Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif (
Sakin ol canım bende üzüldüm ama bak tecrübeyle sabit kızlar 5-6 ay deneyin yazmışlar

Kızlar ben testi adetimden yedi gün önce yapmıştım erken gebelik testi olarak o negatif çıkmıştı olmadı diye üzüldüm suan adetimin 3. Günü olması lazım ama olmadım sadece göğüslerim acıyor her adet öncesi gibi bilmiyorum sizce umut var mı

Korunmayi biraktiktan 13 ay snrahamile kaldim ama arada sanrm 6. Yada 7. Ayda bir kimyasal gebelik gecirdim. Suanki cok sukur saglkli gebelk

Merhaba canım ben ilk denemede tutturmuştm yumurtlama zamanımı takip ettim ve tuttu..lakin gelişmediği için kurtaj olma durumunda kaldım.. lütfen dua ederken bile bir bebek değil hayırlı sağlıklı bir bebek dileyin..sevgiler

Benim 1 yıl olmadı tatlım ablamın 8 yıl olmadı komşumun 17 yıl olmadı şimdi var alaha şükür ama değişiyor işte rabbim ne zaman kısmet ederse
Arkadaşlar merhaba ben bu ay bebiş çalışmalarına başladım yumurtlama gününe de denk getirdim olmadı bu ilk denemem zaten ilk denemede tutmaması normal mi?

Biz 9 ayı devirdik nasip ya Allah isteyen herkese hemen nasip etsin gerçekten insan tedirgin olmaya başlıyor bi süreden sonra

Arkadaşlar merhaba ben bu ay bebiş çalışmalarına başladım yumurtlama gününe de denk getirdim olmadı bu ilk denemem zaten ilk denemede tutmaması normal mi?
Normal hatta ikinci ay üçüncü ay dördüncü ay da tutunması normal.
Ben Bebek düşünen tüm hanımlara önce Dr gidip genel kontrollerini olmalarını tavsiye ediyorum sorun yoksa kimi drlar 7-8 ay kimi drlar da bir yıl içinde olur diyor. Eğer yumurtanizin catladigi günü doğru denk getirirseniz bile tutunma olmayabilir. Siz hem kendinizin hem de eşinizin beslenmesine dikkat edin dua edin stres yapmayın . Kurlerden destek alabilirsiniz incir kürü gibi havuç kürü gibi bunlar hem yumurta kalitenizi arttırır hem yumurtanizi olgunlastirir hem de çatlamasına yardım eder.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Amin çok teşekkür ederim

doğru söylüyorsunuz rabbim kucagınızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…