Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok yakın bir arkadasim bütün şartları normal doğuma elverişli olmasına rağmen açılması olmadı 39. Haftanın sonlarına doğru doktoru sezeryan olmazsan bebek kakasini yiyip ölebilir dedi. Arkadaşim da sezeryan oldu 2 gün daha bekleyip size doktorunuz bir şey demedi miMerhaba arkadaşlar 39+4. Haftadayim merak ediyorum artık doğum ne zaman nasıl başlayacak diye :s doğum yapmış anneler kaçıncı haftanizda doğum yaptiniz doğumunuz nasıl başladi öncesinde (gün ya da saat) bir şeyler hissettiniz mi
Ben 38+2’de ve 38+6’da dogum yaptim. İlki normaldi, su gelerek basladi. 2. De sanciyla basladi ama son anda sezaryene dondu. Oncesinde herhangi bir degisiklik hissetmedim acikcasiMerhaba arkadaşlar 39+4. Haftadayim merak ediyorum artık doğum ne zaman nasıl başlayacak diye :s doğum yapmış anneler kaçıncı haftanizda doğum yaptiniz doğumunuz nasıl başladi öncesinde (gün ya da saat) bir şeyler hissettiniz mi
Geçen hafta gittim acilma yoktu bebek aşağıda ama tam kanala girmemis dedi hazırlık kasılmalari var ama dinlenince geçiyor hafif böyle adet ağrısı gibi akıntı biraz fazla başka bir şey yokBende 38+2 de düzenli kasılmalar başladığı için yatış yaptım bir kaç saat sonra doğum oldu. İkinciside 38de bebek iri gözüktüğü için suni sancıyla doğum başlatıldı. Ama açılmam vardı zaten.
Açılmanız var mı bebek kanalda mı hazırlık kasılmaları var mı bunlar işaret verir.
Suyunuz nasıl geldi çok mu bugün benden de avuç içi kadar bir şeffaf su geldi ama devam etmedi takip ediyorum yarın kontrol var zaten ama gitmeli miyim bilemedim40+2 de suyum geldi ama fazla açılmam yoktu 13 saat suni sancıyla normal doğum yaptım. O gün baya egzersiz yapmıştım akşama doğururum diyordum eşime tamda öyle oldu suyum geldi ve sancılarım başladı.
Gidin, bastan su gelince takip edilmeniz gerekiyorSuyunuz nasıl geldi çok mu bugün benden de avuç içi kadar bir şeffaf su geldi ama devam etmedi takip ediyorum yarın kontrol var zaten ama gitmeli miyim bilemedim
Musluktan akar gibi baya baya hiç durmadan geldi benim suyum Gitmenizde fayda var son zamanlarda herşey önemli oluyor.Suyunuz nasıl geldi çok mu bugün benden de avuç içi kadar bir şeffaf su geldi ama devam etmedi takip ediyorum yarın kontrol var zaten ama gitmeli miyim bilemedim
Hazırlık kasılmaları sıklaşıyor normale göre doğum yaklaşınca. Onu takip edin normalde olandan daha sık oluyor mu diye. Birde bol hareket edin benimde akıntım bayağı bir artmıştı ama akıntı gibi değildi baya yoğun kıvamlıydı 3 gün falan bu şekilde gelmişti gün içinde 3 4 kez.Geçen hafta gittim acilma yoktu bebek aşağıda ama tam kanala girmemis dedi hazırlık kasılmalari var ama dinlenince geçiyor hafif böyle adet ağrısı gibi akıntı biraz fazla başka bir şey yok