• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kadın düşmanlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noluyokizlarnebu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
4
-8
1
18
Siz neden böylesiniz? Hemcinslerine karşı neden kin duyuyosunuz, toplumda zaten yerimiz belliyken neden bir de bunu birbirimize yapmamıza sebep oluyosunuz? Yav bi soru soralım dedik c!nsellikle alakalı kaşarlığımızdan başlamışlar salaklığımızdan çıkmışlar. Arkadaşım sizim derdiniz ne? Başka kızlar da aynı tarz sorular sormuş linçlemişsiniz. Herkes kendi hayatını yaşıyo, istediğimizi yaşama özgürlüğümüz var, ayrıca nerden tanıypsunuz da direkt etiketlediniz kaşar diye? Yaş ortalamanız kaç bilmiyorum ama 12 13 yaşında çocuk olduğunuzu da sanmıyorum mal mal yorumlar yaparken. Hayatınız yok sizin bence başkalarıyla ilgileniyosunuz tüm gün evinizde oturup. kim olduğunu bile bilmediğiniz insanlara nasıl rahat rahat hayat kadını imasında bulunuyosunuz cidden anlamıyorum. Yaşım 19, parmağımda bi yüzük bi de imam nikahım varken yaşamış olsam +18 bir şeyler normal karşılardınız ne değişiksiniz. Burada güzel bşr ortam var sanıp geldim ama gelmemle tek derdi 5eks olan kaşarın teki olmam bir oldu hesap nasıl kapatılıyo bilen var mı

Burada kimse kimseye kaşar diyemez. Diyen de engellenir. Kimsenin yaşadığını kimse sorgulayamaz.
Ancak size neden bilinçli yapmadığınız sorulmuştur. Sanmıyorum yani. Kendinizi bu kadar önemli hissetmenizi gerektirecek bir durum yok.
Çok çok pardon kendimi önemli hissetmemle ne alakası var? Gir konuya kıza gelen yorumları oku o kadar aşağılayıcı ki. Açık açık kaşar denmemiş de olsa tek derdimin bu olduğu söylendi çok değişik t

Şimdi sana bir tarif vericem. 5 kg papatya ama toprağıyla falan işte onu al tencerede üstüne çıkacak kadar su koy sonra 5 dk kaynat. Posasını salata yap tencerede kalanı da fondip. Sendeki gerginlik ancak böyle gider.
Kimsenin kimseye bir şey dediği yok şampiyon🏆

Ya sen salak mısın acaba hepsinin bana dendiğini söylemiyotum zaten kim bu tarz bişey dese bir sürü kötü yorum yapılmış git doğru dürüst oku stalkı bile becrememişsin
Hayir 1 tane konu acmissin. Ona da 3 kisi alıklık etmissin tarzi cevap vermis. Ne bir hakaret ne yukarda yazdigin ithamlar hic biri yok. Kafan mi guzel anlamadim?

Çok çok pardon kendimi önemli hissetmemle ne alakası var? Gir konuya kıza gelen yorumları oku o kadar aşağılayıcı ki. Açık açık kaşar denmemiş de olsa tek derdimin bu olduğu söylendi çok değişik t
Hangi konu, sen niye üzerine alındın iki tane mesajın var biri bu biri diğeri. İkinci üyeliğin mi bu bahsettiğin ama anlaşılamayan diğer nick ne

Ya sen salak mısın acaba hepsinin bana dendiğini söylemiyotum zaten kim bu tarz bişey dese bir sürü kötü yorum yapılmış git doğru dürüst oku stalkı bile becrememişsin
Hesabını kapatmayı sormuştun böyle konuşmaya devamke. Mune seni birazdan banlayacak 😄😄

Şimdi sana bir tarif vericem. 5 kg papatya ama toprağıyla falan işte onu al tencerede üstüne çıkacak kadar su koy sonra 5 dk kaynat. Posasını salata yap tencerede kalanı da fondip. Sendeki gerginlik ancak böyle gider.
Kimsenin kimseye bir şey dediği yok şampiyon🏆
Başka bir kızı savunuyor kendisiyle aynı durumu yaşayan ama kim söylerse bilicez

Evli bir adamla beraber olmadığınız sürece arada damlayan birkaç namus bekçisi dışında kimse size öyle hakaretler etmez burda. Hadi hadi şurda biz bizeyiz, eski hesabın adı neydi?

Evet akil kupu senin gibi zeki olamadim kusura bakma. Senin gibi zeki insanlar manitasina 31 cekip sonra kendini parmaklayip sonra ella icip “ayyyy circir oldum ella ise yaramadi mi acaba” der. Tebriksss :KK71::KK71:boyle devam.

Siz neden böylesiniz? Hemcinslerine karşı neden kin duyuyosunuz, toplumda zaten yerimiz belliyken neden bir de bunu birbirimize yapmamıza sebep oluyosunuz? Yav bi soru soralım dedik c!nsellikle alakalı kaşarlığımızdan başlamışlar salaklığımızdan çıkmışlar. Arkadaşım sizim derdiniz ne? Başka kızlar da aynı tarz sorular sormuş linçlemişsiniz. Herkes kendi hayatını yaşıyo, istediğimizi yaşama özgürlüğümüz var, ayrıca nerden tanıypsunuz da direkt etiketlediniz kaşar diye? Yaş ortalamanız kaç bilmiyorum ama 12 13 yaşında çocuk olduğunuzu da sanmıyorum mal mal yorumlar yaparken. Hayatınız yok sizin bence başkalarıyla ilgileniyosunuz tüm gün evinizde oturup. kim olduğunu bile bilmediğiniz insanlara nasıl rahat rahat hayat kadını imasında bulunuyosunuz cidden anlamıyorum. Yaşım 19, parmağımda bi yüzük bi de imam nikahım varken yaşamış olsam +18 bir şeyler normal karşılardınız ne değişiksiniz. Burada güzel bşr ortam var sanıp geldim ama gelmemle tek derdi 5eks olan kaşarın teki olmam bir oldu hesap nasıl kapatılıyo bilen var mı
Hiç üstüme alınmadım. Saçma sapan algılar üretmeyin herkes siz gibi işsiz değil

Cinsellikle alakalı konulara bazen bende bakıyorum ama sizin söylediğiniz gibi aşağılayıcı yorumlara denk gelmedim. Ayrıca üyelik silince herşey bitmiyor burda biri size hakaret davası açsa poku yersiniz.

Ahlak bekçileri her yerde var ama böyle sitem dolu bir metin yazınca da üzgünüm düzelmiyorlar🤷🏻‍♀️ Sizin ki biraz drama queenlik olmuş oldu olacak manifesto yayınlayın 😂😂

Burada millete giydireceğine önce şu üslubunu düzelt. Burada konu açan kimseyi hayatımızın bir yerine koymuyoruz, soruya göre cevap veriyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back