Kaderimin yazıldığı gün dizisi iğrençliği

Kesinlikle Haklısın arkadaşım yayından kalkmasını başaramazsak bile kulakları çekilir en azından bi kendilerine gelirler bir Kişi birden çok şikayet edemiyor heralde dimi olsa yine edemem

Dizi izlemiyorum, zaten vaktim olmuyor, olduğunda da bir bakıyorum ele avuca gelecek bir şey yok malesef. Zamanıma yazık diyorum. Kitap okuyorum, buraya takılıyorum.
Bir de bazı arkadaşlar geçmişi açmış, ah ah diyorum sadece. Cemberimde gul oyayi, elveda rumeliyi izlemis nesil nasil tatmin olur bu sacma dizilerle. Birde elli defa daha izlesem doyamayacağım hiç unutmadigim, çıksa yine izleyecegim (ki en az 4 tekrarini izlemisimdir) YEDI NUMARA var.

şöyle izah edeyim gerçekten sinirlerimi bozuyor midemi bulandırıyor başka bir başlık varsa oraya atayın o zaman kadınların bu denli aşağılanmasını kaldıramıyorum
ben yerine taşıdım. ama lütfen bdv kurallarına uyalım. ve konularımızı ilgili bölümlere açalım

Kesinlikle Haklısın arkadaşım yayından kalkmasını başaramazsak bile kulakları çekilir en azından bi kendilerine gelirler bir Kişi birden çok şikayet edemiyor heralde dimi olsa yine edemem
e

yayin gunune baska bi tarih yazsak olur buyuk ihtimal.
Sonucta bir bolumde ahlaksizlik varsa diger bolumdede baska bi ahlaksizlik olmasi olasi.
O ahlaksizliktanda rahatsiz oldum bu ahlaksizliktanda.
Kisitlama konulamaz

muhtesem yüzyildan sonra hic bir diziye bakmiyorum
neye bakiyorsun dersen belgesel gecen arkadasim diyor hayvanlarin ciflesmesinemi bakiyorsun bende dedim
dizilerden iyidirrrrrr

Eskilerden süper baba gercekten süper bır diziydi
Efsane dizi asmalı Konak
Bir İstanbul masalı
Çemberimde Gül Oya
Avrupa yakası
Yaprak dokümü artık böyle diziler istiyoruz

Ayy aynen ya çok severek başladım izlemeye zavallı defneyi kötü kalpli gaddar insan yaptılar iki bölümde! Evli barklı adamı ayartan elifse melek! kahraman 10 yıllık evliliği konuşması icap eden ilk kadında sildi attı. anasına, ettiği onca pisliğe rağmen hiçbirşey yapmayıp karısını bi bölümde paketledi. Defne ise hala kahramanı kaybedemem diye saçmalıyodu en son ve diziyi orda bıraktım

Bizim millet lafa gelince cok ahlakli, cok muhafazakardir ama bayilirlar boyle kimin eli kimin seyinde belli olmayan, bol entrikali bol sevismeli seyler izlemeye :KK53: o yuzden tutar boyle diziler, ask-i memnuyu ayila bayila izlemedi mi bu millet? Insanlar kendileriyle ozdeslestirdikleri seyleri izlemeyi tercih ederler (her iletisim fak. mezunu bol bol okumustur bunu) Bilincaltindaki isteklerin disavurumu iste :KK51:
kesinlikle
aşkı memnuda bihteri savunan savunayaydı o zaman mesela
söyleniriz ama izlemeye devam ederiz
zaten izlenmese iki üç bölüme kalkardı böyle diziler

gerçekten toplumun ahlak yapısını bozuyor bu diziler, yarışma programları. aldatma, ihanet, kötü her ne varsa meşrulaştırılıyor. bide herkes zengin, herkes kahvaltıya şıkır şıkır giyinip iniyor, son model arabalarla liseliler okula gidiyor. bi ekmek teknesi? bi elveda rumeli? nerdeee? protestoya gelince izleyecek hiç bişi yok elimden geldiği kadar izlememeye çalışıyorum bence kökten kaldırılmalı bu saçma sapan yayınlar. ha bugün çıkıp bu tarz dizileri/programları yasaklıyoruz deseler kızılca kıyamet kopar o ayrı..

Evet Milat da güzele benziyor iş arkadaşım söyledi. İzleyeceğim onu ilk bölümünden. Ekmek Teknesi'nin yeni adı Heredot cevdet saati gibi birşeydi sanırım. Ekmek Tekne'si de güzel diziydi be. :) İkinci Bahar vardı onu izledin mi bilmiyorum o da çok güzeldi.
Evet ikinci baharıda izledim.Eski diziler daha güzeldi.

X