- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
-
- Konu Sahibi mutsuzperi
Masallah canim sanslisin fazla bekletmemisler seni :) darisi isteyenleereEvlendikten 3 ay sonra ikisi de isteyerek
8.ci yılda 1 ayda
Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın
Amin inşallahMasallah canim sanslisin fazla bekletmemisler seni :) darisi isteyenleere
Allah bagislasin evet canim bircok gebe kalan insan stres yapamdiginda oldugunu soyledi rahat birakinca kendini oluyomus hayirlsii tabiidenemeye başladıktan snra 7.ayda kaldım.çok stres yapıyordum olmuyor diye.eşim ve ben gittik dr.herşey normaldi.amannn napım olursa olur olmazsa olmaz dediğim ay oldu.ki ben strese hiç inanmıyordum.
Merhaba benmde prolaktnm 36 cıktı dostınks kullandm 3 ay ilaç bitti ilaç bitince regl zamnı göğüslerm acıyor 2 aydır. Toplam 5 aydır denıyorz dr 6 ay dene sonra gel dedi. Sormak istedgm hamıle kaldgnda prolktnın kaçtı kaç ay prolaktın için ilaç kullandın? Bebegin hayırlı olsunnnhiç korunmadık önce kist için tedavi gördü daha sonra proklatin hormonu yüksekliğinden dolayı tedavi görüyordum ki ilacım bitmeden 8. ayımızda hamile kaldım çok şükür :)
Canim merhaba bizde 6 aydir ama henuz bi gelisme yok doktora gitmeyi dusunuyorum esimi simdiye kadar hic kontrol ettirmedik ne kadar surede olmazsa gitmemiz lazimMerhaba benmde prolaktnm 36 cıktı dostınks kullandm 3 ay ilaç bitti ilaç bitince regl zamnı göğüslerm acıyor 2 aydır. Toplam 5 aydır denıyorz dr 6 ay dene sonra gel dedi. Sormak istedgm hamıle kaldgnda prolktnın kaçtı kaç ay prolaktın için ilaç kullandın? Bebegin hayırlı olsunnn
Bana dr 6 ay olmazsa gel dedi benm 5 ay oldu gittigmde ne der blmıyorm ama bence gidin bi kontrol olsun benmde eşin daha gitmedi dr öle bişey istemedi şimdlkkkCanim merhaba bizde 6 aydir ama henuz bi gelisme yok doktora gitmeyi dusunuyorum esimi simdiye kadar hic kontrol ettirmedik ne kadar surede olmazsa gitmemiz lazim
Merhaba canim. Ben de onumuzdeki aylarda doktora gitmeyi dusunuyorum. Gitttigim zaman bir senedir deniyorum olmadi diyecegim sanirim cunku kime sorsam test mest yapmadan 1sene dene oyle gel diyormus doktorlar. O kadar vakit kaybina ne gerek var anlamiyorum. Butun testler bana da esime de yapilsin, bir sorun var mi yok mu bileyim istiyorum ki ona gore bir yol cizeyim kendime. Cunku bu bekleyis ve hayal kirikligi sureci cok yipratici olabilir benim icin eger sorun varsa ve ben bosa ugrasiyorsam. 3.denemeyi yaptik biz ve sonucu bekliyorum su an son 6 gun. Allah herkes icin hayirlisini nasip etsin canim. Sen de umarim en kisa surede kavusursun bebegine saglikla.Canim merhaba bizde 6 aydir ama henuz bi gelisme yok doktora gitmeyi dusunuyorum esimi simdiye kadar hic kontrol ettirmedik ne kadar surede olmazsa gitmemiz lazim
Canim selam aynen bende 6 ay oldu o zaman bende 1 sene diycem bizde vakit kaybetmek istemiyoruz bide pskiolojim alt ust oldu her ay ovu testleri adet takipleri vs bnde yiprandim ve endise etmeye basladim bnde esimi alip goturcem sperm sayisina vs bakilsin diyeMerhaba canim. Ben de onumuzdeki aylarda doktora gitmeyi dusunuyorum. Gitttigim zaman bir senedir deniyorum olmadi diyecegim sanirim cunku kime sorsam test mest yapmadan 1sene dene oyle gel diyormus doktorlar. O kadar vakit kaybina ne gerek var anlamiyorum. Butun testler bana da esime de yapilsin, bir sorun var mi yok mu bileyim istiyorum ki ona gore bir yol cizeyim kendime. Cunku bu bekleyis ve hayal kirikligi sureci cok yipratici olabilir benim icin eger sorun varsa ve ben bosa ugrasiyorsam. 3.denemeyi yaptik biz ve sonucu bekliyorum su an son 6 gun. Allah herkes icin hayirlisini nasip etsin canim. Sen de umarim en kisa surede kavusursun bebegine saglikla.
Bizim 6 ay oldu bakalim bu ay gjdicez bi kontrole aynen yapmak lazim en azindan icimiz rahat ederBana dr 6 ay olmazsa gel dedi benm 5 ay oldu gittigmde ne der blmıyorm ama bence gidin bi kontrol olsun benmde eşin daha gitmedi dr öle bişey istemedi şimdlkkk
Bugün gecikmemin 3. günü akşamı bekliyorum buraya yazdıktan sonraki hafta ne olduysa oldu galiba, sevinmemi frenliyorum şimdilik , garip bir his her an olacagım diye korkuyorumda , hiç bir ağrı sızı yok bakalım akşam test ne sonuç verecek..Canim hosgeldin oncelikle iyi etmissin burada iyisiyle kotusuyle birsuru tecrube ediniyo insan,destek goruyor paylasmak iyi geliyor.Bende 3 yillik evliyim 6 aydir cocuk istiyoruz ama henuz bi gelisme yok .insallah en kisa zamanda alirsin mujdeli haberi umudunu kaybetmeden devam edicez denemelere allah dogru zamani biliyor :)
Topiğin hayırlı olsun yeni gördüm ben güzel olmuş inşallah uğur getirir canım sana bende bu ay 12.ay artık sıkıldım ya hep stres etkiliyor diyorlar ben ilk 4_5 ay hiç takmadım olur bidahakine ya diye diye son 3aydır adet olduğunda birkaç gün somurtuk ağlak geziyorum bakalım bize de nasip olacak elbet buarada ben ultrason hormon yatrdim normal bu ay eşim bastıracak oda normalde hsg tüplere baktrcam çok uzun oldu ama bence içiniz rahat etsi. Diye tatlılar yaptırın bak bi sene oldu benim belkide var bişi yeni başladık tahlillere
Yaaa ne güzel hadi inşallah yaa kendini kasma çok rahat ol inşallah vardır canım sonucu bildirBugün gecikmemin 3. günü akşamı bekliyorum buraya yazdıktan sonraki hafta ne olduysa oldu galiba, sevinmemi frenliyorum şimdilik , garip bir his her an olacagım diye korkuyorumda , hiç bir ağrı sızı yok bakalım akşam test ne sonuç verecek..
Yaaa ne güzel hadi inşallah yaa kendini kasma çok rahat ol inşallah vardır canım sonucu bildir
Canım umarım vardır beklemek cok zor bilirim belirti olarak varmı bîşelerSaatler geçmek bilmiyor, umarım iyi haberle gelirim, inşallah seninde iyi haberlerin ulaşır bana ..
2 Senenin acısı çıkarmı bu akşam bilmiyoprum :)
Canım umarım vardır beklemek cok zor bilirim belirti olarak varmı bîşeler