Şu aralar hiç bir siteden hiç kimseye msn vermem, kkdan bir kaç kişi var ama..
Ortaokuldayken, o da 12-13 sene öncesine tekabül ediyor :bbo:
Bilgisayar olsa bile internet herkesin evinde yoktu, internet cafelerin bile çok az olduğu dönem. Mirc icq dönemleri çok güzel arkadaşlıklar edindim. Düzenli buluşurduk, ailelerimizi de tanıştırmıştık, hala görüşürüz (yüz yüze olmasa bile), Şimdi herkesin elinin altında internet var, herkes olmak istediği kişi, ama o zamanlar aklına esen internete gireyim de yalanlar atayım modunda olamıyordu. O arkadaşlarımın hepsi şimdi çok iyi yerlerde. Pilot, mühendis, avukat v.s..
Ha ama yakın zamanda yine bir internet sitesinde (biz orda poker oynuyorduk) arkadaşlar edindik, biz diyorum çünkü arkadaşlarımla birlikte oynuyoruz, yüz yüze görüştüğümüz kişiler de oldu, aile sorunlarını bildiklerimizde. Bize yakın yerde yaşayanlardan biri de, otel ve club sahibiydi (bulunduğu şehrin en iyisi), bizi sürekli davet ediyor gelin lütfen falan diye, bir gün toplandık gittik, clubın girişinde adamın ismini verdik telefonunu aldık, aradık adam işim var gelemiyorum v.s dedi. Biz eğlendik tabii, çalışanlardan da öğrendik ki, adam sadece oranın devamlı müşterisiymiş, o kadar bozulduk ki. Sen oranın sahibi olmasan ne olur, biz seni orayla mı değerlendiriyoruz, yalanlar atmak, olmadığın biri gibi davranmak niye.
Kısacası, internette kimse (arkadaş sitelerindekilerden bahsediyorum) kendisi değil.
Ah ah internet bile ilk zamanlar güzeldi