Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. haftada kız dedi, 16. haftada erkek dedi, 22. hafta detaylıda erkek çıktıCinsiyeti kaç haftalıkken öğrendiniz hamişler
12+2 haftalıkken öğrendim. Erkek olması daha erken görülmesini sağlıyor. İlk bebeğim de erkek ama 14. Haftada sorduğumda daha çok küçük belli değil demişti Dr. Uğraşmak istememesi ya da ultrason cihazıyla ilgili diye bakmadığını düşünüyorum.Cinsiyeti kaç haftalıkken öğrendiniz hamişler
Benimde bı kızım var bende ilk 12 haftalikken öğrenmistim net değil demişti sonra netleşti12+2 haftalıkken öğrendim. Erkek olması daha erken görülmesini sağlıyor. İlk bebeğim de erkek ama 14. Haftada sorduğumda daha çok küçük belli değil demişti Dr. Uğraşmak istememesi ya da ultrason cihazıyla ilgili diye bakmadığını düşünüyorum.
Doktorlarin sasirtmasi da farkli oluyo o an kıza alışıyorsun sonra erkek şoku12. haftada kız dedi, 16. haftada erkek dedi, 22. hafta detaylıda erkek çıktı
Bende baya erken öğrenmiştim10+5 %99 kız ama 12 görelim dedi. 12 de %100 kız dedi :)
Özelde mi öğrendiniz
EvetÖzelde mi öğrendiniz
Devlet söylemiyor 4 5 aya kadar ben özelde 12 haftada öğrendim devlete de gidiyordum belli değil diyordu
Cihaz 4k ise erken görüyorlar. Devlet cihazları biraz eski hem ondan, hemde yanılma payı olduğu için sonra sorun çıkarıyorlar diye tahmin bile söylemiyor çoğu doktor.Bende baya erken öğrenmiştim
İyi bı doktor 12 13 haftada söylerCinsiyeti kaç haftalıkken öğrendiniz hamişler
Bende daha 5 haftaligim özelde doktorum vardı gitmiş şimdi biri gelmiş oda pek ilgilenmedi devlete devam ederim heraldeİyi bı doktor 12 13 haftada söyler
Bende daha 5 haftaligim özelde doktorum vardı gitmiş şimdi biri gelmiş oda pek ilgilenmedi devlete devam ederim heralde
Doktorlarin sasirtmasi da farkli oluyo o an kıza alışıyorsun sonra erkek
evet detaylıya kadar inanmamıştım zaten