.isterseniz gidin sadece bi muayne ücretiyle siz karar verin hastanenin ve doktorun kalitesine

çok teşekkürler arkadaşlar..
şimi zeynep kamil hastanesinde doktor ariyorum.
tavsiye üzerine gitmek istiyorum doktora o hastanede..

Back
X