Kaderimin yazıldığı gün dizisi iğrençliği

şu kiraz mevsimi dizisi de 10 yaşındaki öğrencilerimin dilinde :KK57: fragmanlarından gördüğüm iğrenç bi dizi:KK12:

Geçenlerde kv geldi, her gün bir dizisi var, ben normalde izlemiyorum. Paramparça, Asla vazgeçmem, kaderimin yazıldığı gün. Üçünde de zengin adamlar eşlerini aldatıyorlar adına AŞK diyorlar AHLAKSIZLIĞIN. Bu toplum bunları hazmedecek kadar ucuz olmamalı.

Bencede haklısınız o kadının karaman bey demesi çok sinir bozucu haklı olan sanki sonradan yuvayı bozan magdur olan o gibi gösteriliyor

Hangi dizi mantıklı ki
Ciddi ciddi dizi geçmişimize bakarsan birkaç tane eğlenceli, güzel dizimiz var
Gerisi boş

Katılıyorum yeşil deniz de seksenler de çok güzel ve samimi.ahlaki yozlaşma göremedim ben bu dizilerde.diriliş ertuğrul u izlemedim de çok metheden var

Evet aynen, çok güzel diziler. Diriliş ben biraz milliyetçi bir insan olduğum için can evimden vuruyor. :) Sanırım o dizinin erkek izleyicisi daha çok. TRT'nin dizileri genel olarak güzel aslında.

bir çemberinde Gül oya, süper baba , Diriliş Ertuğrul günümüze geçersek Maral var aklıma gelenler bunlar seçmek bizim elimizde

Çemberimde Gül Oya benim hayatımın dizisi. Ben o diziyi izlerken hüngür hüngür ağlardım. Süper Baba zaten tartışılmaz. Leyla ile Mecnun'da güzeldi bence.

Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Seksenler, Hayat Ağacı. TRT dizileri çok güzel bence, hele Yeşil Deniz'i çok seviyorum. Diğer dizileri izlemiyorum.
TRT güzel diziler yapmaya başladı milat diye bir dizisi başladı oda güzel.Ekmek teknesinin yeni versiyonu Başlamış galiba adı değişikti.

Aile kavramına zarar veriyor, kadının küçük düşürülmesi ve bunu toplumun olağan birşeymiş gibi görmesini sağlıyor bu tarz diziler .bence birşeyler yapmak Lazım şikayet edelim elimizden geleni yapalım hadi kadın Dayanışması kızlarrr

Tek bir diziyi dahi izlemiyorum. Sabahtan akşama kadar reklamlarda dahi değişmeyen tek bir kanal izliyoruz.
Sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar. Çok bunalırsanız müzik dinleyin ama o kanallardaki saçma dizileri izlemeyin.

Hayatımda bu kadar iğrenç bi dizi görmedim, ha bir de Dila hanım vardı.

Annem izlediği için ben de maruz kalıyorum. Defne dizinin başında çok iyi bir karakterken birden kötüleştirildi, evliyken aldatmayı meşrulaştırmak için yapmayacakları şey yok.

2 dizi izliyorum.sıkı takipçileri değilim, sadece denk gelirsem .kara para aşk ve kocamın ailesi.
diğerlerini hiç bilmiyorum.izlemezsek reyting almaz ve yayından kaldırılırlar.

Ben 1-2 kere görmüştüm bu diziyi, aynı şeyleri söylemiştim içimden.. Hatta bizim halk bunu fazla tutmaz TVde demiştim ama demek hala devam ediyor.

Bir de işin kötüsü Aşk Yeniden ile aynı gün :KK43: annem bu harika ötesi diziyi izlediği için diğerini izleyemiyorum. En azından diğeri eğlenceli.

Dizi izlemiyorum ben bu dizinin konusu ne ki?

Akşamları kk ya takılıp cocuklar uyuyunca erkenden yatıyorum zaten :KK51:

Bir kadın olarak bu diziyi protesto ediyorum Allah Aşkın'a izlemeyin prim yaptırmayın şu diziye lütfen ya. Karısını ayartan Kadınla , aleni eşini boynuzlayan bir adamın masumun gibi gösterilen aşkı aman ne romantik. Sinir bozucu yaa
aynen sinir bozucu.katılıyorum. ve bir sürü izleyen aile var.erkekler aldatmayı normal olarak algılayacaklar. evli bir adamın karısını aldatmayı aşılayacaklarına aldatmanın ne kadar şerefsizce olduğunu öğretmeliler bence. kisa ve net...

TRT güzel diziler yapmaya başladı milat diye bir dizisi başladı oda güzel.Ekmek teknesinin yeni versiyonu Başlamış galiba adı değişikti.

Evet Milat da güzele benziyor iş arkadaşım söyledi. İzleyeceğim onu ilk bölümünden. Ekmek Teknesi'nin yeni adı Heredot cevdet saati gibi birşeydi sanırım. Ekmek Tekne'si de güzel diziydi be. :) İkinci Bahar vardı onu izledin mi bilmiyorum o da çok güzeldi.

X