- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Kaç kere izledim bıkmadım. Sonunu getirmediler ama yayınlanan bölümleri efsaneydi.Elveda rumeliii .ne diziydi yaa yok ki öyle dizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kere izledim bıkmadım. Sonunu getirmediler ama yayınlanan bölümleri efsaneydi.Elveda rumeliii .ne diziydi yaa yok ki öyle dizi
teşekkürler alkış alkışşşşş
Kadinlar kulubu uyeleri olarak gucumuzun farkinda degiliz biz,
Burdaki herkes bu diziyi su an sikayette bulunsa oyle bi yol kat ederizki
şöyle izah edeyim gerçekten sinirlerimi bozuyor midemi bulandırıyor başka bir başlık varsa oraya atayın o zaman kadınların bu denli aşağılanmasını kaldıramıyorumpeki şimdi bu konunun bdvde işi ne
ben yerine taşıdım. ama lütfen bdv kurallarına uyalım. ve konularımızı ilgili bölümlere açalımşöyle izah edeyim gerçekten sinirlerimi bozuyor midemi bulandırıyor başka bir başlık varsa oraya atayın o zaman kadınların bu denli aşağılanmasını kaldıramıyorum
peki teşekkürlerben yerine taşıdım. ama lütfen bdv kurallarına uyalım. ve konularımızı ilgili bölümlere açalım
eKesinlikle Haklısın arkadaşım yayından kalkmasını başaramazsak bile kulakları çekilir en azından bi kendilerine gelirler bir Kişi birden çok şikayet edemiyor heralde dimi olsa yine edemem
kesinlikleBizim millet lafa gelince cok ahlakli, cok muhafazakardir ama bayilirlar boyle kimin eli kimin seyinde belli olmayan, bol entrikali bol sevismeli seyler izlemeye o yuzden tutar boyle diziler, ask-i memnuyu ayila bayila izlemedi mi bu millet? Insanlar kendileriyle ozdeslestirdikleri seyleri izlemeyi tercih ederler (her iletisim fak. mezunu bol bol okumustur bunu) Bilincaltindaki isteklerin disavurumu iste
Evet ikinci baharıda izledim.Eski diziler daha güzeldi.Evet Milat da güzele benziyor iş arkadaşım söyledi. İzleyeceğim onu ilk bölümünden. Ekmek Teknesi'nin yeni adı Heredot cevdet saati gibi birşeydi sanırım. Ekmek Tekne'si de güzel diziydi be. :) İkinci Bahar vardı onu izledin mi bilmiyorum o da çok güzeldi.