Kaçinci ayda hamile kaldiniz ?

Merhaba canım önerin için teşekkür ederiz fakat ben bu hafta kadın doguma gittim ve sogan kürünü sordum yapmayı planladıgım için ,yani dalga geçer gibi yüzüme baktı öle şeylere inanmayın daha beter zarar verirsiniz vücüdunuza olcagı varsada olmaz dedi bende peki dedim o yüzden kafam çok karışık drlar neden önermiyor o halde bunu

pkom olduğu için bi yıl boyunca 2 ayda bir doktora gittim hiç sorun yok pkon geriledi diyor doktor ama olmuyor eşimde de sıkıntı yok bi deneyeyim dedim adetten 2 3 gün sonra başladım 15 gün devam ettim arefe günü hasta olmam lazımdı olmadım ertesi gün test yaptım ince çizgi çıktı gecikmenin 4.günü bida yaptım daha belirgindi iki gün arayla kanda da bakıldı hcg ya herşey normal tabi son karar sizin ama ben faydasını gördüm

Bu arada soğan kürü ile alakalı yazılar okudum şimdi, herkes aynı etkiyi yapmasa da soğan kabuğunun riskli bir şeylere sebeb vereceğini düşünmüyorum, Almanya da ben bildiğim çeşitli sosların yapımında misal soğanları kabuklarıyla doğrayıp öyle kaynatırlar .. Sanırım zararlı olsa bunu yapmazlar .. Birde 15 günlük bir kür benimde aklıma yatmadı değil..

1. çocugum ikinci ayda
2. çocugum ne zaman bilmiyorum emziriyordum adet olmadan hamile kaldim yani ovulasyon olmus hamile lik gerçeklesmis buyuk ihitmlle ilk ay dir
3. ye de 3. ayda hamile idim ( bunda sogan kuru yapmsitim hamilekaldiigm ay )

hergün yaptığımız yemeklere salatalara koyuyoruz çiğ ya da pişmiş tüketiyoruz normalde de soğanı çok tüketen biri olduğum için ben de zararı olacağını düşünmedim bi ümit deneyeyim dedim ve işe yaradı kabuğu değil zaten soğanın kendini haşlatıp suyunu içiyoruz

kabuğu ile birlikte sanıyordum aydınlatıcı nasıl yapıldığını yazarmısınız ..

kabuğu ile birlikte sanıyordum aydınlatıcı nasıl yapıldığını yazarmısınız ..
iki bardak suyu cezveye koyup kaynattım orta boy bi soğanı üstündeki kahverengi kabuğu soyup dörde bölüp kaynamaya başlayınca suya attım kapak kapatıp 5dk kaynattım ılık olarak içtim klorsuz su olacak diyorlar hep hazır su kullandım musluk suyu kullanmadım

Tamam teşekkür ederim 15 gün değil mi sadece ?

Tamam teşekkür ederim 15 gün değil mi sadece ?
evet 15 gün günde iki defa yemekten 10 15 dk önce içilecek ibrahim saraçoğlunun nette bununla ilgili bi sürü videosu var zaten sadece gebelik için değil vücut kendini yenilesin diye her kadının 6 ayda bir yapmasını öneriyor

Bu gecikmeler hamile kalma sürecinde çoğumuzun yaşadığı bir durum. Biraz kafa karıştırsa da Ovu. testleri ile günlük takip edebilirsin veya regli bitiminden itibaren gün aşırı ilişki ile ihtimali artırabilirsin :)

Çok
çok sagol canım bata 9 gün var bakiyim bu ayda olmamışsa bende deniycem

Her kelime bir ümit :9 hamile kalma süreci kelimesini yakaladım umut işte :) Bakalım henüz bugün başladı regl 15 gün içinde bakalım neler olacak..

adet bittikten 2-3 gün sonra mı yoksa adetin 2. ya da 3. günü mü yapmaya başladınız?

Kizimda korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim simdi 7 yasinda kardes yapalim dedik bakalim bu sefer ne zaman olucak Allah isteyen herkese tez zamanda saglikli bebisler nasip etsin

Sağol canım bakalım o zaman bu ayda olmazsa adetten sonra başlıyam bende bakalım yaa kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…