Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımcım ben ilk bebeğime hemen ilk denemede ilk ay hamile kalmıştım ama malesef 8 haftalık kürtaj oldum aralıktamerhaba canlar bu ay ilk denemem di bat 14 eylül simdiden heyecan basti sanki belirtilerim var ama emin olamiyorum pskolojik mi diye, siz kacinci denemedesiniz, kac ayda hamile kaldiniz:)
YaaaMerhaba canımcım ben ilk bebeğime hemen ilk denemede ilk ay hamile kalmıştım ama malesef 8 haftalık kürtaj oldum aralıktaşimdi de bu 5.denememiz inşallah artık bir an önce hamile kalırım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyo canım, bazıları gerçekten belirti olabiliyo bazıları da malesef psikolojik. Sabret biraz daha, bat a 2-3 gün kala test yapsan çıkabilir
Ne güzel canim insallah ikimizde güzel haber aliriz bu ay :)2 aydır deniyorum bu 3. Ayım insallah olur..14 eylül benimde bat
İnşallah canım, inşallah artık bu ay yüzüm güler, senin de bebişin ilk ay gelir inşallah sağlıkla sıhhatle. Çok zor bi süreç, insanı psikolojik olarak çok etkiliyoYaaaüzülme canim bak Rabbim hemen nasip etmis yine en kisa zamanda olur insallah
Haklisin belirtiler kisiden kisiye degisiyor ama su beklemek gercekten cok zormus Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Canım merhaba, herhangi bi sorun var mı yani olmamasının bi nedeni var mı acabaKizimda 3,ayda hamile kalmistim simdi kardes istiyoruz 2 yildan fazla oldu hala kalamadim
Insallah en kisa zamanda kalirsin canimKizimda 3,ayda hamile kalmistim simdi kardes istiyoruz 2 yildan fazla oldu hala kalamadim
Merhaba canim esimde yada bende sorun yok hatta bu ay basinda tekrar gittim doktora zamani var demekki bekliyoruz ama yiprandim artik hic cocugu olmayanlar var tamam anliyorum onlarin sinavi daha zor ama kizim o kadar kardes istiyorki artik umudumda kalmiyor her ay hayalkirikligi oluncaCanım merhaba, herhangi bi sorun var mı yani olmamasının bi nedeni var mı acaba
Benimki 30 agustostu canim yani takvime göre ve gercekten hissettim o gün oldugunu :) bugünde akinti basladi bakalim sonuc ne cikacakInsallah canım :) yumurtlaman nezmandi ? ben testle net olsun diye öğrendim 31 agustostu..
Insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsinInsallah en kisa zamanda kalirsin canim
Anladım canım. İnşallah artık bir an önce gelsin ikinci yavrun. Klomen ve çatşatma iğnesi denemediysen bi kaç da onu dene canım, çok hamile kalan var. Özellikle önemli bi sorunu olmayan o şekilde rahat hamile kalıyo. Ben ilk kez geçen ay kullandım olmadı, son reglim bayrama denk geldi kullanamadım. Regl olursam yine kullancam. Doktorum 6-7 ay kullanabiliriz, 3.-4. kullanımda olumlu sonuç alırız diye düşünüyorum dedi, çünkü bizde de bi sorun görünmüyoMerhaba canim esimde yada bende sorun yok hatta bu ay basinda tekrar gittim doktora zamani var demekki bekliyoruz ama yiprandim artik hic cocugu olmayanlar var tamam anliyorum onlarin sinavi daha zor ama kizim o kadar kardes istiyorki artik umudumda kalmiyor her ay hayalkirikligi olunca
Anladim canim eger bu ayda olmazsa doktora tekrar gidip gorusecegim kimisi kafaya takmayinca oluyor falan diyor ama insan rahat olamiyorki yani her ay stressAnladım canım. İnşallah artık bir an önce gelsin ikinci yavrun. Klomen ve çatşatma iğnesi denemediysen bi kaç da onu dene canım, çok hamile kalan var. Özellikle önemli bi sorunu olmayan o şekilde rahat hamile kalıyo. Ben ilk kez geçen ay kullandım olmadı, son reglim bayrama denk geldi kullanamadım. Regl olursam yine kullancam. Doktorum 6-7 ay kullanabiliriz, 3.-4. kullanımda olumlu sonuç alırız diye düşünüyorum dedi, çünkü bizde de bi sorun görünmüyo
Evet her ay hayal kırıklığı ve stres yaşıyoruz. İnşallah bir an önce kavuşuruz yavrularımızaAnladim canim eger bu ayda olmazsa doktora tekrar gidip gorusecegim kimisi kafaya takmayinca oluyor falan diyor ama insan rahat olamiyorki yani her ay stress
Amin canim insallah daha cok beklemeyizEvet her ay hayal kırıklığı ve stres yaşıyoruz. İnşallah bir an önce kavuşuruz yavrularımıza
Amiin canım inşallahAmin canim insallah daha cok beklemeyiz