Kaderimin yazıldığı gün dizisi iğrençliği

turk dizilerinde zaten konumu var arka sokaklar bile kac yıldır devam ediyor konu yok aşk mesk ihtiras aldatılma yabancı dizilerin kalitesini gordukce zaten turk dizilerinde takip ettigim bir kac tane var yada yok

diziyi ilk defa duydum merak ettim neymiş diye bu tür şeyler arz talep meselesi. memnun değilseniz izlemezsiniz ya da şikayet edersiniz şimdi bu konular reavaçta zamanla bunlar da tükenecek. ne diziler vardı sevdim kaldırıldı artık izlemiyorum çünkü önyargı oluştu bu diziyi sevdim bu da kaldırılacak bağlanma diye izlemiyorum.

Bizim millet lafa gelince cok ahlakli, cok muhafazakardir ama bayilirlar boyle kimin eli kimin seyinde belli olmayan, bol entrikali bol sevismeli seyler izlemeye o yuzden tutar boyle diziler, ask-i memnuyu ayila bayila izlemedi mi bu millet? Insanlar kendileriyle ozdeslestirdikleri seyleri izlemeyi tercih ederler (her iletisim fak. mezunu bol bol okumustur bunu) Bilincaltindaki isteklerin disavurumu iste

Yeşil deniz dışında dizi izlemiyorum.
Çok sıkılırsam netten Elveda Rumeli ya da Kore dizileri izliyorum.

Zati başrol oyuncusu cok itici bende sevmiyorum reklamdan reklama görünce bile sinir oluyorum

Bizim zamanımızda ben çocukken yani süper baba vardı gençlik döneminde ikinci bahar vardı ne süper dizilerdi

Benimde aklimdaydi bu dizi bu gunler.
Hazir konuyu gormusken akliam geldi.
Rtuke sikayette bulundum tam simdi.

Deniz Yıldızı gibi bi dizinin bile hala devam ettiği bi sektörde Kaderimin Yazıldığı Gün'ün nereye kadar devam edeceğini Allah bilir.

Çemberimde Gül Oya benim hayatımın dizisi. Ben o diziyi izlerken hüngür hüngür ağlardım. Süper Baba zaten tartışılmaz. Leyla ile Mecnun'da güzeldi bence.
Biri çemberimde gül oyamı dedi o diziyi izledikten sonra başka diziler fos geliyor bana seksenlerde güzel TRT dizileri güzel.

Bahsi geçen diziyi Özcan deniz hayranı olarak 4-5 bölüm zor izledim artık miğdem kaldırmadı izlemiyorum
Bildiğim kadarıyla Özcan Deniz'de ayrılmak istiyordu izlemeyelim ozaman yayından kalkar

Aynen ne kadar terbiyesiz ahlaksız olay varsa normal süsü verip halka kabullendirilmeye çalisilip genç beyinlere yanlis davranışlar aşılıyorlar.

Litfen, Kurtlar Vadisi gibi efsane bir dizi varken Türk dizilerine laf ettirmeyiz
Halit Ziya Uşaklıgil'in kemikleri sızlamıştır.

Hic izlemedim adiniz bile duymadim, protesto etmiyorum,
kafam rahat
Dizi izlemeyeli 15 yil oluyo zannedersem

İzleyenler var malesef. Aşk-ı Memnu yüzünden bitti diye hüngür hüngür ağlayanları biliyorum ben. Çok güzel dizilerin kıymetini bilmiyor insanlar. Ben Çemberimde Gül Oya'yı geçen yaz gene izledim gene ağladım. Çok güzel yaa. :)

yuh deniz yıldızı hala devam ediyor mu
Evet hatta az evvel Aşk Yeniden miydi neydi Özge Özpirinçci'nin oynadığı dizide Berna'yı gördüm bayağı değişmiş 4 yıl aradan sonra Başrol oyuncuları bile diziden çıktı kimse kalmadı sokaktan oyuncu toplayıp devam ettiriyor adamlar helal olsun

hiç bir diziyi izlemiyorum..uzuun zamandır.. entellikten falan değil yani :) ciddi ciddi midemi bulandırıyor.. hayat dizisiz çok daha güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…