Gelinlik Modelleri kadıköy birsen modaevi

panda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
133
4
66
İstanbul
ben doğuda öğretmenim 3 günlük bi izin alıp nişanlımla istanbula geldık gelinlik için ikinci girdiğimiz yerde karar kıldık zamanımız yoktu çünkü ... bana bı prova yaptılar kalıbı dıkdıkten sonra dantel seçildi ama bana aplik gösterdiler 4 çeşit aplik nedir dantelden farkı nedir inanın hic bilmiyorum ama danteller diye yazıp araştırdıgımda bana gösterilenlere benzemıyo pek arastırdım bıraz ama konuya hakım olmayınca anlasılmıyoda sımdı benı bı telas aldı istediğim gibi olucakmı .. bu moda evi hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olun ....

benimkinin etek uclarındada dantel olucak... kımse cevap yazmıyo bende kendı kendıme yazıyım ole barı...

Birsen modaevini çok bilmiyorum, vitrinlerinden gördüğüm kadarıyla ortalama bir modaevi. size gösterdikleri aplik parçaları muhtemelen bu kalitededir:

Bizim gelinlikçilerin zaten %90'ı bu ve bunun kalitesinde dantel kullanırlar, o açıdan Birsen'in ekstra bir kötülüğü yok. ancak aslında kullanmaları gereken dantel kalitesi Pronovias'ın bu tip modelleri için şudur:

Paylaştığınız modele bakın, görürsünüz, tamamen farklı bir dokuması var:

Bu danteller metrelik satılırlar, ancak kupon dantele en yakın görüntü bunlardadır. Neredeyse tüm gelinlik kumaşçılarında bulunurlar.

Modelde, dantelin kenar dilimini yani su yolunu kullanmadıkları için dantel kalitesi çok çok fark etmez.

Ancak etek bitiminde dantel kullanmanızı önermiyorum, çünkü dantellerin kalitesi en çok kenar dilimlerinde belli olur. Size kullanacakları dantellerin kenarları kibar durmaz, kalıncadır. Zaten dilim koysalar bile duvak kenarı kullanacaklarından yüksekliği de en fazla 15-20 cm olur, bence görsel açıdan bir katkısı olmaz.

Size kullanacakları kalite dantelin kenarı:

Kaliteli dantel kenarı:

Son düzenleme:
çok tesekkurler gercekten bana gosterdıklerı sızın ılk resımde gosterdıgınızdı aynı hemen hemen hatta degıstırtmem mumkun olurmukı aceba

tıplı dediğiniz gibi bana da kalın geldı zaten ben etek uclarını ıstıyodum hatta aceba aralarda serpme seklınde olabılırmı dıye sordum olur dedıler ama sankı bu tulun ustunde kaba duracak tule agır gelcek gıbı gelıyodu banada ... danteli sectım artık degıstırmeme ızın verılermı bılmıyorum bu aplıkle benzerı olmasada yınede ıyı bı gelınlık cıkmazmıkı

Son düzenleme:
Dediğim gibi kenar olmadığı sürece çok çok fark etmez, yüzyüze görüşmeyecekseniz de muhtemelen değiştirme şansınız olmaz.

cok tesekkur ederım haftaya ıstanbula gelıcem ınsallah degıstırılerse ne ala olmazsada kısmet dıycem artık vardır bundada bı hayır dedıkleınızıde dıkkate alıcam tekrardan tesekkurler..

geçen yıl gelinliğimi birsen moda evinde diktirdim resmen paramla rezil oldum. Hiçbişeyi doğru dürüst yapamadı.
Yazın çok yoğun biyer sahibi ilgilenmiyo doğru düzgün gelinliğimde dikiş hataları vardı son provada bi potluk farkettim ütüsüz olduğundan kaynaklanıyo dedi ütüden sonra giydirmedi bozulurmuş ütüsü, ütüledi teslim etti gelinlği düğün günü resmen kriz geçiricektim aldığı parayı haketmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…