kadife strech koltuk kılıfı renk öneriniz

gunesIM84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
295
0
116
40
Kayseri
merhabalar.. koltuklarımı kanepelerimi silmekten bıktım artık.. sildikçe de kararıyorlar zaten:(:( akz tekstil sitesinde şu kadife kılıfları gördüm ama ne renk alsam bilemiyorum.. çiçekli dekoratif kırlentlerden diktireceğim onlara uygun ne renk olabilir sizce???
$13403663851_th.webp

kanepelerim şunlar.. polar örtü sermekten de bıktım zaten topaklanma yaptı:(:(
$P3070253.webp

merhabalar aldınızmı örtüleri bende inceliyorum gri düşünüyorum ama koltuklarımda sırt minderi var bu ürünü alan kimse yok etrafımda

merhabalar aldınızmı örtüleri bende inceliyorum gri düşünüyorum ama koltuklarımda sırt minderi var bu ürünü alan kimse yok etrafımda

evet aldım ama henüz kullanmadım. 2-3 hafta içinde kendi evimize taşınacağız o zaman kullanacağım. beklediğimden daha ince likralı bir kumaş geldi. alttaki açık rengi belli eder mi bilmem.. bu arada ben acı kahve rengini aldım..

evet aldım ama henüz kullanmadım. 2-3 hafta içinde kendi evimize taşınacağız o zaman kullanacağım. beklediğimden daha ince likralı bir kumaş geldi. alttaki açık rengi belli eder mi bilmem.. bu arada ben acı kahve rengini aldım..

mrb bende almak istiyorum ama fiyat bilgisi bulamıyorum size ne kadara mal oldu ?

merhabalar.. koltuklarımı kanepelerimi silmekten bıktım artık.. sildikçe de kararıyorlar zaten:(:( akz tekstil sitesinde şu kadife kılıfları gördüm ama ne renk alsam bilemiyorum.. çiçekli dekoratif kırlentlerden diktireceğim onlara uygun ne renk olabilir sizce???
Eki Görüntüle 596434

Eki Görüntüle 596433

Merhabalar acaba bu akz tekstilden örtü alıp kullandınız mı? bende kadife strec örtülerden beğendim hatta telefon edip görüştüm ama ihracattaki yogunluk odlayısıyla,1 ay kadar sonra özel dikim sipairşi alabileceklerini söylediler. İnternet üzerinden oldugu için biraz kafama takılıyorda o yüzden size sormal istedim..

eger aldıysnız acaba koltuklarınıza tam oturdu mu? yada başka bir sorun yaşadınız mı? şimdiden çok teşekkürler sevgiler

Merhabalar acaba bu akz tekstilden örtü alıp kullandınız mı? bende kadife strec örtülerden beğendim hatta telefon edip görüştüm ama ihracattaki yogunluk odlayısıyla,1 ay kadar sonra özel dikim sipairşi alabileceklerini söylediler. İnternet üzerinden oldugu için biraz kafama takılıyorda o yüzden size sormal istedim..

eger aldıysnız acaba koltuklarınıza tam oturdu mu? yada başka bir sorun yaşadınız mı? şimdiden çok teşekkürler sevgiler

Merhaba yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. 1 kere de makinede yikadim . Hiçbir sorun yok gayet de şık duruyor. Gorenler çok begendi. Sadece ince bir kadife oldugu icin hassas gibi geliyor bana
Hemen yirtilacak hissi uyandırıyor ama saglam hala. Birkac saat sonra resim de eklerim.

merhabalar günesIM84, uzunca bir süredir bu örtüleri araştırıyorum, siz 2009 yılı gibi aldınız sanırım, bu süre zarfında kullandınız mı acaba? tavsiyeleriniz benim için önemli

Bu senenin başından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Gören herkes yeni bir takım aldım sanıyor. Kullandikca biraz esniyor ama yikaninca topluyor tekrar. Tavsiye ederim.

Bu senenin başından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Gören herkes yeni bir takım aldım sanıyor. Kullandikca biraz esniyor ama yikaninca topluyor tekrar. Tavsiye ederim.

merhaba kadife koltuk örtüleriniz çok yakışmış bende 2 tane 3lü koltuğum var renginden hiç hoşlanmıyorum sizden ricam ürünü aldığınız firmayı internetten bulamadım bana özelden varsa telefon numarasını ve internet adresini gönderirseniz çok sevinirim:16:

günesIM84 cevabınız için teşekkürler, ben açık renk almayı planlıyorum, ince demişsiniz, alttaki rengi belli edebilir mi sizce?

Eki Görüntüle 596434

Eki Görüntüle 596433

Merhabalar.. Bu ortulerden nerede bulabiliriz acaba :/

Back
X