- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
Elveda rumeliii .ne diziydi yaaYeşil deniz dışında dizi izlemiyorum.
Çok sıkılırsam netten Elveda Rumeli ya da Kore dizileri izliyorum.
Biri çemberimde gül oyamı dedi o diziyi izledikten sonra başka diziler fos geliyor bana seksenlerde güzel TRT dizileri güzel.Çemberimde Gül Oya benim hayatımın dizisi. Ben o diziyi izlerken hüngür hüngür ağlardım. Süper Baba zaten tartışılmaz. Leyla ile Mecnun'da güzeldi bence.
Aynen ne kadar terbiyesiz ahlaksız olay varsa normal süsü verip halka kabullendirilmeye çalisilip genç beyinlere yanlis davranışlar aşılıyorlar.Bir kadın olarak bu diziyi protesto ediyorum Allah Aşkın'a izlemeyin prim yaptırmayın şu diziye lütfen ya. Karısını ayartan Kadınla , aleni eşini boynuzlayan bir adamın masumun gibi gösterilen aşkı aman ne romantik. Sinir bozucu yaa
Halit Ziya Uşaklıgil'in kemikleri sızlamıştır.Bizim millet lafa gelince cok ahlakli, cok muhafazakardir ama bayilirlar boyle kimin eli kimin seyinde belli olmayan, bol entrikali bol sevismeli seyler izlemeyeo yuzden tutar boyle diziler, ask-i memnuyu ayila bayila izlemedi mi bu millet? Insanlar kendileriyle ozdeslestirdikleri seyleri izlemeyi tercih ederler (her iletisim fak. mezunu bol bol okumustur bunu) Bilincaltindaki isteklerin disavurumu iste
yuh deniz yıldızı hala devam ediyor muDeniz Yıldızı gibi bi dizinin bile hala devam ettiği bi sektörde Kaderimin Yazıldığı Gün'ün nereye kadar devam edeceğini Allah bilir.
Hic izlemedim adiniz bile duymadim, protesto etmiyorum,Bir kadın olarak bu diziyi protesto ediyorum Allah Aşkın'a izlemeyin prim yaptırmayın şu diziye lütfen ya. Karısını ayartan Kadınla , aleni eşini boynuzlayan bir adamın masumun gibi gösterilen aşkı aman ne romantik. Sinir bozucu yaa
teşekkürler alkış alkışşşşşBenimde aklimdaydi bu dizi bu gunler.
Hazir konuyu gormusken akliam geldi.
Rtuke sikayette bulundum tam simdi.
Biri çemberimde gül oyamı dedi o diziyi izledikten sonra başka diziler fos geliyor bana seksenlerde güzel TRT dizileri güzel.
Bahsi geçen diziyi Özcan deniz hayranı olarak 4-5 bölüm zor izledim artık miğdem kaldırmadı izlemiyorum
Bildiğim kadarıyla Özcan Deniz'de ayrılmak istiyordu izlemeyelim ozaman yayından kalkar
Evet hatta az evvel Aşk Yeniden miydi neydi Özge Özpirinçci'nin oynadığı dizide Berna'yı gördüm bayağı değişmiş 4 yıl aradan sonrayuh deniz yıldızı hala devam ediyor mu