- 28 Kasım 2014
- 44
- 16
- 49
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
düşünün artık hangi duygu ile yazıyorum :) Hoş gelmiş o zaman :) Direk bebek ve hamileliğe konsantre olunca ben sonuç bu çıkıyorCanım bebeğim 9 aylık şu an : )
düşünün artık hangi duygu ile yazıyorum :) Hoş gelmiş o zaman :) Direk bebek ve hamileliğe konsantre olunca ben sonuç bu çıkıyor
Merhaba canım önerin için teşekkür ederiz fakat ben bu hafta kadın doguma gittim ve sogan kürünü sordum yapmayı planladıgım için ,yani dalga geçer gibi yüzüme baktı öle şeylere inanmayın daha beter zarar verirsiniz vücüdunuza olcagı varsada olmaz dedi bende peki dedim o yüzden kafam çok karışık drlar neden önermiyor o halde bunuhamile kalmaya çalışan bayanlar soğan kürünü kesinlikle deneyin 1 yılı doldurmamıza 5 gün kaldı 11 aydır bekliyoruz yok kaç kez doktora gittim bi sorun yok denemeye devam en son soğan kürünü denedim bu ay hamile kaldım şimdi 6. haftanın içindeyiz kesinlikle deneyin derim inş herşey gönlünüze göre olur
pkom olduğu için bi yıl boyunca 2 ayda bir doktora gittim hiç sorun yok pkon geriledi diyor doktor ama olmuyor eşimde de sıkıntı yok bi deneyeyim dedim adetten 2 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim arefe günü hasta olmam lazımdı olmadım ertesi gün test yaptım ince çizgi çıktı gecikmenin 4.günü bida yaptım daha belirgindi iki gün arayla kanda da bakıldı hcg ya herşey normal tabi son karar sizin ama ben faydasını gördümMerhaba canım önerin için teşekkür ederiz fakat ben bu hafta kadın doguma gittim ve sogan kürünü sordum yapmayı planladıgım için ,yani dalga geçer gibi yüzüme baktı öle şeylere inanmayın daha beter zarar verirsiniz vücüdunuza olcagı varsada olmaz dedi bende peki dedim o yüzden kafam çok karışık drlar neden önermiyor o halde bunu
Merhaba canım önerin için teşekkür ederiz fakat ben bu hafta kadın doguma gittim ve sogan kürünü sordum yapmayı planladıgım için ,yani dalga geçer gibi yüzüme baktı öle şeylere inanmayın daha beter zarar verirsiniz vücüdunuza olcagı varsada olmaz dedi bende peki dedim o yüzden kafam çok karışık drlar neden önermiyor o halde bunu
hergün yaptığımız yemeklere salatalara koyuyoruz çiğ ya da pişmiş tüketiyoruz normalde de soğanı çok tüketen biri olduğum için ben de zararı olacağını düşünmedim bi ümit deneyeyim dedim ve işe yaradı kabuğu değil zaten soğanın kendini haşlatıp suyunu içiyoruzBu arada soğan kürü ile alakalı yazılar okudum şimdi, herkes aynı etkiyi yapmasa da soğan kabuğunun riskli bir şeylere sebeb vereceğini düşünmüyorum, Almanya da ben bildiğim çeşitli sosların yapımında misal soğanları kabuklarıyla doğrayıp öyle kaynatırlar .. Sanırım zararlı olsa bunu yapmazlar .. Birde 15 günlük bir kür benimde aklıma yatmadı değil..
hergün yaptığımız yemeklere salatalara koyuyoruz çiğ ya da pişmiş tüketiyoruz normalde de soğanı çok tüketen biri olduğum için ben de zararı olacağını düşünmedim bi ümit deneyeyim dedim ve işe yaradı kabuğu değil zaten soğanın kendini haşlatıp suyunu içiyoruz
iki bardak suyu cezveye koyup kaynattım orta boy bi soğanı üstündeki kahverengi kabuğu soyup dörde bölüp kaynamaya başlayınca suya attım kapak kapatıp 5dk kaynattım ılık olarak içtim klorsuz su olacak diyorlar hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadımkabuğu ile birlikte sanıyordum aydınlatıcı nasıl yapıldığını yazarmısınız ..
