Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum yeşil deniz de seksenler de çok güzel ve samimi.ahlaki yozlaşma göremedim ben bu dizilerde.diriliş ertuğrul u izlemedim de çok metheden var
bir çemberinde Gül oya, süper baba , Diriliş Ertuğrul günümüze geçersek Maral var aklıma gelenler bunlar seçmek bizim elimizde
TRT güzel diziler yapmaya başladı milat diye bir dizisi başladı oda güzel.Ekmek teknesinin yeni versiyonu Başlamış galiba adı değişikti.Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Seksenler, Hayat Ağacı. TRT dizileri çok güzel bence, hele Yeşil Deniz'i çok seviyorum. Diğer dizileri izlemiyorum.
aynen sinir bozucu.katılıyorum. ve bir sürü izleyen aile var.erkekler aldatmayı normal olarak algılayacaklar. evli bir adamın karısını aldatmayı aşılayacaklarına aldatmanın ne kadar şerefsizce olduğunu öğretmeliler bence. kisa ve net...Bir kadın olarak bu diziyi protesto ediyorum Allah Aşkın'a izlemeyin prim yaptırmayın şu diziye lütfen ya. Karısını ayartan Kadınla , aleni eşini boynuzlayan bir adamın masumun gibi gösterilen aşkı aman ne romantik. Sinir bozucu yaa
TRT güzel diziler yapmaya başladı milat diye bir dizisi başladı oda güzel.Ekmek teknesinin yeni versiyonu Başlamış galiba adı değişikti.