- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
Merhaba sağol canım umut oldu azda olsaDoktorumun bana ilk söylediği, " ilk ayda hamile kalınma ihtimali 3%, 5.-6. aylarda 75% ve ilk senede ise 85%" . İlk duyduğumda çok şaşırmıştım ama ilk 5-6 ayda olmaz ise tekrar kontrole gelin demişti. Sadece stress yapmamak en önemlisiymiş...
Biz şanslıyız ilk denediğimiz ayda hamile kaldım ama şimdi de ya hamile kalamazsam stresi yerini ya bebeğimi kaybedersem stresine dönüştü :) bu kadar ay nasıl geçecek gerçekten hiç bilmiyorum.
ay hadi inşallah bakalım Allah'tan umut kesilmez bakarsın hamilesin 6 gün az değil test yaptınmıbazen insan elini kolunu koyacak yeri dahi şaşırırken bu günleri yaşamanın ağırlığı yazdırmış, yazmak iyi geliyor evet
evde çok konuşamamakla alakalı , evdekileri daha mı çok yıpratırım korkusu da var elbet, en doğrusu içimizden gelenleri ortak yollarda buluştuğumuz insanlarla paylaşmak sanırım. Bakalım yarınlar ne getirecek ..
Bugün 6. gündeyiz halen olmadım..
Merhaba sağol canım umut oldu azda olsa
ay hadi inşallah bakalım Allah'tan umut kesilmez bakarsın hamilesin 6 gün az değil test yaptınmı
Yaa tüh neyse napalım çalışmalara devam o zaman bende satın 13.günündeyim şuan ayaklarım havada 1 saattir yatıyorum hahhaha kendimi salak gibi hissediyorum benim adamda aşagı indir yemek yapıyoDünkü kan testi negatifti
Benim ki 2 yumurta bile kıramaz şanlısın :))Yaa tüh neyse napalım çalışmalara devam o zaman bende satın 13.günündeyim şuan ayaklarım havada 1 saattir yatıyorum hahhaha kendimi salak gibi hissediyorum benim adamda aşagı indir yemek yapıyo
Ya canım sorma bizde idare ediyoruz makarna yapıo bitek :)) hayırlı olsun bu arada canım şimdi gebelik takvimini gördüm ne güzel şanslısın nasıl oldu ne zaman oldu anlatsana birazBenim ki 2 yumurta bile kıramaz şanlısın :))
Belirti kovaladığım acaba yumurtlamıyomuyum diye strese girdiğim ay hiç belirti yaşamadan döngünün 26. Gününde gebe kaldım :)))Ya canım sorma bizde idare ediyoruz makarna yapıo bitek :)) hayırlı olsun bu arada canım şimdi gebelik takvimini gördüm ne güzel şanslısın nasıl oldu ne zaman oldu anlatsana biraz
26.gün öğrendin mi yoksa yumurtlaman mı 26.gün oldu canım,allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kaç ay bekledin canımBelirti kovaladığım acaba yumurtlamıyomuyum diye strese girdiğim ay hiç belirti yaşamadan döngünün 26. Gününde gebe kaldım :)))
26. Gün yumurtladım 4 gün geçe öğrendim 11 di beta korktum artarmı artmazmı falan 2 gün sora tekrar yaptrdm 45 oldu çok şükür 3. Denemede oldu :)26.gün öğrendin mi yoksa yumurtlaman mı 26.gün oldu canım,allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kaç ay bekledin canım
Canım ne güzel darısı başıma inşallah :) geç döllenme o zaman dimi 26.gün baya geç şaşırdım belirtin varmı şuan26. Gün yumurtladım 4 gün geçe öğrendim 11 di beta korktum artarmı artmazmı falan 2 gün sora tekrar yaptrdm 45 oldu çok şükür 3. Denemede oldu :)
Aynen geç döllenme oldu :) valla hayatım hiç belirtim yok sadece yakında wc ye taşncam o kadar :) inşallah en kısa zamanda Yetiş bana :)Canım ne güzel darısı başıma inşallah :) geç döllenme o zaman dimi 26.gün baya geç şaşırdım belirtin varmı şuan
Âmin yaa çok istiyorum bende şuan yumurtlama dönemindeyim özel bişey yaptınmı yastık koyun yatın falan diyorlar ,birde ben bundan önce gün asırı denemiştik olmadı bu sefer her gün deniyoruz belki böyle tutar umuduyla artık herşeyi ona bağlar oldumAynen geç döllenme oldu :) valla hayatım hiç belirtim yok sadece yakında wc ye taşncam o kadar :) inşallah en kısa zamanda Yetiş bana :)
Bide stres yapma diyenlere bakma sen insan ister istemez yapio sadece kendini dinleme oyalanacak bişeyler bul çalışıyomusun?Âmin yaa çok istiyorum bende şuan yumurtlama dönemindeyim özel bişey yaptınmı yastık koyun yatın falan diyorlar ,birde ben bundan önce gün asırı denemiştik olmadı bu sefer her gün deniyoruz belki böyle tutar umuduyla artık herşeyi ona bağlar oldum
Yani işte malesef şuan boşum o yüzden aklım orda hep çalışmıyorum okuyorum son sene ama şuan boş geçiyo yazın tatil hep evdeyim acaba spor falan mı yapsam diyorum oyalanırım en aZındanBide stres yapma diyenlere bakma sen insan ister istemez yapio sadece kendini dinleme oyalanacak bişeyler bul çalışıyomusun?
Bide ateş ölçme nasıl oluyo canım biraz anlatsana bende o şekilde ölçebilirim ama ovülasyon testide aynı işi görüyor dimiBide stres yapma diyenlere bakma sen insan ister istemez yapio sadece kendini dinleme oyalanacak bişeyler bul çalışıyomusun?
Yani en azından unutursan mevzuyu adet gelene kadar gerisi gelir bence :)Yani işte malesef şuan boşum o yüzden aklım orda hep çalışmıyorum okuyorum son sene ama şuan boş geçiyo yazın tatil hep evdeyim acaba spor falan mı yapsam diyorum oyalanırım en aZından
Ovu. Testi daha kesin zaten :) ama adet geçince ısıyı takip etmek daha heycanlı oluyo düştü düşmedi falan adetten sora yüksek kalması gerekiyor ya zaten adet olacaksan 2-3 gün önceden ışın düşüyo internette konu başlıkları var Isıyla ovu takibi diye ayrıntılı yazmışlar :)Bide ateş ölçme nasıl oluyo canım biraz anlatsana bende o şekilde ölçebilirim ama ovülasyon testide aynı işi görüyor dimi
Sagol canim bi arastiruyim ben ilk defa duydum detayini bilmiyorumOvu. Testi daha kesin zaten :) ama adet geçince ısıyı takip etmek daha heycanlı oluyo düştü düşmedi falan adetten sora yüksek kalması gerekiyor ya zaten adet olacaksan 2-3 gün önceden ışın düşüyo internette konu başlıkları var Isıyla ovu takibi diye ayrıntılı yazmışlar :)