- 30 Mayıs 2024
- 4
- -8
- 1
- 18
- Konu Sahibi noluyokizlarnebu
Siz neden böylesiniz? Hemcinslerine karşı neden kin duyuyosunuz, toplumda zaten yerimiz belliyken neden bir de bunu birbirimize yapmamıza sebep oluyosunuz? Yav bi soru soralım dedik c!nsellikle alakalı kaşarlığımızdan başlamışlar salaklığımızdan çıkmışlar. Arkadaşım sizim derdiniz ne? Başka kızlar da aynı tarz sorular sormuş linçlemişsiniz. Herkes kendi hayatını yaşıyo, istediğimizi yaşama özgürlüğümüz var, ayrıca nerden tanıypsunuz da direkt etiketlediniz kaşar diye? Yaş ortalamanız kaç bilmiyorum ama 12 13 yaşında çocuk olduğunuzu da sanmıyorum mal mal yorumlar yaparken. Hayatınız yok sizin bence başkalarıyla ilgileniyosunuz tüm gün evinizde oturup. kim olduğunu bile bilmediğiniz insanlara nasıl rahat rahat hayat kadını imasında bulunuyosunuz cidden anlamıyorum. Yaşım 19, parmağımda bi yüzük bi de imam nikahım varken yaşamış olsam +18 bir şeyler normal karşılardınız ne değişiksiniz. Burada güzel bşr ortam var sanıp geldim ama gelmemle tek derdi 5eks olan kaşarın teki olmam bir oldu hesap nasıl kapatılıyo bilen var mı