Kadife koltuk kullanan var mı?

clever2006

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
45
1
Arkadaşlar koltuklarımı düz kadife kumaşla kaplatmayı düşünüyorum ama kadifenin kullanımı konusunda şüphelerim var. mesela çok oturulan yerlerde renk değişimi olabilir, tüyleri dökülebilir ya da temizlemek için sildiğimde iz kalabilir. aranızda kullanan var mı? memnun musunuz?

Arkadaşlar koltuklarımı düz kadife kumaşla kaplatmayı düşünüyorum ama kadifenin kullanımı konusunda şüphelerim var. mesela çok oturulan yerlerde renk değişimi olabilir, tüyleri dökülebilir ya da temizlemek için sildiğimde iz kalabilir. aranızda kullanan var mı? memnun musunuz?

canım ben salonumda kullanıyorum pek oturmuyorum salonda görünüşü süper ama çok kullanışlı değil makineyle falan yıkanmıyo elle siliniyo sadece benimki krem sarı arası parlak kadife oturduğunda iz kalıyo tavsiye etmem ayrıca oturma odamdaki koltuklarımda kırmızı nubuk üstüne ne düşse toz bile görünüyor ama leke tutmuyo üstüne bişey dökülse hemen çekmiyo içine hergün süpürüyorum üstünü aynen ondada oturduğun yerler belli varsa başka kumaşlar seç yıkanabilen açık renkler meselaa

X