Kacinci haftada karin ultrasonundan bebeginizi gordunuz lutfen cevap?

hayatguzeldirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
18
1
36
Merhaba bugun 6+0 oldum. Alttan ultrasona baktirmak istemedim doktorda sadece keseyi gordu. Bebek goremiyorum dedi. Kesenin durumuna da hic yorum yapmadi boyutunu da soylemedi. Siz ne zaman gormustunuz bebegi karin ultrasonundan lutfen yazin? Ultrason resmini ekliyorum.
1000112141.jpg

Merhaba bugun 6+0 oldum. Alttan ultrasona baktirmak istemedim doktorda sadece keseyi gordu. Bebek goremiyorum dedi. Kesenin durumuna da hic yorum yapmadi boyutunu da soylemedi. Siz ne zaman gormustunuz bebegi karin ultrasonundan lutfen yazin? Ultrason resmini ekliyorum. Eki Görüntüle 3487860
6+5te görmüştüm sanırım ama.bekleyin sabırla rabbim sağlıklı versin

Merhaba bugun 6+0 oldum. Alttan ultrasona baktirmak istemedim doktorda sadece keseyi gordu. Bebek goremiyorum dedi. Kesenin durumuna da hic yorum yapmadi boyutunu da soylemedi. Siz ne zaman gormustunuz bebegi karin ultrasonundan lutfen yazin? Ultrason resmini ekliyorum. Eki Görüntüle 3487860
Sat a göre 6+5 ama bebeğe göre 5+6 da gördük. Pcos olduğu için geç yumurtladım. Kalp atışı dinlemeyi zararlı buluyor doktorum. Kalp ritmini izledik sadece. Belki siz de geç yumurtlamışsınızdır. Karın yağı bile etkiliyor.

X