- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 30
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
Amin Allah her isteyene versinKıyamam :) Allah gönlüne göre versin inşallah..
Ya canım için rahat etmiyorsa çektir hsg ama erken gibi geldi banada 5ay olmuş benim 12ay oldu hala acaba diyorum gerçi düzenli ilişki olmuyo eşim sürekli şehirdışından yaptığı için ondan diye düşünüyorumCanım benim çok sağol yazını yeni gördüm ,valla haklısın ne stres oldum aylardır tam 28 günde regl olurum korunmayı bıraktıktan sonra 32 lere cıktı dra sordum kendini cok kasarsan olmaz dedi.
Bizde bugün eşime sperm testi yaptırdık allaha şükür bişey cıkmadı iyi bende kontrolden geçtim herşey normal ama cok aceleciyim emin olmak istiyorum diyosan rahim filmi çektir dedi dr karar veremiyorum 5 ay oldu acaba beklesemmi biraz daha agrılı bi işlem oldugunu duydum
Benim eşimde istemedi çektirmemi bekleyelim dedi dün dr a gittik sperm testi temiz cikti bnde kontrol oldum bi sorun yok bekleyin stres olmayın dedi dr artık oluruna bırakıp dusunmemek kalıyo geriye rahat olmak en iyisi belkide psikolojik biz engel oluyoruzYa canım için rahat etmiyorsa çektir hsg ama erken gibi geldi banada 5ay olmuş benim 12ay oldu hala acaba diyorum gerçi düzenli ilişki olmuyo eşim sürekli şehirdışından yaptığı için ondan diye düşünüyorum
Amin canım inşalllah ne güzel hemen kavusmussun yavrularına :)Şu an daha çok yeni hamileyim. İkinci çocuğum olacak. Oğlum 4 yaşına girdi. Her ikisi de istediğimiz ve korunmadığımız ilk ay oldu çok şükür Allah nasip etti, isteyen herkese versin, hak eden hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın
Ne mutlu sana canım inşallah bizde en kısa zamanda alırız müjedyi bekliyoruz bakalımŞu an daha çok yeni hamileyim. İkinci çocuğum olacak. Oğlum 4 yaşına girdi. Her ikisi de istediğimiz ve korunmadığımız ilk ay oldu çok şükür Allah nasip etti, isteyen herkese versin, hak eden hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın
Hadi hayırlı haberlerle inşallah :)Evettt şuan Özel de kan verdim, sonucu bir buçuk saat sonra alacağım yaptığım testler negatif çıkınca bende halen regel olmayınca kan testi yaptırmaya geldim.. Dua ile bekliyorum.. Kalbimin atışı dışardan duyuluyor sanki. Hayırlısı..
Teşekkürler :)Hadi hayırlı haberlerle inşallah :)
Canım bizde dua ediyoruz inşallah pozitif çıkar bildir sonucuEvettt şuan Özel de kan verdim, sonucu bir buçuk saat sonra alacağım yaptığım testler negatif çıkınca bende halen regel olmayınca kan testi yaptırmaya geldim.. Dua ile bekliyorum.. Kalbimin atışı dışardan duyuluyor sanki. Hayırlısı..
merhaba canım hoşgeldin sormak istediğin ne varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende 6 aydır deniyorum ilki için ama malesef hala sonuc aynı ,artık ümitsizliğe kapılıyor insan ister istemez pozitif düşünmeye çalış Allah gönlüne göre verir inşallahMerhabalar
Aranızda yeniyim ve nereye yazmam gerektiğini bilmeden buraya bazı şeyler yazmak istedim,
İlerleyen yaşımla ( 40 ) beraber evlilik kararı aldık ve yaklaşık bir buçuk yıldır evliyiz, ve o günden beri çocuk istiyoruz
ne yazık ki Yumurtalıklarımdan biri gereği gibi çalışmıyor ve doktorların söylediğine göre iki ayda bir Hamile kalma şansım var. Son aylarda Klomen kullanmaya başladım ama oda yardımcı olmadı , o kadar yoruldum ki bu düşüncelerden artık yumurtlama günlerimi dahi hesaplayamadığımı düşünüyorum ve sizlerden ayrıntılı bilgiler edinebileceğimi düşündüm, gerek hesaplamalar gerekse tecrübeler sanırım beni sakinleştirecektir diye düşündüm, şimdiden bu konuda cevaplar için teşekkür ederim..
Canım ne güzel şanslısın haklısın dediklerine katılıyorum benim 6 ay oldu deneyeli bu ay ağlamaktan bi hal oldum rüyalarıma girdi artık rahatlıycam bende akışına bırakıcam yoksa kendimi yıpratmalardan öteye gidemem malesef inşallah bende en kısa zamanda öğrenirim hamile oldugumuİlk denemede çok şükür.
