Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy Acıbadem'de tüp bebek tedavisi gören var mı?

merhaba elsinore.
ben kadıköy acıbademde 3 kez tüp bebek yaptırdım.doktorum cem beydi.
1 i negatif 2 side biyokimyasal gebelik oldu...oraya gitmeden önce çok araştırdım.cem bey için çok iyi bir doktor dediler...gerçektende öle..fakat ben gebe kalamadım....
olmadı...ilgi alaka güzel.

Merhaba Elsinore bende Kadıköy Acıbadem hastanesinde tüp bebek yaptırdım.Doktorum da Cem bey. Samimiyetle söylüyorum Cem bey harika bir doktor.Gerçekten işinin ehli bir insan.Hem çok sıcak, hem çok samimi hem de çok sabırlı çok pozitif bir insan..aklına takılan binlerce soruyu sor hiç sıkılmadan cevaplasın.Ben çok memnun kaldım.Ve ilk denememde başardık şu anda 5 haftalık hamileyim allahıma şükür.Hatta tam transferime girerken bir hastasından pozitif sonuç almış ameliyathanedeki çalışanlar ile paylaştı.O sevincini ve işini ne kadar ciddiye alan bir doktor olduğunu ayrıca bunu sadece bir iş olarak,kazanç kapısı olarak görmediğini o sevinci yürekten yaşadığnı gördüm.Cem hocama burdan tekrar saygılarımı sunuyorum. Emeğine sağlık. Sanada tavsiye ederim.Eminim çok memnun kalacaksın.Ve olumlu sonuçlar alacaksın. Herşey gönlünce olsun canım.

arkadaşlar merhaba, Kadıköy Acıbadem tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı aranızda? Varsa memnun kaldınız mı?

selam elsinore ben de kadıköy acıbadem hasyanesinde tedavi gördüm...ilk deneme biyokimyasal gebelik...dondurulmuş embriyolar ile de biyokimyasal gebelik tekrarladı...ikinci denememde hamile kaldım ve ikizlerime kavuştum...doktorum cem demirel...tüm hizmetlerden memnun kaldım...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben daha önce Cem beye 2 kere aşılama yaptırdım. Birinde biyokimyasal gebelik oluştu diğeri hiç tutmadı. Tüp bebeği ise ilk defa deneyeceğim. Hastanenin başarı oranını çok merak ediyordum. Aydınlattığınız için teşekkürler. Cem beyle görüştüm. 4 ekimde ilaçlara başlıyorum. Eşimde de bende de bir problem gözükmediği için şansımın yüksek olduğunu düşünüyorlar fakat bu işler belli olmuyor biliyorsunuz. Herşey kısmet. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey. Tekrar teşşekkürler...

selam elsinore ben de kadıköy acıbadem hasyanesinde tedavi gördüm...ilk deneme biyokimyasal gebelik...dondurulmuş embriyolar ile de biyokimyasal gebelik tekrarladı...ikinci denememde hamile kaldım ve ikizlerime kavuştum...doktorum cem demirel...tüm hizmetlerden memnun kaldım...

Doras merhaba... Bir şey soracağım. Embriyo dondurma ilemi için ne kadar ücret ödeniyor? Tşkler...

Doras merhaba... Bir şey soracağım. Embriyo dondurma ilemi için ne kadar ücret ödeniyor? Tşkler...
canım merhaba,ben geçen yıl embriyolarımı dondurmuştum ve yanlış hatırlamıyorsam 800-900 ytl arası birşey ödemiştim...ancak bu yıl fiyatlar değişmiştir muhtemelen...acıbadem hastanesinin net sayfasına bir gir istersen,sanırım orda görebilirsin fiyatları...bu arada başlayacak tedavin hayırlı olsun,emeklerin boşa çıkmasın...sevgiler...

canım merhaba,ben geçen yıl embriyolarımı dondurmuştum ve yanlış hatırlamıyorsam 800-900 ytl arası birşey ödemiştim...ancak bu yıl fiyatlar değişmiştir muhtemelen...acıbadem hastanesinin net sayfasına bir gir istersen,sanırım orda görebilirsin fiyatları...bu arada başlayacak tedavin hayırlı olsun,emeklerin boşa çıkmasın...sevgiler...

merhaba, peki bişey daha soracağım dondurulmuş embriyoyu yerleştirince ne kadar alıyorlar ücret olarak. Sonuçta ilaç+ toplama vs. gibi zahmetleri olmuyo. Bu arada net sayfasındaki ücret bölümü maalesef açılmıyo sanırım değişiklik yapıyorlar. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim.