Tamam teşekkür ederim 15 gün değil mi sadece ?iki bardak suyu cezveye koyup kaynattım orta boy bi soğanı üstündeki kahverengi kabuğu soyup dörde bölüp kaynamaya başlayınca suya attım kapak kapatıp 5dk kaynattım ılık olarak içtim klorsuz su olacak diyorlar hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadım
evet 15 gün günde iki defa yemekten 10 15 dk önce içilecek ibrahim saraçoğlunun nette bununla ilgili bi sürü videosu var zaten sadece gebelik için değil vücut kendini yenilesin diye her kadının 6 ayda bir yapmasını öneriyorTamam teşekkür ederim 15 gün değil mi sadece ?
Evet, bugün yaklaşık 12-13 gecikmenin ve 4 idrar testi bir kan testi sonrası regl oldum, ilk defa gecikme yaşadığım için çok panik olmuştum ve ümitlenmiştim.. Şimdi bu süreç aralığında yumurtlama dönemini nasıl hesaplarım karışıklığı yaşıyorum..
Normal şartlarda 28 günde bir iken şimdi böyle oldu .. Bunu nasıl hesaplarım ve böyle şeyler yaşayıp tecrübe eden var mı diye sizlere sorayım dedim..
çok sagol canım bata 9 gün var bakiyim bu ayda olmamışsa bende deniycempkom olduğu için bi yıl boyunca 2 ayda bir doktora gittim hiç sorun yok pkon geriledi diyor doktor ama olmuyor eşimde de sıkıntı yok bi deneyeyim dedim adetten 2 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim arefe günü hasta olmam lazımdı olmadım ertesi gün test yaptım ince çizgi çıktı gecikmenin 4.günü bida yaptım daha belirgindi iki gün arayla kanda da bakıldı hcg ya herşey normal tabi son karar sizin ama ben faydasını gördüm
Bu gecikmeler hamile kalma sürecinde çoğumuzun yaşadığı bir durum. Biraz kafa karıştırsa da Ovu. testleri ile günlük takip edebilirsin veya regli bitiminden itibaren gün aşırı ilişki ile ihtimali artırabilirsin :)
gönlüne göre olur inş canım hepimiz için hayırlısı olsun umarım bi an önce beklediğin sonucu alırsın bebeğini de kucağına alırsın hayırlısıylaÇok
çok sagol canım bata 9 gün var bakiyim bu ayda olmamışsa bende deniycem
adet bittikten 2-3 gün sonra mı yoksa adetin 2. ya da 3. günü mü yapmaya başladınız?pkom olduğu için bi yıl boyunca 2 ayda bir doktora gittim hiç sorun yok pkon geriledi diyor doktor ama olmuyor eşimde de sıkıntı yok bi deneyeyim dedim adetten 2 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim arefe günü hasta olmam lazımdı olmadım ertesi gün test yaptım ince çizgi çıktı gecikmenin 4.günü bida yaptım daha belirgindi iki gün arayla kanda da bakıldı hcg ya herşey normal tabi son karar sizin ama ben faydasını gördüm
adet bittikten 2-3 gün sonra mı yoksa adetin 2. ya da 3. günü mü yapmaya başladınız?
Sağol canım bakalım o zaman bu ayda olmazsa adetten sonra başlıyam bende bakalım yaa kısmet artıkpkom olduğu için bi yıl boyunca 2 ayda bir doktora gittim hiç sorun yok pkon geriledi diyor doktor ama olmuyor eşimde de sıkıntı yok bi deneyeyim dedim adetten 2 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim arefe günü hasta olmam lazımdı olmadım ertesi gün test yaptım ince çizgi çıktı gecikmenin 4.günü bida yaptım daha belirgindi iki gün arayla kanda da bakıldı hcg ya herşey normal tabi son karar sizin ama ben faydasını gördüm