Kaderimin yazıldığı gün dizisi iğrençliği

Bana yayınlanan Türk dizilerinden mantıklı ve insanı bir amaca bağlayan bir isim verin.
Hangi dizi etik olarak düzgün ki, kaderimin yazıldığı günü protesto edelim.

Bu Diziden haberim yok..Ama çoğu dizide böyle değil mi ? Ahlakı degerlere zoraki farklı bi yapı katmaya çalışıyorlar aşk adi altında..sonrada burda aldatildim mesajlari okuyoruz..Evinde heyecanı kaybeden bi hevesle dışarıda aşk yaşadığını sanıyor.Coook haklisin arkadaşım..

Bana yayınlanan Türk dizilerinden mantıklı ve insanı bir amaca bağlayan bir isim verin.
Hangi dizi etik olarak düzgün ki, kaderimin yazıldığı günü protesto edelim.
Tamam Haklısın ama bu ekstra bir iğrenç . En kötüsüde evlat sahibi olamayan bir kadının düşürüldüğü durum kötü kalpli olması vs valla ben aradan seçiyorum bazlarını dizilerin

Ayrıca biz izlemezsek dizi yayından kalkar en azından bunu yapabiliriz. RTÜK Ede şikayet ettim bu arada

Tamam Haklısın ama bu ekstra bir iğrenç . En kötüsüde evlat sahibi olamayan bir kadının düşürüldüğü durum kötü kalpli olması vs valla ben aradan seçiyorum bazlarını dizilerin

Bana göre hepsi iğrenç. İnsanlar ekran başından ayrılmasın. Araştırmasın sorgulamasın diye saçma sapan şeyleri dizi diye yutturuyorlar.
Mesela Paramparça, Medcezir, Karagül, Güllerin Savaşı, Kiraz Mevsimi vs vs her kanalda yayınlanan en az 3 diziden 2 si aynı mantıkta ilerliyor.Ya 2 erkek 1 kadın ya da 2 kadın 1 erkek. O onu ayartıyor o onu..

Kaderimin yazıldığı gün dizisinde senaryoya bakarsak hatanın başlangıcı oğlanın anasından ileri geliyor.
Evlendirme programlarına hiç girmiyorum.
Ne bileyim insanların algıylarıyla oynayıp nasıl bir dünya yaratılmaya çalışılıyor bilmiyorum.

Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Seksenler, Hayat Ağacı. TRT dizileri çok güzel bence, hele Yeşil Deniz'i çok seviyorum. Diğer dizileri izlemiyorum.
bir çemberinde Gül oya, süper baba , Diriliş Ertuğrul günümüze geçersek Maral var aklıma gelenler bunlar seçmek bizim elimizde

Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Seksenler, Hayat Ağacı. TRT dizileri çok güzel bence, hele Yeşil Deniz'i çok seviyorum. Diğer dizileri izlemiyorum.
Katılıyorum yeşil deniz de seksenler de çok güzel ve samimi.ahlaki yozlaşma göremedim ben bu dizilerde.diriliş ertuğrul u izlemedim de çok metheden var

son zamanlarda genelde ne hikmetse maalesef aldatanlar daha masum gösteriliyor

Önceden dizi izlerdim. 1,5-2 senedir tv izlemiyorum. Eskiden nasıl tahammül etmişim. 1 saat dizi 2 saat reklam insanı aptal yerine koyan programlar. Faysası yok zararı çok koyun gibi seyrediyor insanlar bende izzledim. Avrupada aptal kutusu diyorlar tv a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…