arkadaşlar acıbadem hastanessinde tüp bebek fiyatı ne kadar biliyormusunuz

Merhaba cnm bende kadikoy acbademde tedaviye baslicam ekimin 23 de
ilk denemem olcak almanyada degilde turkiyede yaptirmayi dusundum
Doktorum CEM bey herkezde iyi doktor oldugunu soyledi
Bana fiat Olarak en az 3 bin euro en fazla 5 bin euro dediler

gecerlidir sanirim
ama bilemiyorum ben almanyada yasadigim icin sormadim gecerlimi diye cunku bana gecersiz:)
ama gecerlidir oyle tahmin ediorum
cok iyi oldugunu duydum cem beyin onun icin geliyorum
insallah emeklerimiz bos cikmaz canimm

merhaba, peki bişey daha soracağım dondurulmuş embriyoyu yerleştirince ne kadar alıyorlar ücret olarak. Sonuçta ilaç+ toplama vs. gibi zahmetleri olmuyo. Bu arada net sayfasındaki ücret bölümü maalesef açılmıyo sanırım değişiklik yapıyorlar. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim.

canım dondurulmuş embriyo transferi için ben 870 ytl kadar bir ücret ödemiştim geçen yılın başlarında,yani aşağı yukarı dondurma işleminin fiyatı kadar...bu işlemler gerçekten basit,çünkü sadece bir hap kullanmıştım hormon içeren ve birsüre sonrada embriyolar transfer edilmişti...embriyo dondurma ve çözüp transfer etme işlemi totalde 1700 ytl civarını bulmuştu...ancak ben umuyorum ki sen taze embriyolarla başarıya ulaşırsın...yine de böyle bir alternatifin olması güzel,insan kendini biraz daha rahat hissediyor...sevgiler..

gecerlidir sanirim
ama bilemiyorum ben almanyada yasadigim icin sormadim gecerlimi diye cunku bana gecersiz:)
ama gecerlidir oyle tahmin ediorum
cok iyi oldugunu duydum cem beyin onun icin geliyorum
insallah emeklerimiz bos cikmaz canimm

sevgili beyzanur,nerelerden geliyorsun istanbul'a ,allah emeklerini boşa çıkarmasın canım,ama doğruyu söylemek gerekirse için rahat olsun,çünkü gerçekten iyi bir merkez seçtin cnm...tüm çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlüdür...ayrıca cem demirel çok iyi bir hekim her açıdan...kesinlikle memnun kalacaksın,umarım hamile kalarak evine dönersin...sevgiler...

bende orada yaptırmayı düşünüyorum ssk ve rapor geçerlimi acaba

merhaba, önceden geçerli idi benim aşılama için ilaçlarımı ssk karneme yazmıştı Cem bey ama geçen hafta gittiğimde SSK ile anlaşmalarının bittiğini söyledi maalesef. Zaten SSK sadece ilaçlarda geçerli idi, işlemde değil. Ama ilaçlar için de birkaç eczaneyle anlaşmışlar rapor çıkarttırmalarından daha ucuza geliyor. Ben tüm ilaçlarımı 740 YTL'ye aldım..

canım dondurulmuş embriyo transferi için ben 870 ytl kadar bir ücret ödemiştim geçen yılın başlarında,yani aşağı yukarı dondurma işleminin fiyatı kadar...bu işlemler gerçekten basit,çünkü sadece bir hap kullanmıştım hormon içeren ve birsüre sonrada embriyolar transfer edilmişti...embriyo dondurma ve çözüp transfer etme işlemi totalde 1700 ytl civarını bulmuştu...ancak ben umuyorum ki sen taze embriyolarla başarıya ulaşırsın...yine de böyle bir alternatifin olması güzel,insan kendini biraz daha rahat hissediyor...sevgiler..

çok teşekkürler dorascım.. seninkiler kaç yaşındalar? Allah analı babalı büyütsün inşallah. Cinsiyetleri nedir?

hayırlı olsun inşallah tedavin emin ellerdesin unutma bende orada yaptırdım geçen sene ve tuttu..bu sene sonunda kısmetse dondurulmuşlarla denicem çok iyi bi insan cem bey çok seviyorum kendisini verdiği manevi destek huzur veriyor...canım benim yaa o kadar iyi bi insan ki sırfı hatrını sormak için gitmeyi düşünüyorum ...

çok teşekkürler dorascım.. seninkiler kaç yaşındalar? Allah analı babalı büyütsün inşallah. Cinsiyetleri nedir?

canım çok teşekkürler,benim ikizlerim şu an 9 aylık...ikiside erkek,küçük prenslerim...çok meşekkatli bir gebelik döneminin ardından kavuştum onlara...ilk başta üçüzdüler,tabi birini fetal redüksiyon işlemiyle elemine etmek zorunda kaldık maalesef...çoğul gebelik zor ...ikizlerimi 7.5 aylıkken dünyaya getirdim zaten...yani erken doğum kaçınılmaz...neyseki o günler geride kaldı...bazen düşünüyorum tekrar hamile kalsam mı diye...çok anaç bir tipim galiba!!!!darısı tüm isteyenlerin başına!!!

X