• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı gün kac mm !!

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
756
578
103
Mrb arkdslar asilama tedavisi görüyorum gonal f kullanıyorum benim gibi olan olmayan konu hakkında yorum yapabilecek herkesi bekliyorum adetinizin kaçıncı günü catlatma ignesi vuruldu ve asilama yapildi yumurtaniz kac mm ulasinca catlatildi yumurta takibi yapilirken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ?
Ben bugun 9.ignemi vurucam 6.ignede 10 mm ulasmisti son kontrolde sormayi unuttum mm sali gunu tekrar kontrole gidicem bakalim ne kadar cikicak !?

A arya1234 merhaba..
Yumurtanın buyumesi iğnenin dozuna, kadının bunyesine gore degisir.. Bende hep normal çatlama günüme gelmisti. Yumurtalarin çatlatmak için 18-19 mm'yi geçmesi beklenir. Sigara ve alkolden uzak durun. Balık ve protein ağırlıklı beslenin ve bol su için..

A arya1234 merhaba..
Yumurtanın buyumesi iğnenin dozuna, kadının bunyesine gore degisir.. Bende hep normal çatlama günüme gelmisti. Yumurtalarin çatlatmak için 18-19 mm'yi geçmesi beklenir. Sigara ve alkolden uzak durun. Balık ve protein ağırlıklı beslenin ve bol su için..
Daha once klomenle takip yaptirdim 3 kez denedim ama igneye gecince durumun farkli olabilecegini düşündüm genelde 14 16 18 21 gunlere denk gelmsiti ama bazilari 11.gun 14 mm ulasinca catlatma yapildigini yazmis insan tereddute düşüyor ilk asilamam olacagi icin biraz heyecan biraz stres derken ufak hesaplara dusmemek elde degil bi an once olsun bitsin istiyorum sanki hemen pozitif olcakmis gibi yok yere telas yapiyorum galiba

A arya1234
Bu süreçte maalesef hepimiz sabırsız oluyoruz ve bir an önce sonucu öğrenmek istiyoruz :)
Ama hepimizin tedavisi kişiye özel yapılan bir tedavi. Kişiden kişiye farklı sonuçlar gösterebilir. O yüzden kendinizi başkalarıyla kıyaslayıp stres yapmayın bence ;) herşey olacağına varıyor.

benim 4. gün 11 mm anca büyümüş 2 tane normalde tüp bebekte 18 20 yumurta duyuyorum benim sanırım az yumurtam olmuş gibi geldi. ama olsun 1 tane olsun benim olsun :anne:

Mrb arkdslar asilama tedavisi görüyorum gonal f kullanıyorum benim gibi olan olmayan konu hakkında yorum yapabilecek herkesi bekliyorum adetinizin kaçıncı günü catlatma ignesi vuruldu ve asilama yapildi yumurtaniz kac mm ulasinca catlatildi yumurta takibi yapilirken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ?
Ben bugun 9.ignemi vurucam 6.ignede 10 mm ulasmisti son kontrolde sormayi unuttum mm sali gunu tekrar kontrole gidicem bakalim ne kadar cikicak !?
Canım ben de bugün iğne kullanmaya başladım aşılama olmayacak benim ama yazmak istedim neler yaptığımı. Eşime keçi boynuzu özü aldım eczaneden sabah akşam iciriyorum. Kendim de kuru incir ve çörek otu yağı kullanıyorum inofolic kombi kullanıyorum bol su içiyorum bu şekilde daha kaliteli yumurta olacağını söylüyorlar

Back