Benim çocuğum olur mu olamz mı, ya olmazsa, ya sorun varsa, ya kısırsam vs diye korkularım hiç olmadı nedense. Ve genelde bu strese girenlerde sağlık problemi olmasa bile hakikaten çocuk olmuyor. Stres en beter hastalık bırakın rahat olun.
Demet Akalın'dan dinlemiştim. 42-43 yaşında anne oldu bilirsiniz. Öyle aylarca olmamış, denemeler, tüp bebek vs. Başka doktora geçmiş sende bişey yok tamamen stres bırak olmazsa olmaz çabalama stres yapma akışına bırak herşeyi demiş. O da unutmuş çocuk olayını, kaderine razı olmuş. Ne zaman ki bıraktım düşünmedim çocuk olayını tatile gittim işte o dönemde meğer hamile kalmışım dedi. Haberi de olmamış taile gidip rakı bira götürmüşAllah'tan çocuğa zararı olmamış.
Çok ciddi problem yoksa (ki problem bile olsa siz bedenen ve beynen rahat olmak zorundasınız, Allah için imkansız yok, ol der olur) bence takıntı yapmayın akışına bırakın. Daha geçenlerde 13 yıl her yolu (tüp bebek dahil) deneyip geçen sene normal şekilde hamile kalıp doğum yapan bir hanımla tanıştım. 41 yaşında hemde...
Ya tüh neyse sıkma canını kısmet herşey sonraki aya artıkMerhabalar
Ne yazık ki sonuç negatif, Doktor olabilir dedi bir hafta sonra halen regl olmadıysan tekrar gelirsin dedi vs..
İnşallah bu sefer baya bir ihtimal vermiştim .. Neyse hayırlısı olsun artıkYa tüh neyse sıkma canını kısmet herşey sonraki aya artık
Yaa canım resmen gözlerim doldu ne güzel anlatmışsın,kendimi gördüm resmen yazdıklarında.Herkese karşı bende diyemiyorum evet çok istiyorum artık hazırız her gece düşünüyorum korkuyorum diye olursa olur hayırlısı diyip geçiyorum ama içten içe hep bi korku hep bi endişe var.Ya olmazsa...ama korkma umutsuzluk en kötüsü iyi düşüncez pes etmiycez Allah'tan hayırlısını istiycez,olucak ben inanıyorum dua ediyorum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın için daraldıkça yaz seninle aynı hisleri paylaşan çok insan varNe büyük korku,
İnsan ya olmazsa diye düşünmüyor değil.. Düşünce gücüyle kendimi sakinleştirmeye çalışsam da O' nu ne kadar istediğimi
bugün fark ettim, sonucu bana söylerken, yüzüme bile bakmayan Doktor hanım sonrası , odadan çıkarken fark ettim Anne olmak koca bir arzuymuş bende ..
Umut etmek ve olur mutlak canım arasında ya olmazsa duygusunun nasılda acımasız olduğunu da fark ettim bugün.
İsteyen ve bir insan yetiştirmenin sorumluluklarını yerine getirebilecek herkesin bir çocuğu olmalı bence..
Anne olanların bahsettiği o içine sığdıramadığı kokuyu duymayı , severken canını yakar mıyım korkusunu hissetmek isteyenlerin başında geldiğimi anlamış oldum.. Düne kadar evet istiyorum demekten daha ciddi istiyormuşum meğer o' nu .
Yürekten, candan , en samimi haliyle uykuda seyredip doymak ve ya doymaya çalışmak istiyormuşum meğer..
Ne çok istiyormuşum sevdiğim adamın ruhundan bir parçayı, onun gözlerinde olacak olan mutluluğu..
Niye mi yazdım ? kendimi teselli etmemin diğer bir yolu, yazarken okuyor okudukça sakinleşiyorum.. Gelecek haftalar da yeniden test yapıldığında o güne kadar beklerken sakin olmayı , sabırlı olmayı öğrenmek için yazıyorum.. Kendime yazıyorum kısacası..
Yaa canım resmen gözlerim doldu ne güzel anlatmışsın,kendimi gördüm resmen yazdıklarında.Herkese karşı bende diyemiyorum evet çok istiyorum artık hazırız her gece düşünüyorum korkuyorum diye olursa olur hayırlısı diyip geçiyorum ama içten içe hep bi korku hep bi endişe var.Ya olmazsa...ama korkma umutsuzluk en kötüsü iyi düşüncez pes etmiycez Allah'tan hayırlısını istiycez,olucak ben inanıyorum dua ediyorum Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın için daraldıkça yaz seninle aynı hisleri paylaşan çok insan var