Kader sevdiğini ayrıldığın halde hep karşına çıkartırsa

Bu konuyu kim hortlatti bende okudum ciddi ciddi 10 sene gecmis tam .. konu sahibi çok mutludur İnsAllah su an

Hanımlar siz ciddi misiniz ?
Herkes nişanlı cevap bekleme diyor ama kimse sana zorla kapan dedi , sana saygı hiç duymamış demiyor.
Gerçekten ben değer yargılarımızı anlayamaz oldum.

Hanımlar siz ciddi misiniz ?
Herkes nişanlı cevap bekleme diyor ama kimse sana zorla kapan dedi , sana saygı hiç duymamış demiyor.
Gerçekten ben değer yargılarımızı anlayamaz oldum.
10 sene önce herşey daha farklıydı belki yorumlar da o yüzden farklıdır

Bir örnek vereyim size ..
Benim annem ve eşi de küçük yaşta tanışmış, Sonra ayrılmışlar .
4 yıl sonra annem babamla evlendi ben oldum ve boşandılar.
Karşısına bu adam yeniden çıktı .evlendiler. Çocukluğumun içine eden bir aile hayatı yaşattılar bana . Evlenip kurtuldum derken annem ayrıldı bu adamdan .
Demem o ki kişiliğinize uygun biriyle evlenin . İsterse yüz çıksın karşınıza . Belki başka birini daha çok sevip 6 ay içinde evlenip gidiceksiniz..
Ayrıca dinde sizi zorlaması çok yanlış. Bana da eşim kapansan çok memnun olurum ama sana kalmış birşey der. Allah karşınıza iyi birini çıkarsın . Zaten nişanlanmış bu kişi zor..

Yaa şimdi gördüm hortlamış bu konu :) o kadar şeyi boşunamı yazdım ben şimdi . Neyse tesadüfen evlenmesinler diye okusun bekarlar yazdıklarımı:)

Açıkken beğenip kapan diyen
Kapalıyken beğenip açıl diyen zihniyetlerden hep iğrendim ne 10 yıl ne 20 yıl, süre farketmez pis zihniyetler hep aynı
Madem kapalı istiyorsun öylesini bul arkadaş
Bu türlere de kuru ekmeğe razıyım diyerek kapılıyorsunuz hayret birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…